0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde (2,156 puan) tarafından
Bazen düşünüyorum kızlar ve bazen TV de olsun dışar da olsun görüyorum parası olan daha mı çok mutlu sizce? Bana göre parası olan daha mutlu gibime geliyor zorluk çekmiyorlar stres yapmıyorlar her istediklerini alıp yiyip içebiliyolarlar daha mutlular sanki? 

36 Cevaplar

+2 oy
(13,077 puan) tarafından
Asla öyle değil. Afedersin b.k gibi parası olup da huzuru olmayan çok

Biz onca paranın içinde kaynamı kurtaramadık.

Demem o ki para her şey değil 
(2,156 puan) tarafından
Bazı konular da herşey para değil evet orası ayrı konu ben genel anlamda söyledim
(13,077 puan) tarafından
Rahat bi yaşam için evet canım tabiki önemli.
Tatili gec evimize extra bi abur cubur almak bile lüks artık 2 kere düşünür olduk
(2,156 puan) tarafından
Aynen öyle herşey çok pahalı
-Reklam-
+2 oy
(2,377 puan) tarafından
Bu devirde evet parann mutlulukla alakası var 
(2,377 puan) tarafından
Para olmadan olmuyor hiç bı şey malesef
(10,899 puan) tarafından
etikete bakmadan alışveriş yapabilmek bence mutlu eder insanı
(2,377 puan) tarafından
Biz bı şey alcaz kırk kere düşünüyoruz
(10,899 puan) tarafından
bunaldığında tatile gitmek falan güzel şeyler :)
(2,377 puan) tarafından
Biz tatile gitcez evde hazırlık yapıyoruz yiyecek öyle :D
+2 oy
(167 puan) tarafından
Parayla saadet olur diyemem ama torosumda ağlamaktansa audimde ağlamayı tercih ederdim
+2 oy
(5,234 puan) tarafından
Parayla saadet olmaz ama parasız hiç olmaz. Geçim sıkıntısı borçlarla ben mutluyum diyen biri yoktur herhalde. Gezip tozmak, yemek içmek ilaçlar hep para ile. 
(2,156 puan) tarafından
Aynen öyle geçim sıkıntısı evde kavgaya yol açıyor bazen
(8,830 puan) tarafından
Ben bir gün bir muhabbet geçti babam ben teyzemin oğlu teyzeler falan
Kuzenim.dedi Ben mutlu olmadıktan sonra parayı ne yapayım:)
Bende dedim.para olsun mutsuzluk çözülür

Babam dediki hayirrrr parayı ne yapayım huzurum mutluluğum olmadıktan sonrA :d o gün dedim heeee mutlu olmak huzurlu olmak herseyden önemli:)
(5,234 puan) tarafından
Zengin depresyona giriyor ülke ülke geziyor gariban depresyona giriyor işe gidiyor.  Ben iki durumu da yaşadım. Vallahi paran yoksa hasta olsan yüzüne bakan olmuyor.  Para iyidir iyi tabi bir yere kadar. Rabbim kimseyi gördüğünden geri bırakmasın.
+1 oy
(75 puan) tarafından
Tabi ki daha mutlu. .. Aç karnımızı hastayken ilacımızı kim bedava karşılıypr ve daha bi sürü ihtiyaç ayy sonunu rahat getirmek birikim yapmak tatile çıkmak canım ülkemi gezmek hep para 
(2,156 puan) tarafından
Aynen öyle valla
+1 oy
(12,035 puan) tarafından
Sadece parayla olmaz ama para baş etken bence. Parasiz insanlarin çogu gecim sikintisi yuzunden mutsuz olup birbirine giriyo
(2,156 puan) tarafından
Aynen öyle hep idare etmek zorunda kalıyoruz
(12,035 puan) tarafından
Onceden derdimki baya 20 yaslarinda. Tutumluyumdur yani. Evlenecegim adamjn bi evi olsun asgari ucret alsada gecinirim drrdim hep. Ama şuan bakiyorum asgari alsa nereye gecincektik. Sukur çok rahat bi hayatimiz var. Her istedigimi yapabiliyorum mesela. Ama bide eltime bakiyorum çok zor durumlarda kaldigi oldu yani. Insan çocugunun istedigi biseyi alamadimi uzuluyo
(2,156 puan) tarafından
Herkesin durumu farklı işte
+1 oy
(11,061 puan) tarafından

