0 oy
194 göst.
Diğer kategorisinde (1,626 puan) tarafından
Kızlar odamız 24 derece 1.5 togluk uyku tulumuna gecebilir miyim sizce 

8 Cevaplar

+1 oy
(1,367 puan) tarafından
Bizim ev gece 27 derece şuan alt uzun üst kısa kollu zıbın ile yatıyor usuyormu bilmiyorum üstünü orttürmez.Uyku tulumu aldım 1 tog ama ne zaman giydircem bilemedim terlermi terlemezmi 
(1,626 puan) tarafından
27 derece yüksekmis canım üşümez bence
(1,367 puan) tarafından
İnşallah ya terlemesi daha kotu oluyor sonuçta .kış geldiğinde de kombi açıkken 24 oluyor ev yani uyku tulumu giydirmek istiyorum öbür türlü bende rahat edemiyorum üşüdümü diye .24 de sanki sıcak bir derece uyku tulumu için 22 derece altında giydiriliyor sanki
(1,626 puan) tarafından
24 derece uygunmus alsında 1 tog için içine yarım kollu zıbınla. Ama benim kız babasına çekmiş üşüyen bir tip o yüzden tereddüt ettim
-Reklam-
+1 oy
(2,965 puan) tarafından
Ya benim oğlan istanbulda soğuk klima açtırıyor hala. 2 yaşında. Uzun kol veya pijama giydiremiyorum ağlıyor çıkar diyor. Ev ayakkabılari çoraplar falan hep hikaye. Giymiyor. Biraz daha soğuyunca giyer inşallah 
(1,626 puan) tarafından
Bende İstanbul'dayım canım ben üşüyorum yorganla yatıyorum oda üşürmü bilmiyorum zaten tulumun içine askılı zıbın giydiriyoruz çorapta giydirmiyorum. Araya yaz girdiği için sanırım unutmuş biraz mızıkdı istemedi ama bilmiyorum geçermi :)
(13,792 puan) tarafından
Aynen kiz yorgana gectik valla. Hele dun gece donmusum resmen ya sabah kalktim bogazim aciyo
+1 oy
tarafından
Ben nerdeyse 1 aydır giydiriyorum canim
+1 oy
(1,046 puan) tarafından
Evet 1 aydır :))
+1 oy
(4,874 puan) tarafından
Ben gectim ya üstünü aciyo kizim. 11 aylik. Pijamanin ustune giydiriyorum. Cift katli penye kumas gibi kumasi var. Kac tog bilmiyorum ama bilen varsa bilgi verirse de sevinirim
+1 oy
(6,535 puan) tarafından
Evimiz 27 derece altina uzun pijama ustune atlet+kisa kollu tsort ile uyuyo. Uzerini ortmuyorum. 

1.5 tog 24 derece icin fazla gelir. 

22-23.5 derece arasinda 1 tog oneriliyo. 

24 derecede ben yarim kollu zibin uzerine de kalın ayaklı  tulum veya kalin alt-ust pijama giydirirdim. Kalindan kastim ince penye olmayan pijamalar.
+1 oy
(4,435 puan) tarafından
Antalya’da yaşıyorum hala klima açtığımız oluyor bunalıp uyku tulumuna ne zaman geçeriz bilemedim üşüyorsa gece hapşırıyorsa falan giydir göğsü falan soğuk oluyor mu gece bak ona göre karar ver canım 
+1 oy
(2,923 puan) tarafından
Valla canm biz gectik cunku cok soguk ilk yattgnda belki okadr olmuyor ama sabaha karsi inanilmaz soguk basiyor.bide park besik yere yakin oyuzden biz basladik suan sadece zibn uyku tulumj tam kar yagmaya basladimi sobayi yakmaya basladgmzdada icine arti ince bi kiyafet daha giydrmeyi dusunuyorm.kicaelideyiz ama buz resmen valla sisten goz gozu gormuyor buralar

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 102 göst.
30 Eylül 2025 Diğer kategorisinde M.h.2606mt (302 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 292 göst.
23 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Kbrarslan (1,039 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 505 göst.
21 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Papatya43 (594 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 360 göst.