Hani öyle oluyor yaa ha bugün ha bu hfta dogurcam dyenler geç doğuran oldumu mesela buyik kizimda doktor demişti bna kesin erken olacak bebeek çok aşağıda imkanı yok dye 36 da doğdu bu bebeğimde vajinada hisedyorum resmen baskıda oluyor dinlenince braz geçiyor doktor baya aşağı dayanmiş dedi 34 haftalık sanki bu hftalarda gelecek gbi en az iki hfta dyorum ama bı yandan da dyorum belki geç gelir szde de öyle bişey oldumu nasip kuveze alınır dye koruyorum bnde
Ben geçen sene oğlana hamile iken aha bugün gelecek aha yarın gelecek diye diye geç doğurdum. Hatta post bile açmıştım hissediuoeum doğuracam 2 3 güne diye. Üstünden 1 hafta geçmişti. Suni sancı ile 41+4 doğurdum. O da nasıl doğurma ama saat 10.30 yatış 4 cm açıklık hiç sancı yok bebek kanala girmemiş. Ebeler ellerini sokustura sokustura bebeği aşağı indirmeye çalıştılar. Sonra nst ye baglandim suni sancı falan derken yatakta suyum patladi su patladiktan sonra sancım geldi yarım saat kadar koridorda yürüdüm öyle girdim doğuma
34. Haftamda nişan geldi benim. 1 ay boyunca yattım riski atlattım. Sancım çıktı bir kaç kez. Doktorum her an gelebilir diye diye hop oturduk hop kalktık. 40. Haftada hala gelmeye niyeti yoktu benim sıpanın ne sancı ne açılma su hiç bişey yoktu. Zaten makrozomik bebekti. 40+0da sezaryen oldum
40+5 te doğurdum 38 haftada bir cm açıklığım vardı yumuşamam vardı doktor yatış vermişti hatta yarına doğurursun diye bende ilk doğumum olduğu için sancımı evde çekeyim deyip imza atıp gelmiştim 40+5 e kadar herkes darlıyordu beni doğur artık diye
19. Haftamda düşük tehlike başladı progestan kullandım 39.4 de suni sancı ile zorla geldi
2 gebeligimdede yaşamadım o duyguyu. Büyüğü 39 haftalikken sancilanip gittim suni sanci verdiler doğmadı. Sezeryana alındım öyle doğdu
Küçüğü 37 haftalikken doktor erken aldi bebek iri diye .
Benim karnım aşağıda duruyordu. Çatı ağrılarım da erken başlamıştı. Bebek ilkinden daha hareketliydi. Sert hareketleri vardı. Doktor bu sefer 40ı beklemez demişti aşağıya yakın olduğu için. Sonuç olarak 39+4te doğum yaptım
Bnde senin gibiydim hep geç doğuracağım derdim heosi de erken doğdu bebelerimin 34 ilk doğum 36 ikinci doğum 38 üçüncü doğum 37 dördüncü ve son doğum
Gebelik şekerim vardı sekeri olanlar bebek büyük olduğu için erken doğuruyor dediler 35. Haftada 1 cm acilmam vardı 41+2de suni sanciyla doğurdum
402,449 soru
12,048,354 cevap
36,285 kullanıcı