0 oy
887 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (72 puan) tarafından
Eğitim farkı sizde de var mı? Bundan dolayı sorunlarınız oluyor mu?

36 Cevaplar

0 oy
(751 puan) tarafından
Gördüğüm kadarıyla genelde sorun oluyor ya. 
-Reklam-
0 oy
(77 puan) tarafından
Eşim üni ben lise olmadı 14 yıldır bir sorun
0 oy
(540 puan) tarafından
Hiç alakası yok bende ben lise mezunu eşim orta terk kpss gircem Allah'ın izniyle okumak mühim değil önemli olan kişinin kendi zekası kültürü ahlakı 
0 oy
(51,801 puan) tarafından
ben univ esim lise mezunu ama sanki okuyan o ☺️
0 oy
(1,957 puan) tarafından
Oda lise mezunu bende çoğu şeyi bana sorar o nedemek su ne demek ben içerden okudum o dışardan okumuş.senin genel kültürün iyi der bildiği solerim bilmedigimi gel nete sorarım derim sorun etmem
0 oy
(382 puan) tarafından
Bizde bı sorun olmuyo çünkü ikimizde ilkokul terk 
0 oy
(2,196 puan) tarafından
Ben üniversite eşim lise terk olmuyor desem yalan söylerim. En azından aşılmayacak sorunlar değil. 
0 oy
(905 puan) tarafından
Elhamdülillah ben ortaokul mezunuyum esim iki üniversite bitirmiş aramızda böyle sorunlar olmadı Allaha şükür 
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Eşimin ailesinde anne baba okumamis kardeş abla okumuş ama hiç birşey yok hepside cahil kalmiş erkek kadın ayrımı çok yaparlar 

Ben kendim lise mezunuyum onlara göre daha geniş net bakarım ve bu aramızda çok sorun yaşattı kendi ailemle bile baksam aramizda çok fark var kültür konuşma adetler 
0 oy
(895 puan) tarafından
Eşim üniversite mezunu ben de üniversite 3. Sınıf terkim o kitap okumayı sevmez ben çok severim aramızda ciddi olmasa da bence kültür farkı var şahsen kendimi daha kültürlü görüyorum 
0 oy
(5,388 puan) tarafından
Bizim ailede eğitimli kişiler hep eğitimli kişilerle evli ben öğretmen  eşimde öğretmen  o sekil
0 oy
(10,128 puan) tarafından
Eşim yüksek lisans mezunu 2 üniversitesite okumuş ben ise orta terkim hiç bir sorun oluşmadı aramızda. Aksine ben dışarda ondan daha iyiyim örnek hastaneye gitsek ondan daha iyi biliyorum herşeyi hep der hiç orta terk gibi değilsin 2 görümcemde kaç defa bunu demiş. Okumakla adam olunmuyo 
0 oy
(2,729 puan) tarafından
Oluyor ne yazık ki. Eğitim seviyesi etkiliyor ama bunun yanında ailesinden aldığı eğitim ve kendini nasıl geliştirdiği de önemli
0 oy
(3,769 puan) tarafından
Yani aslında bu bir fark değil ama esiimin ailesi fazla okumadığı için her şeyi bana soruyor ya şunu yapsak mi alsak mi sen bilirsin araştırsın sen yaparsın sen bizim gibi değilsin diyorlar bu biraz kültür lede ilgili bence mesela eşimin ailesinin çok katı kurallari var kadın başına bir yere gidemezsin derler çok çok katı kuralları var ben katı kurallara uymuyorum birazda 
0 oy
(361 puan) tarafından
Kim ne derse desin denk olmamak, bir gün bir yerlerde uyumsuzluk olarak ortaya çıkıyor. 
0 oy
(20,616 puan) tarafından
Yooo yani bizdd şakası yapılıyo ama eşim alınmıyo bazen oda şakasına bi soruyu bilemediğinde ben bildiğimde he sen üniversitelisin diyo gülüyoruz  ama bazı ilişkilerde sorun olabilir herkes bizim gbi anlayışlı komik olmayabilir 

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 713 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,284 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Kederlikader (45 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 515 göst.
7 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yakamozzzz (436 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 22 göst.
22 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,717 puan) tarafından soruldu

410,915 soru

12,365,595 cevap

41,979 kullanıcı

Kategoriler

...