0 oy
404 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,059 puan) tarafından

Her gun seytani tovbe ettirip diz cokturen kotulukle gune basliyoruz 

Bu seferde ozel hastane de saglikli cocuklari dogar dogmaz kuvoze aliyolarmis geceligi 8 bin lira olan tesvik parasi alabilmek icin ve kac bebek daha dogar dogmaz.aieleleri daha iyk kosulda dunyaya getirmek icin tercih ettigi ozel hastanede 

Allah a emanet yasiyoruz. Ulkemizin okumusu,cahili,aristokrati,delisi,velisi hepsi mi curumus kokusmus olur 

https://x.com/yirmiucderece/status/1844639047320260903?t=W6nW5du_-EYLG0qpVHIu9w&s=09

Ayrica saglikli olarak dunyaya gelip annesine gosterolmeden beslenmemeden kaynakli bebek olumunden sonra olay ortaya cikiyo.kac bebegin canina kiydilar.caniler

11 Cevaplar

0 oy
(1,843 puan) tarafından
Ben devlette doğum yaptım o zaman korona vardı bebeğimi özele sevk ettiler 5.gun ameliyat oldu tedavisi herşeyi bitti ama taburcu etmiyordular sürekli baskı yapıyorduk en son kayın babam konuştu tomografi bilmem ne çekip taburcu edecez dediler halbuki cekmediler sırf üç kuruş fazla kazanmak için taburcu etmiyordular zorla aldık bebeği o zaman eşime dedim vermiyorlar çocuk benim doğuran ben çocuğuma resmen el koymustular kavga koyamet çocuğu hastaneden çıkardık o zaman biri bana demişti para için vermiyorlar diye Allah bildikleri gibi yapsın o zaman hergun ağlıyordum ağlayarak sutumu sagiyordum kavga etmesek kim bilir ne zaman verecektiler tomigrafi hicbirsey yoktu e devletten baktım cekmemistiler şikayette etmedik keşke o zaman etseydik 
(3,059 puan) tarafından
Keske etssydiniz cnm boyle pislikler ceza almadiklaro icin kendilerindr bu cesareti buluyolar bir daha ozel hastane aslaa gtmem
Bu.nasil bi kanszlik ya kanim iligim kurudu
Insan diye bisey kalmamis sureti insan kendisi seytan asagliklarla hayata ttunmaya calisiyoruz
-Reklam-
0 oy
(13,385 puan) tarafından
maalesef böyle şeyler oluyor. bem şehir hastanesinde doğum yaptım, erken doğum bebeğim solunumunda sıkıntı var diye küveze aldılar. ama şehir hastanesinde yer yokmuş... öyle dediler özel hastaneye sevk ettiler. 

sonda ile beslenmesine rağmen kilo almadı 2 kilonun üzerine çıkmadı. (1985 gram doğdu 15 gram yüzünden bebeğimden ayrı kaldım) ilk hafta solunum ve antibiyotik tedavisi aldı. sonra kilo almasını bekledik. 2.hafta doktor zayıfladı haftaya değerlendirecez deyince bende ipler koptu ağla babam ağla. 1850 gramla imza verip küvezden çıkardım. çünkü sadece kilo alması kalmıştı geriye. hiçbir ilaç, solunum desteği almıyordu. şimdiki aklım olsa 1 hafta sonra çıkarırdım. 2.hafta yı hiç beklemezdim. 