Parayla saadet olur mu zengin olmadan anlayacağım bişey değil :D

(2,156 puan) tarafından
Oluyormuş demekki canımm :))
(12,035 puan) tarafından
Kesinlikle oluyo net :D
(11,061 puan) tarafından
Sen iyi bilirsin zengo gacı :))
(12,035 puan) tarafından
Kiz yok bee keşke zongo olsaydik :D
+1 oy
(2,233 puan) tarafından
Eskiden öyle değil ama şimdi parasız olmuyor geçim derdi var hayat çok pahalı parasızlık ev içinde sorun yaratıyor
(2,156 puan) tarafından
Evet herşey çok pahalı onu alsan onu alamıyorsun en dandiğini almak zorunda kalıyorsun
(2,233 puan) tarafından
Çok şükür hâlimize ama bazı anneler yazıyor buraya bebeğine mama almıyor çocuğuna ayakkabı alamıyor nasıl mutlu olsun evladına yetemiyen bir anne cocuğun istediklerini alamayan anne
(2,156 puan) tarafından
O çok acı verici çocugunun istediğini alamamak en üzüldüğüm ve korktuğum şey kızımın istediği bişeyi alamamak kızıma hem alamayacağımızı hem alabileceğimizi öğretmeye çalışıyorum hem yokluğu hem varlığı öğretmeye çalışıyorum ama bu devirde hep yokluğu öğreniyor bazı çocuklar
0 oy
(6,262 puan) tarafından
Paranın mutluluk getirdiğine inanmıyorum açıkçası çok iyi durumu olup başka yerlerden sınanan ve yüzü gülmeyen insanlar tanıyorum hayat puuzle gibi parada parçası evet onsuz olmuyor ama en büyük parçası değil bana göre 
0 oy
(2,018 puan) tarafından

Tek başına paraya bağlı değil tabi. İnsan mutlu olmayı her halde bilmeli yoksa fakirken de zenginlen de mutlu olamaz. Valla sabah sıkışık olduğumuzdan bir an yaşadık ama o kadar mutluyduk ki elhamdülillah. Ben de bunu düşündüm stres etmek yerine kahkahaya çevirdik. 

Onlardan bazı kimselere verdiğimiz dünya hayatının süsü ve debdebesinden ibaret olan geçimliklere gözün kaymasın! Biz bu nimetlerle onları imtihan ediyoruz. Unutma ki, Rabbinin senin üzerindeki nimeti ve âhirette sana vereceği rızık hem daha hayırlı, hem çok daha devamlıdır. Tâhâ 131. ayet
(2,156 puan) tarafından
Sağolasın canım
0 oy
(1,505 puan) tarafından
Parayla saadet olmaz.ama okeyim.ama para yoksa hiçbir şey yok insan aç aklınca.istegimolmayanca valla. Cigrinden cikiyor 
(2,156 puan) tarafından
Aşk karın doyurmuyor sonuçta
0 oy
(1,424 puan) tarafından
Babamın dayısının kızı...

Jiplerde geziyordu. Özel şöforleri özel okullar da okuyordu çocukları,,.villalarda yaşıyordu..çokta zenginlerdi yani öyle böyle değil .

Eee çok para olunca adamın cebinde ne yapar başka karılara bakmaya başlar. Başkalarına yedirir fazla ya çünkü...

Sonuç ne oldu şiddeet aldatma kadının bütün hayatı bitti. Mutluluğu yani o şaşalı hayatı bıraktı geldi buraya. Boşandı burda yaşıyor. Demem o ki bazen çok para da insanın ömrüne zarar. 

Az olsun öz olsun huzur bol olsun. Yeterli olan budur 
(2,156 puan) tarafından
Her parası olanda aldatmıyor ki ailesi ile çok mutlu geçinenler de oluyor
(1,424 puan) tarafından
Valla bacım ne kadar zengin tanıdıysam hepsi ********. Bir tane güzel örnek veremicem.
Çevremde olanların hepsi böyle. Bu da demek oluyor ki her parası olan aldatıyor. Bir tane düzgünce denk gelmedim
0 oy
(1,655 puan) tarafından
Kim yok derse inanmam artık öyle bir devire geldik ki rabbim sonumuzu hayır etsin inşallah yani ufacık bir genelleme yapayım kendi adıma konuşayım eşimiz gelirken eli boş gelse bir gelir iki gelir üçüncüye artık dirdirini etmeye başlarız yani biz istemesek de çocuklar istiyor adam para yok dediği zaman da sıkıntı Rabbim kimseyi az verip aratmasın çok verip azdirtmasın 
(2,156 puan) tarafından
Aynen öyle valla devir öyle bir devir değil artık
0 oy
(1,358 puan) tarafından
Hayırdır aslaaaaa
0 oy
(1,355 puan) tarafından
Para her şey değil ama çok şey. Bunu vaktiyle yokluğu üst seviye yaşayıp şimdi de Allaha şükür maddi kaygıları olmayan biri olarak söylüyorum. 
(2,156 puan) tarafından
Genel anlamda parası olan daha mutlu bence
0 oy
(1,374 puan) tarafından
Basiliga cevapim 

EVET
0 oy
(1,756 puan) tarafından

Valla çikolata ve çiğköfte beni çok mutlu ediyor ama para :D

0 oy
(2,296 puan) tarafından

Bence alakası var en basitinden geçim zor olduğu için kimse istediği kadra çocuk yapamıyor bnm 3 çocuğum var mesela gerçekten çok param olsaydı en az 5 yapardım :D

(2,156 puan) tarafından
Çok param olsa da okadar çocuk yapmazdım ben :)))
(2,296 puan) tarafından
Yok cnm ya ben çok severim çocukları bol bol çocuğum olsun ne güzel
(2,156 puan) tarafından
Doğumu zor canım ya param olsa özele gidip parayı verip prenses doğum veya acısız doğum felan yapardım :)))
0 oy
(14,191 puan) tarafından
Bu devir değil her devirde para mutluluk
(2,156 puan) tarafından
Aynen öyle canım
0 oy
(193 puan) tarafından
İyi günde kötü günde kalmadı artık 

Paralı günde parasız günde diyerek insanlar yola cıkıyo 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 312 göst.