0 oy
216 göst.
Diğer kategorisinde (2,688 puan) tarafından
Başlığı yapay zeka kafasına göre Çevirmiş… Oğluma hastanede yatış verildi dün serum takıldı bir önceki gün damar yolunu patlattığı için bacağı çok şişmişti o halini gördüm dün sabaha kadar uyumadım elini tuttum damar yolunu tuttum çok şükür sabah oldu sonra doktor akşama kadar bir serum daha taktı şimdi de tekrar sabaha kadar takacağını söylüyor ama ben ayakta uyuyorum çocuğumu kimseye bırakamam bana bir çözüm söyleyin nasıl sekiz aylık bir bebeği damar yoluna patlatmadan uyutabilirim ben de yanında uyurum 

2 Cevaplar

0 oy
(12,800 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Valla bi cozumu yok sanirim canim. Ya annen esin biri kalacak uyumaz dedigin. Ben anneme guvenirim mesela dururdu. Benim oglum 9 aylikti hastanede yattik bagirsak tikanmasindan. Ve pandemiydi. Iceriye test yapip aliyolardi kapida guvenlik bekliyodu senden baska kimseyi almiyolsrdi ve cikarmiyolardi. 3gun hastanede yattik. Asla durmuyodu kilolu bebekti. Gezmek isriyodu bebek arabasini bile almamislardi. 1 kolunda o 1 elime serumu itiyorum tekerlikli şeyle. Asla uyumuyodu ayagimda sallanarak. 3 gun boyunca geceli gunduzlu ayagimda salladim. Agliyodum artik derman kalmamisti bacaklarimda cunku durdugum anda aglamaya basliyodu. Sukurler olsunki gecti. Keske alsalardi hic dusunmeden anneme emanet ederdim
(2,688 puan) tarafından
Annem bşka şehirde bulundugum sehirde yalnızım
(12,800 puan) tarafından
Bak eline boyle corap gecirmistik. Belki ise yarar bi dene istersen. Cikarmaya calisiyodu bide borusu ters donmesin diye yaomistik ise yaramisti
(2,688 puan) tarafından
Nasıl anlamadımki
(12,800 puan) tarafından
Resim koydum gorunmuyomu
(2,688 puan) tarafından
Gördümde bizimki elin üstünde ama bu arada oğlun aynı benim oğlum :)
(12,800 puan) tarafından
Bak bi resim daha koydum canim bizimkide icteydi bilekte daha zor. Ustunde yine daha iyi. Damar yolu bulamadilar o zaman heryerini delik desik ettiler eller kollar ayaklar :( masallah senin oglunada biraz once cikarsiniz insallah neyden yatiyo
(2,688 puan) tarafından
Çok teşekkür ederim :)
(12,800 puan) tarafından
Uyuyabildinmi bari
(2,688 puan) tarafından
Uyudum çorap bulamadım bebek bezi taktım bnde :)
(12,800 puan) tarafından
He iyi yapmissin kiz dinlenmen lazim. O uyudumu hemen sendr uyu. Senin iyi olman lazimki oda olsun
(2,688 puan) tarafından
Çok saol taburcuda olduk şükür :)
-Reklam-
0 oy
(2,167 puan) tarafından
Bizde ağustosta ta yapmıştık o zmn  1 yaş 1 aylıkti hareketli  bir  bebek hep ayağımda saliyordum   ilk  bir kacgundur huysuz olduğu için  ayağımda uyuyordu damar yolunu ilk gece tuttum  kolunda tutmayınca ayağından damar yolu qcildi sonra  biraz rahat ettim ama onuda cikartirdi   sonra yine koluna alındı uyurken  yanına uzanıyorum  3 . Günden sonra 5 güne yakın yattı  hastanede  zor oldu biraz ama geçti Allah kolaylık versin  kızımda da iki kere yatmistik   biliyorum zor günler qma gecicek Allah şifa versin 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 74 göst.
17 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (2,683 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 86 göst.
24 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Dyg_1 (513 puan) tarafından soruldu
0 oy
32 cevap 538 göst.
11 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Deniz-133 (55 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 129 göst.