bu arada 3 gün içinde 2 kilonun üstüne çıktı bebeğim, sadece emzirdim. 
(3,059 puan) tarafından
Iyi ki.cikarmissin cnm ellerjne dusmus para gozuyle bakiyolarms
Iyi ki ellerine birakmamjssn
(13,385 puan) tarafından
öyle maalesef tamam parayı biz vermiyoruz devlet veriyor ama yazık günah.
bebeğin küvezdeyken bartholin bezi apse yaptı. duramıyorum. kadın doğuma özel, özel hastane. hadi dedim bebeği beklerken muayene olayım. biliyorum çünkü apse yapınca enjektörle çekiyorlar.
doktor durdu ameliyat yapacam sana dedi. 6-7 gün olmuş doğum yapalı, sezaryen olmuşum bebeğime süt sağmaya çalılıyorum bana diyor ki kesecem seni. yok dedim, antibiyotik verdi. emzirirken kesinlikle kullanmayın diyor antibiyotiği. sonra devlet hastanesi acile gittim, doktor enjektörle çekip gönderdi. en hafif antibiyotiği verdi.
özel hastane de pişmanlık. zaten almaları gerekenden daha çok para alıyorlar.
(3,059 puan) tarafından
Denecek cok sey var
0 oy
(344 puan) tarafından
Allah'ım gün geçmiyor ki yeni bir canilikle karşılaşmayalım :'( bunları yaşatan herkesi öldürmek şart başka türlü önünü alamayacağız. Şimdi bu anne baba gidip doktora hemşireye saldırsa ayağa kalkarlar sağlıkta şiddet diye. Ama giden canlar için kimse o hastanelerin kapısına dayanıp kapanması için ayaklanmaz. En azından diplomalarını iptal edin ki bir daha kimsenin canını yakamasınlar
(344 puan) tarafından
Haberi okumadınız mı fişini çek demiş doktor ilgilenmemiş :( ama zaten öyle olmasa bile hipokrat yemini diye bir şey var canım, insan hayatı her şeyden önemli. Şikayet et kurumu ve ayrıl oradan. Paranın kölesi olmuşlar
(13,385 puan) tarafından
ha haberin detayını çok okumadım ama genelde çocuğu küveze koyun diye tepeden geliyor. detayını okuyunca insan delleniyor
(3,059 puan) tarafından
Tepeden gelen emir zaten sgk tesviki icin doktorunda canindan vaksana fisi cekin bu isin sonunda 1.milyar lira para indirmisler nasil buyuk para cukkalamislar senin benum canim sadece birer rakam
(344 puan) tarafından
Çok üzücü gerçekten. Denetim sıfır ülkemizde. İnsanların bilinçsizliğini kullanıyorlar. Sezaryen de aynı oldu işte. Para için erkenden ameliyat yapıp küçücük bebekleri kuvöze alıyorlar. Rabbim Islah etsin böylelerini. Masumları korusun
(3,059 puan) tarafından
Amin cnn²
0 oy
(4,291 puan) tarafından
Bu hastaneyi duyunca şok oldum, evime ters olmasaydı oraya gidecektim iyi ki gitmemişim. Bende özelde doğum yaptım, korona zamanıydı oğlumda çok az enfeksiyon çıktı hemşire gelip beni bilgilendirdi çok yüksek olsaydı yoğun bakıma alınırdı dedi, belki ben o hastanede doğum yapsaydım düşük enfeksiyon için yoğun bakıma alabilirlerdi Allah korumuş bizi. 
(3,059 puan) tarafından
Adi basindan saklaniyoms hangi hastane ozelden yazarsaniz sevinirim
Kesinlikle bir verdiginiz karsinzia gelms resmen sansa yasiyoruz
(4,291 puan) tarafından
Tabi ki yazarım
(4,291 puan) tarafından
Kesinlikle şansa yaşıyoruz başka ülke de olsa o hastane kapatılır.
(344 puan) tarafından
Niye gizliyorlar ki ifşa etsinler de herkes başlarına çöksün onlar da üzülsün o aileler gibi
(3,059 puan) tarafından
Cok buyuk cete oldugu soyleniyo
(4,291 puan) tarafından
Savcıyı bile tehdit etmişler tutuklananları bıraksin diye. Evet ifşa etmeleri gerekiyor, tek hastane değil bu arada kamu görevlileri bile varmış
(344 puan) tarafından
Zaten tek başına olsa ortaya çıkardı hemen. Hepsi işin içindedir. Allah bildiği gibi yapsın bunları. Özel sigorta olsa öyle kolay para alamadıkları için başından savarlar. Devleti soymaya gelince yarış yaparlar. Büyük cezalar lazım ama işin ucu üst makamdakilere Dokununca her suçun üstü kapatılıyor
(3,059 puan) tarafından
Adalet herkese lazimmm
(344 puan) tarafından
Öyle canım
0 oy
(178 puan) tarafından
Yenidoğan yoğun bakımları ve acil müdahale hizmetleri ücretsiz diye biliyorum ben.

