+1 oy
318 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (73 puan) tarafından
Çocuklugumdan beri kendimi çizer boyarım dövme ye çok hevesim acısından zıyade yapıp pişman olmak var dövme deneyimi iyi ya da kötü olan var mı

10 Cevaplar

+4 oy
(1,862 puan) tarafından
Abim yaptırdı..

K öpekler gibi pişman..

Defalarca seansa gidip sildirmesine rağmen silinmedi. Annemi kaybettik küçük yaşta. Onun üzüntüsü ile yaptırdı.

Çooook çook büyük günah. Abdeste gusle engel..

Ondan dolayı çok pişman oldu zaten. Çok tövbe etti. Şimdi namazında niyazında. Gençlik hatası ile yaptırdı.

Dini boyutunu muhakkak öğren. Benim gibi sıradan insanlardan bilgi alırsan belki inanmayabilirsin .

Ama hocalara danış. Sana ayetlerle delillerle çok güzel anlatılar. Mesuliyet benden çıkmıştır. Ben yazdım . Yapıp yapmamak sana kalmış artık kardeşim 
-Reklam-
+1 oy
(7,431 puan) tarafından

Kadin Arkadaşım göğsüne yaptırmış pişman şimdi. 

+1 oy
(17,736 puan) tarafından
İnsan oğlu herseyden sıkılır hele ki heves ettiği şeyden daha çabuk sıkılır canım sürekli göreceğin birsey bir süre sonra sıkılırsın. Benim düşüncem bu yönde 
+1 oy
(448 puan) tarafından
Benim dövmelerim var 7 yıldır sıkılmadım
0 oy
(1,330 puan) tarafından
Benim sağ bileğimde var ve pişmanım 
0 oy
(1,529 puan) tarafından
Kolumda buyuk sonsuzluk isareti esimin adi doğum tarihi bilegimde imzasi var sevgiliyken birlikte yapmistik onun kolunda da benim ismim dogum tarihim vs var

Sirtimda belimde var afedersin i t gibi pismanim tesettürlüyüm her namazımda içime fitne giriyor sirf bu dövmeler yüzünden kabul olmuyor namazin diyorum kendi kendime o kadar pismanim ki anlatamam tüm dövmelerimi sildirmek için 55 bin dediler. En kisa surede maddi imkanlari ayarlayip sildiricez 
0 oy
(12,583 puan) tarafından
kızımın ayak izini dövme yaptıracağım
0 oy
(2,673 puan) tarafından
Seni insanlardan farklı kılacak herşey büyük günah yeri sonsuz cehennem
(2,673 puan) tarafından
Bilmeden yaptıysan sanmıyorum ama bilerekse zor gibi
(48 puan) tarafından
Yanlış bilgi vermeyelim sonsuz cehennemi hak etmek için itikadi sorunlar yani iman sorunları olması gerekiyor. Cehennem azabını hak etmek başka bir şey,sonsuz cehennemi hak etmek başka bir şey.
(1,282 puan) tarafından
Hangi ayette dövme için sonsuz cehennem yazıyor?
tarafından
Fetva vermek çok Günah bu dövmeden daha günah.emin ol

Zina edip tövbeyle gidene bile affı olan rabbimin kapıma ne olursa ol gel diyen Rabbım
Ne demek sonsuz cehennem
(2,673 puan) tarafından
Fetva vermiyorum hocam değilim söylenilen bilineni söylüyorum o zaman hiç bir doğruyu söylemeyelim hepsi fetva oluyor
0 oy
(2,257 puan) tarafından

Dini boyutu olmasa çok istiyerek yaptıracağım ve pişman olmayacağım şeyler var.  Dövmeyi çok seviyorum :(

0 oy
(2,125 puan) tarafından
Benim eşimde pişti kartları var göğsünde baya büyük çok komik habshabsbshsb bende istiyorum ama eşim istemiyor bana belki gizlicene yaptırabilirim ilerde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 209 göst.
24 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Simsek21 (1,633 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 98 göst.
11 Ekim 2024 Diğer kategorisinde LEMAN339 (207 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 96 göst.
18 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Herseyguzelolacak (86 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 628 göst.
2 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Damliskooo (594 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,593 cevap

37,510 kullanıcı

Kategoriler

...