+1 oy
864 göst.
Diğer kategorisinde (231 puan) tarafından

Kizlar çok kötüyüm eşimin telefonunda dolaşırken açık saçık kadın görüntülerine denk geldim instagram sayfası full bu görüntülerle dolu tartıştım bende biliyorum neyin ne olduğunu en çok neyebakarsan onlar sık çıkar karşına neyse işte annem 2kat üstümde aldım kızımı anneme çıktım 31haftalik da hamileyim bu arada biyandan da takip ediyorum onu telefondan hızını alamamış beyefendi girmis afedersiniz ama p.or.no açmış gizli sekmeden buda geçmişte bazı görüntüler diye çıkıyor gizli sekme olduğu için ama ordan açtığına eminim denedim cunki o şekilde açınca öyle yazı çıkıyor bende hemen aşağı indim ağzını aradım kanitlayamadigim için oda bana böyle getirtirler işte diyerek açtığını söylemiş bulundu sinir krizine girdim tahammulum yok buna artık elimde ne var ne yok fırlattım biyandan ağlıyorum dedim ben ağzını aradım sen söylemiş bulundun sonra çevirdi izlemedim bilmem ne inkar etmeler neyse sinirlendim çık git dedim bana birsuru şey saydı hem suçlu hem güçlü Allah belanı versin bilmem ne demeler o karnındaki bebeğe de ısınamadım ölsün gebersin demeler üzülen kırılan benim bana ettiği lafa bak çok zoruma gitti  zaten böyle şeyleri izleyerek beni ezip geciyo benim osikolojimle oynuyo yoruldum çok yoruldum çıktı gitti napiyo bilmiyorum umurumda da degil ama ben ne yapmalıyım bilmiyorum:( erken doğum riskim var zaten burda kriz geçirdim Bi gram düşünce yok :(

22 Cevaplar

0 oy
(4,708 puan) tarafından
Ne desem bilemedim Allah sabır versin nalet herif 
-Reklam-
0 oy
(1,106 puan) tarafından
Annen üstünde oturuyormuş seni bırak çocuğuna öl diyen birisine adam vasfı bile verilmez gidip nerde sürtüyorsa orda uyusun bence kapıyı kilitle annen de destek veriyorsa birlikte yaşayın bırak boşa bacım bu gibi pislikler olduğu sürece bu dünya arınmaz kusura bakma 

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,718 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde tomrislykke (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 802 göst.
10 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde Semos (402 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 927 göst.
24 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Elif1992 (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 1,112 göst.
25 Haziran 2020 Kültür-Sanat kategorisinde Derinerim (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,434,580 soru

23,594,567 cevap

305,741 kullanıcı

...