0 oy
147 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Herkese günaydın. 

6 aylık hamileyim. Kayınvalidem bebek için kıyafet almış bana fotoğrafını attı. Ama benim gözüme çok büyük geldi. Yanlış anlamasın diye de soramadım bu kaç aylık bebek için diye.

Sizce bu kıyafeti kaç aylık bebek giyebilir? Bir de pantolon paçaları çok sıkı lastikli gibi geldi bebeğin bacaklarını sıkmasın? Gücenirler diye bir şey soramadım, ilk çocuğum olacak hiç de anlamıyorum ama gözüme kıyafet benim sanki 9 aylık bebek kıyafeti gibi geldi. Gurbette yaşıyorum o yüzden kıyafeti de göremedim. Birisinin vasıtası ile yollayacak.

Sizce bu kıyafet kaç aylık bebek için? Bir de o lastikler bebeğimin bacağını sıkar mi? Teşekkür ederim. 

image

8 Cevaplar

0 oy
(1,820 puan) tarafından
6 9 ay giyer gibi 
(45 puan) tarafından
Bana da öyle gelmişti. O dönemde de yaz bebeği olacak bakalım :) teşekkür ederim
(1,126 puan) tarafından
Yaz bebeği olsa bu daha olmaz ki o sıra giymez sonrda küçülür benim bi kac ayaklı zibin giyirmedik o sıra yaz cocuğu sicakti şimdide olmuyorlar
(1,820 puan) tarafından
Bana da böyle hediye gelmişti gömlek falan oğluma. Değiştirme imkanı varsa değiştirsinler canım olmaz mı ?
-Reklam-
0 oy
(849 puan) tarafından

bebeğine göre değişir ;) kimisi iri kimisi minyon oluyor. bence çok takılma böyle şeylere  çünkü doğumdan sonra çok güzel olur dediğin kıyafet kullanışsız çıkabiliyor. ben bunu giydirmem dediğin kıyafet en sevdiğine dönüşüyor :) al koy kenara ne zaman denk gelirse giydirirsin.

ben mesela paçası bu gibi lastikli alıyorum özellikle çünkü çocuklarım zayıflar belden düşünce paça ayağının altına giriyor ;) lastikli olursa tutuyor diye seviyorum. 

(45 puan) tarafından
Teşekkür ederim  <3
0 oy
(11,249 puan) tarafından
Kiz kucuk olacagina buyuk olsun iste onu dert etme illaki giyer bilegi de cok siki degil ha olsa bile acarsin bisey olmaz 
(45 puan) tarafından
Yok dert ettiğimden değil de 6-9 aylıksa yaz dönemine denk gelecek kızım için, giydiremezsem yazık olmasını istemem kışlık kıyafet sonuçta.
Teşekkür ederim
(11,249 puan) tarafından
O hirkanin aynisinin mavisi oglumda var iri bi cocuk olmasina ramen 2 sene giydi esnek yani biset olmaz icini bilmjyorum
(45 puan) tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(1,266 puan) tarafından
Benim kızım minyon tipli olduğu için 9,12 diyorum ben ama bebekten bebege değişir toplu bir bebek olursa 6.9 aylıkken giyebilir resimde yanıltıyor olabilir geldiği zaman daha iyi anlarsın 
0 oy
(4,334 puan) tarafından
Cok dar giydirme canim. Baharda filan giydirirsin. Ben kizim iki iki bucuk aylikken 3 6 ay kıyafet giydiriyodum. Bezi de ayni sekilde bol alirim. Bi de kiz bebek oldugu icin sisince ozel bolgesine fazla degmesini istemem. Bu yaz dokuz on aylikti. Hep 18 24 tisort giydi mesela. Bebekler daralmaya gelmiyo ki haklilar :) bi de kilosuna bagli böyle seyler. 
0 oy
(13,532 puan) tarafından
Canim takilma böyle şeylere denk gelirse giydirirsin belki bebegin tombik olacak veya uzun olacak ayından büyük giydireceksin.

Kızım ayına göre 2 cm uzundu hep ben bi beden büyük alırdım yani o yüzden giyer giyemez diye düşünme 
0 oy
(1,472 puan) tarafından
Bebisin kilolu olursa bu kış giyer bence canım seneye kışa kadar uzarsa denk gelmeyebilir 
0 oy
tarafından
Öyle olduğuna bakma belki kameradan buyuk duruyordur olsun almslar en azndan illaki bebekler büyüyor hemn giydrirsin

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 34 göst.
14 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Eda1 (165 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 49 göst.
0 oy
2 cevap 50 göst.
0 oy
6 cevap 94 göst.
11 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde &&&&&& (417 puan) tarafından soruldu

408,156 soru

12,258,912 cevap

37,319 kullanıcı

Kategoriler

...