+4 oy
393 göst.
Diğer kategorisinde (6,230 puan) tarafından

Şuan da mutluyum dünyalar tatlısı bir kızım var ama ben evlenmeden önce ki hayatımı çok özlüyorum 20 yaşında başladım çalışmaya 2 yıl kadar çağrı merkezinde çalıştım sonra kendi mesleğimi yapmaya başladım onuda sevemedim çok fazla yoruluyordum babam 2 tane kahvalti salonu açtı  birine ben bakıyordum birine o çok mutluydum kendi işimi yaparken ve ben bunlari elimin tersiyle itip evlendim ben evlenince kapattı babam orayı dükkanların ikisi de benim uzerimeydi babam o kadar değer verip bana iş yeri açıyor ben 1.5 yıl sonra evleniyorum şaka gibi babam da şok olmustu zaten şimdi o kadar özlüyorum ki o günleri ❤️ :'(

30 Cevaplar

+1 oy
(1,359 puan) tarafından
Hiç özlemiyorum . 

Hem de hiç 
(6,230 puan) tarafından
Anladım canım ❤️
-Reklam-
+1 oy
(1,232 puan) tarafından

Ben de geç evlendim ve özlediğim şeyler;

İstediğim zaman uyanmak,

İstemediğim zaman yemek yapmamak, (Çocuk olmasa yine yapmam ama çocukla sık sık dışarıda yenmiyor sadece balık yemeye dışarıya gidiyoruz) 

Pasaportumun hep damgalı olması (yılda 3 ülke gezerdim, dolar euro 3 TL tabii :)) 

Kız kıza gidilen tatiller (Şimdi de denedik ama çocuk ciyaklamasından bir şey anlamadık tatil mi yoksa evden tatil yerine eziyet transferi mi :))

Eşimle çocuksuz buluşmalarımız, eşim hâlâ benim canım sevgilim ama evlilikten önceki kalp çarpıntıları başka :))

Ve elbette gençlik, daha gergin cilt daha parlak gözler ve daha diri hatlar hahahahahaha :)

Yine de, düne de bugüne de çok şükür, gelen de giden de Allah'tan.

(6,230 puan) tarafından
Bizim ki sitem değil geçmişe özlem ♥♥
+1 oy
(66 puan) tarafından
Yokluk anlayışsız anne baba içinde büyümeme rağmen özlüyorum 
(6,230 puan) tarafından
Her ailede sorunlar vardir ama ozleniyor işte
+1 oy
(15 puan) tarafından
7 yıl oldu iki çocuk var bunu söylerken bile gözümden yaş aktı.unv. yi özledim yapacak şeylerin vardı yarım bıraktım herşeyi kpss ye hazırlanmak yerine evlenmeyi seçtim eşimi sevmem ayrı konu ama kazansaydim bambaşka olacaktı ailemin bulduğu biriyle değil kendim bulduğumla evlenmiş olacaktım 7 yıldır yarım mutlu yarım mutsuz
(6,230 puan) tarafından
Benimde bir sürü şeyim yarım kaldı
+1 oy
(2,263 puan) tarafından

Cnm bnde eşimi ve kızımi cok seviyorum ama bnm kafamda ki evlilik bu kdar zormuydu bilmiyorum sanki bütün dertler üstümüzde gbi gine cok şükür her halimize <3

(6,230 puan) tarafından
Aynen öyle şükürler olsun bugunlerimizi aratmasın Rabbim ❤️❤️
(2,263 puan) tarafından
Amin inşallah cnm cümlemize:)
+1 oy
(608 puan) tarafından

Bekarlığımda çalışıp borç kira vs. Ödemelerinden yorulmuştum evlenincede farklı sebeplerden ruhum yorgun bişey değişmedi kabullendim ama dünya keyif yeri değil şuanki halime Elhamdülillah:ermm:

(6,230 puan) tarafından
İnsan bekarken geziyor tozuyor özgür şimdi çıksan başta kaynana olmak üzere herkes muhalefet dinlemiyorum bildiigmi okuyim diyorsun saçma sapan konular sorumluluğu ağır
+1 oy
(2,187 puan) tarafından
Şu an ki hayatımda güzel hamdolsun eşimi de severim özlediğim tek şey geçinme derdim yoktu 
(6,230 puan) tarafından
Aynen öyle geçim derdi zor
(2,187 puan) tarafından
Evet şimdi nasıl yeter nasıl biter salı iş başı gidesim yok off
(6,230 puan) tarafından
İyileştin mi sen peki
(2,187 puan) tarafından
Hamdolsun iyiyim arada ağrım oluyor işte yarın yaram kapandı mı diye kontrole gitcem kanama durdu ama yine de gel rahimin içindeki yaradan emin olalım dedi ara sıra sancı oluyor işyeri için ağır kaldırmaz raporu verdi baktım zorluyorlar şikayet etcem ama başlamam lazım daha da rapor isteyemem şükür az da olsa iyiyim kanama bitti ya gücüm toplandı biraz yormayacak yere verirler diye düşünüyorum
(6,230 puan) tarafından
Ne iş yapiyorsun ki sen canım
(2,187 puan) tarafından
Zeytin işletmesinde kavanoz  makinesindeyim bu a101 in zeytini var ya onu yapıyoruz ister istemez kasa vs işi de var
+1 oy
(98 puan) tarafından
18 de evlendim 24 yasindaym ve yasadigim hic bir hayatı ozlemiorum suan cocuklarim var daha mutluym 
(6,230 puan) tarafından
Anladım canım ❤️
+1 oy
(1,500 puan) tarafından
Bende cok özlüyorum evlilikte.guzelmolan tek.sey cocuk.disinda.bir artışı yok 
(6,230 puan) tarafından
Gerçekten öyle oda olmasa çekilmez
(1,500 puan) tarafından
Kesinlikle durduk.ywr3 basa bela sjsjsjs
0 oy
(6,230 puan) tarafından
Post yukarı...