Öyle değil mi ?
(3,059 puan) tarafından
Devlet tesvigi sgk dan para koparmak icin cocuklari hice saymislar
(178 puan) tarafından
Hmmm.. O açıdan düşünmemiştim.
Doğrudur vallahi. Neler neler olmuyor ki. :/
0 oy
(28 puan) tarafından

2023 yılında bende özel hastane de doğum yapmıştım bebeğim gayet iyiydi 2 saat sonra gelip küveze götürdüler bebeğimi 2 saat gözetim altında kalacak merak etme solumu hızlı falan dediler 2 saat geçti gelmedi eşim gitti sordu 2 gün kalacak demişler neyse eve gittik 2 gün geçti vermediler ama hiçbir şeyde demiyorlar 4.gün görmeye gittim gayet iyiydi eli kolu oynuyordu Emzik vermişlerdi eve gittik gece 12 buçukta doktor aradı bebeğinizin kalbi durdu kalp masajı yaptık falan dediler tabi ben yıkıldım o günleri hiç unutmuyorum sütüm vardı ama bu sıkıntılar yüzünden sütüm kesildi bebeğim emmedi çok ağladım çok zordu o günün sabahından itibaren hergün otobüse binip sezeryanlı halimle doktorun kapısına gidip durumunu öğrenip yoğum bakımın önüne çıkıp akşama kadar bekliyordum emzirmek yok içeri almak yok ama bekliyordum 23.gün taburcu ettiler ama bebeğim çok kötü olmuştu 3200 gr doğmuştu 23.gün 2700 olarak almıştım hiç kilo almamış hep vermiş derisi sallanıyordu görünce neye uğradığımı şaşırdım eve getirdim açtım altını afedersiniz kakası keçi pisliği gibiydi katı ve siyahtı çocuğum aç kalmış idrarı kırmızıya dönüktü asla hakkımı helal etmiyorum onlara haram zıkkım olsun aldıkları o para hep mamayla besledim çünkü sütüm kesilmişti ama çok şükür 1 ayda toparlandı şimdi 1 yaşında yanımda kuzum Allahım kimseye yaşatmasın hatta burada bebek bölümden çok post açmıştım o dönemler bu konuyla ilgili Allahım bizleri yavrularımızın karşısına iyi insanlar çıkarsın

