0 oy
72 göst.
Diğer kategorisinde (73 puan) tarafından
Üniversiteyi dışardan okumak online çalışmak için arastırma yapıyorum tecrübesi olan memnun kalan var mı

2 Cevaplar

0 oy
(1,439 puan) tarafından
Grafik tasarımla alakali nerde calisicaksinki canım bizim bölüm dersinde vardı biraz video izle hemen öğrenirsin yani zor değil ama iside çok çok az hatta yok olsa ben bulurdum garanti sadece tabela falan yaparsın kendini yıpratma bence 
(73 puan) tarafından
Dısarda çalışma imkanim yok maalesef çocuğum hasta kimseye de bırakamam en azından bana ek gelir sağlar diye düşündüm üniversite okumak istiyorum bi yandan içimde uhte kaldı
(1,439 puan) tarafından
Aşkım başka bölüm oku grafik tasarım bitmiş yani adı var sadece kendini yukseltirmisin o da var yükseltsen iyi yani ataması yok özelde çalışsan evde çalışsan benim arkadaşlarimin tabela tasarımı yaptiklarini biliyorum o da çok cüzi parayla yaptılar bıraktılar okuda mesela 2 senelik okursan sağlıkla alakalı bölüm oku derim ben Bilgisayar prog.dan bilgisayar öğretmenligine yükselttim kendimi yükseltirken iyi ama yoksadq boşver canım yinede sen bilirsin tabi
(73 puan) tarafından
Sağlıkta aklımdaydı aslında doğru diyorsunuz online da çalışabltm şu an çocuğumın durumu yüzünden tabi ilerde işler değişebilir yine faydalı bilgileriniz için sağolun
-Reklam-
0 oy
(2,317 puan) tarafından
Arkadaşım okuyordu evden iş yapıyor iyide gelir elde etti vallaha hatta  şimdi eşide bıraktı kendi mesleğini dükkanda açtılar iyi yerlerin tasarımıyla uğraşıyor şuan bende oyüzden yazdım açıktan okuyorum şuan ılgın varsa bölüm zor değil bence ama evden iş konusuna net bişi demek yanlış arkadaşım cidden iyi kazanıyor ama kesin sende bende kazanırız diyemem atılım şart 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 21 göst.
0 oy
6 cevap 204 göst.
11 Aralık 2024 Diğer kategorisinde MehSinOz (199 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 101 göst.
0 oy
4 cevap 361 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Misafirrrrrr (177 puan) tarafından soruldu

409,789 soru