+1 oy
252 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (895 puan) tarafından
Kızlar iyi akşamlar, kendimi bakımsız ve özensiz hissediyorum bebeğim 10 aylık. Gün içinde üstümü değişip bir rimel allık sürüyorum ama yok bakımsız gibiyim. Doğum kilosunu veremedim pek yeni kıyafetler almıyorum, eskiden çok alırdım onunda etkisi var. Bir el atın bana nasıl düzelteceğim bu ruh halini 

9 Cevaplar

+2 oy
(2,133 puan) tarafından
Bende surda duriyim birebir yaşıyorum bunları 
(895 puan) tarafından
O zaman post yukarı yapalım. :))
-Reklam-
+2 oy
(895 puan) tarafından
Post yukarı 
+2 oy
(2,133 puan) tarafından
Post yukariii
+1 oy
(4,542 puan) tarafından
Kilo vererek baslayabilirsin dogumdan sonra vucudunda sarkmalar catlaklar olustuysa onlar gözüne batiyordur

E birde uykusuz geceler yorgun günler bunlarinda etkisi var
(895 puan) tarafından
Evet çok yorgun hissediyorum
(2,133 puan) tarafından
Çatlak için iki gün önce fiyat aldm 4 bin dediler ama baya bir seans için toplam ücreti 4 binmiş gullek salonunda
(895 puan) tarafından
Hamilelikte çatlak oluşmadı bende kilo verince ne olur bilmiyorum
(4,542 puan) tarafından
Ne kadar sanslisin.benim her yerim catlak kilo vermis olsam bile gobek kismi sarkik duruyor catlaklardan dolayi
+1 oy
(41 puan) tarafından
Saçlarını boya. Güzel bir kesim yaptır. Cilt bakımı ve evde cilt bakım rutini yap. Spor ve yoga yap mümkün olduğunca. Alışverişe çık. Evde kendin için giyin 
(895 puan) tarafından
Kilo vermeden alışveriş yapmak istemiyorum bu kiloyu vermem lazım  :))
(41 puan) tarafından
Onu da sporla halledebilirsiniz. Yerinizde otururken dahi spor yapın. Eğer emziriyorsanız yavaş yavaş gider emzirmiyorsaniz diyet yapın. En önemlisi kendinizi sevin. Zaten geri kalanı yavaş yavaş düzelir
(895 puan) tarafından
Emziriyorum ve biraz fazla yiyorum dikkat edip spora başlamak iyi gelir bana
0 oy
(3,444 puan) tarafından
Baktım dişil enerjim gidiyor..dus aliyorum...en güzel kıyafetimi giyiyorum saçlarımı duzlestiriyorum ..makyaj ..en sevdiğim parfüm  yerine geliyor disil enerjim
(895 puan) tarafından
Harika bir öneri şeker kız :⁠-⁠)
(3,444 puan) tarafından
Evvet ..benim az önce yerlerdeydi enerjim ..su an iyi..bunu uyguladikm
0 oy
(1,565 puan) tarafından
Aralıklı oruç yaptım canım ben. Kilo verdim eşimin bakışı bile değişti tabi.  Her gün YouTube dan Leslie veya zumba açıp yaptım. 1.5 ay civarı bir sürede 10 12 kiloya yakın gitti. Önce kilo ver sonra havan degissin dışarda yürüyüş falan yap 
0 oy
(540 puan) tarafından

öyle hissedince eşime bakıyorum ben ;) adam paspal paspal geziyo bişey olmuyo da ben saçımı yapmayınca mı düşsün dişil enerjim :) o ne kadar seksiyse ben de o kadar seksiyim e yetiversin o kadarı

0 oy
(225 puan) tarafından

Dıyet yaparak baslarsan bak nasıl eskısomdem daha çok özgüvenli olursun kendıne gelırsım kuzum kendımden biliyorum:D

(895 puan) tarafından
Bugün başladım diyete yarın da devam  :⁠-⁠)
(225 puan) tarafından
Yol arkadaşı bulursan daha kolay olur cnm

İlgili sorular

+1 oy
2 cevap 130 göst.
+1 oy
27 cevap 1,203 göst.
0 oy
0 cevap 39 göst.
0 oy
0 cevap 52 göst.

403,340 soru