Tabi 23.günün raporlarını istedik 4.gün enfeksiyonu 690 olmuş ve bebeğim kalp krizi geçirmiş o yüzden kalbi durmuş kalbinde delik varmış ve bunu 23. Gün içinde söylemediler kardiyolojiye gittik orda öğrendik kalp masajı yüzünden kalp kasları gevşemiş 6 ayda bir çocuk kardiyolojiye götürüp baktırıyoruz en son gayet iyi demişti doktor durumuna 
(3,059 puan) tarafından
Ayy gecmis olsn daha iyi kosullarda dogum yapayim diye tercih ediyo insanlar ama iste ahlak vicdan olmayinca aman Allah im cok yzuldm yine Allah im size bagslamis gorup goreceginiz bu olsn ama sikatetci olsaydnz keske
(28 puan) tarafından
Eşim ve kayınbabam kavga etti hastaneyi ayağa kaldırmışlar çıkarın başka yere götürücez demişler oradakiler biz tedavisine başladık tedavisi yarıda kalırsa daha kötü olur bir daha da getirirseniz kabul edemeyiz çocuğunuzu düşünüyorsanız bekleyin demişler işte o zaman sadece bebeğimizi düşünüyorduk iyi olsunda herşeye tamam diyorduk insanı çaresiz bırakıyorlar o an şuan olsa çok daha başka şeyler yapardım onlara
(3,059 puan) tarafından
Dogru insanin tahmin etmesi guc bir durum o an evladonin iyiligini dusunmekten baska care kalmiyo Rabbim.iyi insanlarla karsilastirsn
0 oy
tarafından
Allah nerhametli doktora denk getirsin..ama devletimin hastaneleri daha güvenli yapılan her tetkik muayene tedavi kayıt altına alınıyor e nabizoma düşüyor sağlık bakanlığı kontrolunce yapiliyor..çok çok zorunlu olmadıkça özele götürmüyorum kendimde gitmiyorum da ama Allah'ım devlet olsun özel olsun iyi merhametli doktora rasgetirsin bizleri...
(3,059 puan) tarafından
Ben eger ciddi bosey olsa unv hastanedini tercih ediyorm artik
(28 puan) tarafından
Amin burda bir tane çocuk devlet hastanesi var o da çok uzak ve maalesef o kadar kalabalık ki ben ilk bebeğimi çocuk kardiyolojiye götürmek için aylarca randevu almaya çalıştım sadece koskoca ilçede devlette bulunan bir tane çocuk kardiyoloji doktoru var ve bir tane özel kliniği olan prof. Var önce devlete götürüyordum zaten 6 ayda bir götürüyordum aylarca randevu verilmedi gittim doktordan rica ettim bakmadı randevu al gel dedi sadece muayene dedim yerim uzak lütfen dedim bakmam dedi kavga ettim çünkü orda da torpil yaptıklarını gördüm beni almadılar arkamdan gelen bayanın randevusu yokmuş ama ona fiş kestirdi bağırdım çağırdım aldım çocuğumu özel kliniğe götürdüm bilmiyorum ya Allahım hepimizi merhametli vicdanlı insanlar karşılaştırsın dünya yaşanılacak yer değil sonumuz hayr olsun
(3,059 puan) tarafından
Amin cnm iyilerle denk gelmek nasip olsn yakinda fenerle gezmeye baslayacagiz diyojen gibi
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Benim oğlum da 25 günlükken idrarinda psödomanos diye bir bakteri uredigini yogunbakima almaları gerektiğini söylediler. Tam 1 aylık olunca da çıkardılar. Antibiyotik tedavisi uyguladılar kuvezde. Hem de en agirini. Sonrasında goturdugum doktorlara söyledim. Baktılar tahlillere vs. Bu çocuğun o dediğiniz enfeksiyonu atlatıp bu şekilde olması mümkün değil dediler. Kilosu vs hepsi yerindeydi masallah. Kusmadan dolayı goturmustum ki reflusu varmış zaten. Yakın bir  Arkadaşım da durumu biliyordu. Bence senin bebeğini para için tuttular orda.  Geceliği bilmem kaç para alıyorlar devletten dedi. 1 aylığa kadar yenidoğan diye geçiyormuş ve ucretsizmis kuvez. Devletten alıyorlarmış. 1 aydan sonra odaya çıkarmak zorundalarmis.bizi de tam 1 aylık olduğumuz gün çıkardılar. Öyle biraey yaptılarsa veballeri boyunlarına.vicdansizlar
(3,059 puan) tarafından
Malesef ki yuksek ihtimal seytanjn akljna gelmeyen basimiza gelir oldu
Cok gcmis olsn insan bebek olunca daha hassas oluyo
0 oy
(341 puan) tarafından
Para için herşeyi yaparlar bende özele gitmiştim hem enfeksiyon vardı hem de çocuk istiyorduk bir baktıralım dedik kan tahlili ultrason herşey yapıldı eşime de tahlil filan yaptılar sonucu göstermeye doktora gittik sizin çocuğunuz olmaz dedi tüp bebeğe yönlendirdi gittik tüp bebek için başka bir doktorla konuşmaya rahim filmi çekelim dediler sabah da kan tahlili yaparız hamilelik var mı yok mu diye dedi eşime de sperm sayısını yükseltmesi için ilaç verdiler neyse verdikleri gün gittik hastaneye fiyatını tam hatırlamıyorum ama baya yüksekti eşim kalsın dedi çünkü elindeki parayı hep tahlil ultrasona harcamıştı para kalmamıştı aynı zaman da borç da ödüyorduk Hakkari de uzmandı izin süresi bittiği için geri Hakkari'ye döndük ama bana enfeksiyon için yazdıkları ilacı aldık eşime yazdıkları ilacı almadık diğer ay alalım diye konuştuk çünkü maddi yönden çok sıkıştık adetim baya gecikti aklıma düştü tahlil sonuçlarına sonradan bakmak yaptıkları tahlillere baktım beta HCG ye de bakmışlar baktım hamileyim hemen doktora gittim düşük riskim olduğunu öğrendim tesadüfen bakmasaydim hamile olduğumu bile anlamayacaktim düşecekti ya da rahim filmini çektirseydim başka şeyler de olabilirdi neyse ki kızımı sağlıklı kucağıma aldım ondan sonra da özele gitmedim
(3,059 puan) tarafından
Aa cok uzuldm haram olsn ya cankmiz kimlere emanet cok gecmis olsn cnm
Bende ozel saglik sigortasi arastiriyordm ama bu haberlrrden sonra dusunmuyorum.artik cok ciddi bksey olursa unv hastanesine giderim
(341 puan) tarafından
Benim vardı özel sağlık sigortam ama kullanmadım hep şehir hastanesine götürdüm doğumu da şehir hastanesinde yaptım valla özel gibi ilgilendiler o zaman şikayet etme hakkım vardı ben çok bilmediğim halde hamile olduğumu anladım da doktor olarak nasıl anlamadı diye düşündüm sonradan demek ki tahlillere bakmadı yada baktı bilerek tüp bebeğe yönlendirdiler diye düşündüm o kadar psikolojim bozuldu ki her gün ağlıyordum çocuğum olmayacak diye şikayet etmedim ama her gün dua ettim zehir zıkkım olsun o para size diye bu dünya gelip geçici bunu düşünen yok
(3,059 puan) tarafından
Bu pislikler yaptirim olmadigi icin cesaretleniyolad Allah yanlarina koymasin tekraddan gecmis olsn cnn benim esimde asker bu arada zatrn en zor kosullarda kis8tli zamanlarda yasmaya calisiyoruz Rabbm iyi insanlarla karsilastirsn
(341 puan) tarafından
Amin canım çok teşekkür ederim şiddete karşıyım ama bazı doktorların da hakkettigini düşünüyorum
0 oy
tarafından
Valla bende özel de doğum yaptım çok şükür hastane böyle saçmalık yapmadı erken doğum oldu gerçekten bebeğim küveze girmek zorunda kaldı ama sadece benim sezeryan doğuma para aldılar bebek 1 hafta kaldı enfeksiyon kapmış anne suyundan o süreçte hiç ücret almadılar 
(3,059 puan) tarafından
Zaten hastadan ucret talep etmiyolar sgk dan tesvkk almak icin yapiyolarmis
Butun ozel hastaneler tum dkktorlar ayni degil tabi ki de ama ben artik ozel hastaneye temknliyim.
Bi durum olursa unv hocaya randevu alirim hem daha uygun daha guvenilir geliyor artik ozel saglik sigortasi yaptirmaktan da vazgectm
tarafından
Özel ler artık abarttı gerçekten fiyat larda uçtu
0 oy
(2,531 puan) tarafından
Allah belalarını versin inşallah

