0 oy
480 göst.
Diğer kategorisinde (689 puan) tarafından
İyi günler hepinize hanımlar afedersiniz ama benim vajinam pişik olmuş çok kötü mantar mı pişik mi bilemiyorum daha doğrusu çok kötü ağrıyor ve kaşıntı var afedersiniz ama ilişki sırasında sanki içimde yara var bıçakla kesiliyormus gibi ağrı yaptı Dr gittim yara veya başka birşey gözükmedi bugün daha kötü oldum önereceğiniz krem veya başka birşey var mı lütfen yardımcı olur musunuz çok kötüyüm 

6 Cevaplar

0 oy
(6,853 puan) tarafından

Mantar varsa travazol iyi gelir. Arkadaşım kullanmış 

(689 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim sürdüm az önce
-Reklam-
0 oy
(3,957 puan) tarafından
Benim de kaşıntı vardı ve ilişki sırasında canım çok yanıyordu. Dr enfeksiyon var deyip krem ve fitil vermişti iki günde de iyileşmiştim. Farklı Dr a görünün 
(689 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim
0 oy
(184 puan) tarafından
Bende de aynısı oluyordu. Tıbbi kremler yada fitil kullandım. Bir süre geçiyor gibi oluyordu sonra yine tekrarlıyordu. Evde aloe vera vardı. Bir gün sadece kaşıntısını hafifletir belki diye sürdüm gayet iyi geldi. Bir kaç gün 1 kez olmak üzere denedim ve geçirdi. İstersen dene. Tabi kişiden kişiye göre değişiyor ama bana iyi gelmişti 
(689 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim
0 oy
(1,620 puan) tarafından
Four you nun intim losyonuna iyi diyolar bende alıp denicem
(689 puan) tarafından
İlk kez oldum bilemedim bende
0 oy
(1,410 puan) tarafından
Canım kesinlikle farklı doktora görün benimki de bir hafta öncesinden olmuştu kaşıntı ve ağrı vardı idrar yollarında da vajinada da doktor bana fitil ve travazol kremi verdi onu kullanmanı öneririm eczanede travazol'u alabilirsin iyi de geliyor
(689 puan) tarafından
Sürdüm canım az önce inşallah iyi gelir
0 oy
(2,993 puan) tarafından
Kesnlikle doktora git kasinfi icin rravazol cok iyi
(689 puan) tarafından
Tmm teşekkür ederim

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 60 göst.
3 Aralık 2024 Diğer kategorisinde E. Hilal (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 87 göst.
23 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Canan can (233 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 54 göst.

406,595 soru

12,196,300 cevap

36,737 kullanıcı

...