0 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (926 puan) tarafından
Kızlar selam herkese, benim arkadaşım var bebeklerimizin arası da gün var. Onun bebeği bu ay memeye aşırı düşkün oldu sürekli emme istiyor. Bizde yok öyle bir durum rutin emiyor bebeğim. Şimdi arkadaşım yanımda beraber okuyacağız bebeklerimiz 10 aylık bu meme düşkünlüğü neden olur başına gelen var mı? Teşekkür ederiz

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Emzik kullaniyormu canim bebek..kullanmiyorsa da öyle ola bilir..

Post yukarı 
(926 puan) tarafından
Yok canım,ikimizin bebeği de emzik almadı. Daha da almazlar galiba
-Reklam-
0 oy
(926 puan) tarafından
Post yukarı 
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Benimki 8 aylık ,zar zor veriyorum.

Sıkıyor 

Isırıyor dişleri yok henüz. Damakları ile ısırıyor .

Geceleri anca uykuda emerse emer onun harici gündüzleri çok zor 
(926 puan) tarafından
Bizimkiler emzik almıyor ama arkadaşın bebeği meme meme diye ağlıyor bu günlerde
(1,862 puan) tarafından
Benimki de emzik almıyor bacım. Bazıları öyle. Meme ile 1 yaşarlar. 3 çocuk doğurdum.. üçüde farklıydı
(926 puan) tarafından
Hepsi farklı işte canları sağolsun
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Bizdede var hatta yaşımız büyük 2 yaşındayız ama hala yeni dogak gibi emiyor herkeidn içinde istiyor bırakmak için her yolu denedim ojede sürdüm hala emmek istiyo 
(926 puan) tarafından
Ahaha anlıyorum bu bebekte öyle meme meme diyor sürekli
0 oy
(3,119 puan) tarafından
18 aylık olduk büyüdükçe  meme düşkünlüğü iyice arttı nasıl bırakacak bilmiyorum yalancı emzik emiyordu ona çok düşkündü biri ağzında biri yakasında çift emzikle dolaşıyorduk 13 aylık olunca bir sabah kalktık emziği almadı  tiksindi umarım memeden de tiksinir sabırla bekliyorum bakalım
(926 puan) tarafından
Hadi bakalım kolay gelsin
0 oy
(335 puan) tarafından
Doymuyor olabilir, Damakları kaşınıyor olabilir, annesini özlüyor olabilir, bir yeri ağrıyor olabilir. Her bebek aynı olmaz zaten
(926 puan) tarafından
Aynen her şey olabilir :))
0 oy
(2,813 puan) tarafından
10 aylıkken benimki de sakindi otlw bi düşkünlüğü yoktu beslenme zamanki emer diğer zamanlar alamazdı ama 1 yaş sonra bi düşkünlük geldi geliş o gelis yani 2 3 aydır bebeden koparamoykrun feryat figan ağlıyor 15.5 aylik
(926 puan) tarafından
Aman aman Allah kolaylık versin inşallah canım
0 oy
(1,282 puan) tarafından
Geçen arkadaş demişti diş çıkaran bebekler memeye daha düşkün oluyor diye çünkü şuan onun kızı da öyleymiş. Acaba dişten olabilir mi?
(926 puan) tarafından
AA evet diş aklımıza gelmedi. Olabilir tabi
(1,282 puan) tarafından
Diş çıkarma zamanları duygusal olup anneye ve memeye düşkün oluyorlarmış

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 107 göst.
5 gün önce Diğer kategorisinde Keyfimizpasadayok (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
26 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde RecoCoMinikColar (101 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 65 göst.
0 oy
2 cevap 58 göst.

408,338 soru

12,267,591 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...