+2 oy
228 göst.
Diğer kategorisinde (672 puan) tarafından

Kızlar tadı müthiş oluyor. Benim damak zevkime göre çok güzel birşey çıtır çıtır. Deneyen oldu mu? Yoksa ben mi abartıyorum tadını:silly:

7 Cevaplar

+1 oy
(1,888 puan) tarafından
Efsane bisey yaa ama sağlam kilo yapar :)
(4,392 puan) tarafından
Gerçekten yaparmi
(1,888 puan) tarafından
Milfoy normalde yağ  içine kasarini , sucuğunu koyunca daha da yağlı oluyor onu sürekli yapıp yersen gelsin kilolar :) o yüzden ben fazla yapıp yemiyorum ama çok lezzetli oluyor
(672 puan) tarafından
Evet sık sık yenirse çok kilo yapıyor. Belli başlıklı aralıklar ile yenmesi lazım.
-Reklam-
0 oy
(5,296 puan) tarafından
ablam az önce yaptı  harika tadı içine kaşar  peyniride katıyor   
(672 puan) tarafından
Evet çok güzel oluyor ama biraz yağlı oluyor
0 oy
tarafından

Tost değil de ben tavada çevirip arasına da kaşar koyuyorum miss gibi oluyor olsa da yesem :P

(672 puan) tarafından
Ayyy evet bende tavada deneyecem oğluma zayıf oğlum yaşına göre yedikçe kilo alsın :))
0 oy
(434 puan) tarafından
Bizim lisede yapoyorladi ama muthis birseydi birkaç kere aldım güzel oluyor ama okuldaki daha güzeldi :(
(672 puan) tarafından
Yok ya evdeki de güzel oluyor bence
0 oy
(410 puan) tarafından
Normal de tavada yapıyorum yada fırında tostu da denemek istiyorum yarın merak ettim çünkü milföy aşığıyiz.;)) Tarif verir misin nasıl yapiyorsn
(810 puan) tarafından
Ayn canım benimde istedi canım aşeriyorum herhalde :)
(672 puan) tarafından
Tostu ısıtıp, azıcık margarin ile alt zemini yağlayin çok az. Sonra iki tane milföy yan yana köyün. Kapatın ara ara kontrol edin açın istediğiniz kızarıklığa geldiği zaman domates salçasıni az birşey 1 tanesine sürüp üstüne sucukları da ekleyin sonra yine kapattın sucuklar az birşey kızarsın. İstediğiniz kızarıkligi elde edince Kaşar peyniri de ekleyip üstünü diğer milföy ile kapatın. Kaşarlar erimeye kadar alt üst yapın :)))
(810 puan) tarafından
Sucuktan tiksindim  canım hamilelikte ama denicem teşekkür ederim :)))
(410 puan) tarafından
Uldgdml@tesekurler tarif ettigin için cnm yarın denicem inşallah bnce güzel olcak
(672 puan) tarafından
Denediniz mi hanımlar ☺
(410 puan) tarafından
Bn denedim gayet güzel oldu büyük kızımn biraz kilo sıkıntısi var ona göre biraz fazla yağlı oldu ama bnn çok beğendim bu arada ketçaplo sucuklu kaşarlı yaptım, çok iyiydi  çıtır çıtır oldu
(810 puan) tarafından
Denemedim daha canım :)
0 oy
(2,192 puan) tarafından
Evet aşırı güzel ya tavada da güzel oluyor ama kilo aldırıyor çok 
(672 puan) tarafından
Evet cok fazla yağlı canım
0 oy
(292 puan) tarafından
Nasıl yapıyorsun canım hiç denemedim 
(292 puan) tarafından
Pişmesi falan nasıl oluyor
(672 puan) tarafından
Tostu ısıtıp, azıcık margarin ile alt zemini yağlayin çok az. Sonra iki tane milföy yan yana köyün. Kapatın ara ara kontrol edin açın istediğiniz kızarıklığa geldiği zaman domates salçasıni az birşey 1 tanesine sürüp üstüne sucukları da ekleyin sonra yine kapattın sucuklar az birşey kızarsın. İstediğiniz kızarıkligi elde edince Kaşar peyniri de ekleyip üstünü diğer milföy ile kapatın. Kaşarlar erimeye kadar alt üst yapın :)))
(292 puan) tarafından
Teşekkür ederim:)

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 303 göst.
3 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Sumeyyeali (1,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 105 göst.
0 oy
2 cevap 74 göst.
0 oy
4 cevap 149 göst.
19 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Sehergkts (22 puan) tarafından soruldu

409,901 soru

12,323,807 cevap

39,045 kullanıcı

Kategoriler

...