Bende özelde 31+6 da acil sezeryanla doğurdum  ben sezeryanli halimle sütümun olmamasına rağmen kalkıp azar azarda olsa sağiyordum biriktiriyordum  hatta bir ara kovid riski vardı eşime bulasmamıştı o halimizle oğlumuza yeterli süt gitsin diye o halimizle 2 saatlik yola süt götürdük arabamız sıkıntılıydi eşim servisle gidip geliyordu

Neyse taburcu olduk işlemler bitti baktım elime bir poşet süt ben şoka girdim ilk sütümü bile vermemislerdi çocuğa  güya özel hastane hakkım haram zıkkım olsun sonra gittik şikayete zirvaladilar süt aldı başta sonra istemedi diye yalan söylediler madem içmiyordu neden anne sütü istiyordunuz sürekli  sütüm gram gram geliyordu ztn eve geldim hepsini döktüm

1 ayda 300 -400 gr bile almadı çocuk acaba bizimkini de mi öyle yaptılar 2022 yılındaydı 
(3,059 puan) tarafından
Bu haber yeni olmus bi kadincagiz evladini kaybedince ortaya cikms 12 gun ac birakmislar ccugu hemsire yardimcisi ac bisi olursa napcam flaan demis bisi olursa fisini cek demis doktor boyle bir.skandal var mi ya agzom dokusu kufrettm sabah sinirliyim herseye herkese

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 144 göst.
1 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Aynuur (54 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 159 göst.
20 Ekim 2022 Diğer kategorisinde mathildaa (771 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 106 göst.
7 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Azerin annesi (202 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 96 göst.