0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde (2,234 puan) tarafından
Bazen düşünüyorum kızlar ve bazen TV de olsun dışar da olsun görüyorum parası olan daha mı çok mutlu sizce? Bana göre parası olan daha mutlu gibime geliyor zorluk çekmiyorlar stres yapmıyorlar her istediklerini alıp yiyip içebiliyolarlar daha mutlular sanki? 

36 Cevaplar

0 oy
(817 puan) tarafından
Yani illa ağlayacaksam özel jetimde ağlamayı tercih ederim :D
-Reklam-
0 oy
(713 puan) tarafından
Para herşey değil ama çok şey sağlığı mutluluğu hayatı satın alabiliyorsun zenginin derdide parayla alınamayacak şeylerdir ama bişeye üzüldüğümde lüks evimin içinde üzülmeyi tercih ederdim kafamı dağıtmak için yurtdışı tatil yapabilmeyi falan 
0 oy
(838 puan) tarafından
Para var huzur yok malesef cnm kendı adıma konusuyom
0 oy
(10,828 puan) tarafından
Para mutluluk getiriyo mu bil.iyorum her istedigine sahip olabilmek tabiki guzel biseydir insani tatmin de eder ama parasizlik mursuzluk getiriyo buna eminim 
(2,234 puan) tarafından
Aynen öyle parasızlık huzursuzluk getiriyor
0 oy
(421 puan) tarafından
Yerine göre bence bazi yerlerde paranin olmasi o kadar önemli ki parayı birşey e harcamak sonrası ne olacağını düşünmemek 
0 oy
(633 puan) tarafından
Eğer ben çocuğumun istediği bişeyi alamazsam dünyanın en mutsuz insanı olurum kahrolurum en çok korktuğum şeylerden biri bu o yüzden para mutluluk veriyo bence 
(2,234 puan) tarafından
Buda beni korkutuyor çünkü ben çocukken yaşadım herşey de gözüm kaldı heveslerim kaldı şimdi kızım da öyle olsun istemiyorum o duygunun kötü olduğunu biliyorum çünkü
(633 puan) tarafından
Ben küçükken alınmayacağını bildiğim için bişey istediğimi bile hatırlamıyorum o yüzden kızıma herşeyin en güzelini alıyorum çok şükür bazen ya alamazsam diye düşünüyorum kafayı yiyorum
0 oy
(1,001 puan) tarafından
Para tabiki mutluluktur istediğini yapma alma özgürlüğü insana her türlü mutluluk getirir kim ne derse desin .parası olmayan mutlu değildir şu devirde .parayı sonradan gören bazı tipler ne yapacağını şaşırıp aldatma şiddet eşini ailesini takmama gibi yollara sapiyor o ayrı o karakter meselesi .ama ben parasız mutlu olamayanlardanim .kendi imkanimca lüksüne rahatına düşkün biriyim .
(2,234 puan) tarafından
Bende öyleyim valla
0 oy
(258 puan) tarafından
Geçen yıla kadar hayır getirmez derdim çünkü evladım hastaydı ve bir ilacı da yoktu. Ama şimdi getirir diyorum çünkü elhamdülillah ilacı çıktı ama dünyanın en pahalı ilaçları arasında bir numara. Şuan 100 milyon liram olsaydı ki bu çocuğumun ilaç parası bu kadar o zaman çok mutlu olabilirdim. Şifa Allah'tan gelir.
(2,234 puan) tarafından
Rabbim şifa versin inşallah
0 oy
(17,063 puan) tarafından
Para mutluluk getiriyor mu bilmiyorum ama parasızlık kesinkes mutsuzluk getiriyor 
(2,234 puan) tarafından
Aynen öyle geçimsizlik oluyor
0 oy
(1,628 puan) tarafından
Para mutluluk getirir mi bilmem ama , parasızlık mutsuzluk getirir nettt !!
(2,234 puan) tarafından
Evet çok doğru söyledin
0 oy
(1,456 puan) tarafından
Ne zengin gördüm çok mutsuz para tek başına asla mutluluk vermez parasızlık da zor tabi oda mutsuz eder amaan huzurum olsun geçirebilecek kadar durumumuz olsun başka birşey istemem evimin olmasını çok isterdim ama mümkün değil o o yüzden istemem :)
(2,234 puan) tarafından
Bir güb inşallah olur evin canım
(1,456 puan) tarafından
Aminnn inşallah
0 oy
(1,344 puan) tarafından
Para= huzur hangi villada yarın ne yiyeceğim ne giyeceğim diyen bi insan gördük ki
0 oy
(620 puan) tarafından
Yerine göre evet para mutluluk verirde götürürde ama elindekiyle mutlu olup aile nedir eş dost nedir çocuk nedir kıymet bilen insanlar mutlu olur tabiki sağlık en önemlisi o varsa en mutlususun. Ama kendindekini görmeyip hala oraya buraya göz koyan insanı para okyanusuna at mutlu olmaz olamaz. Çok tanıdığım var istediğini alıp yiyip içip gezip yinede mutlu olamayan ya da az tanıdığım var kocası 1 çikolata aldımı dünyalar onun olan olay bu bence 
0 oy
(1,850 puan) tarafından
Bence para mutluluktur olmasa olmaz zenginlikte değil ama olduğu kadr olsa iyidir bazıları çok zengin ama paraya kiyamiyorlar
0 oy
(6,791 puan) tarafından
İnanmıyorum evet bende önceden böyle düşünüyordum ama bence tam tersi para ne kadar çok olunca sıkıntı da o kadar çok oluyo yakınımızda biri var adam evlendikten sonra Hollanda'da gitmiş durumu çok çok iyi evi arabası vs gel gör ki şuan keskelerle dolu hayatı eşi felan sıkıntılı yani o yüzden Rabbim neyi nasip ederse hayırlısını versin mutlulukla huzurla sağlıkla versin 
0 oy
(2,766 puan) tarafından
Bence para mutluluk getiriyor istediğin eşyayaı alamamak istediğini yapamamak hele ki çocuğunun istediği bişeyi alamamak bunlar hep mutsuzluk ama sırf parayla da mutlu olunmuyor

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 350 göst.
0 oy
34 cevap 275 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Lavantakokusu (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 214 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 355 göst.
11 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Nur.06 (588 puan) tarafından soruldu