0 oy
386 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kızlar evliliğimizin başında resim çekinirdik, hatta bazen kendisi alır çekerdi, şuan evliliğimizin 4 yılındayız geçen seneden beri birkere resim çekinmedi benimle sorun oda değil bunu geçtim artık şüphe uyandırıyor bende dün kuzenim ben gezmeye gittik kuzenim sizi çekeyim dedi diyoki hemen ben fotoğraf çekinmeyi sevmiyorum kötü çıkıyorum ama bakıyorum arkadaşlarıyla çekiniyor tek çekiniyır bana gelince böyle yapıyor. Zorla çekindik onuda bugün attım whatsapp a bana hemen sil yazmış , bende zaten kimse yok aileden başka bir kaç arkadaş var okadar , hep bahane yapıyor saçım bozuk üstüm bozuk bunlar hep bahane. Geçensene oğlumun doğum gününde de aynısını yapmiştı beraber foto atmıştım hemen aldı sildi. Telefon şifresini vermıyor. Biz ortak instagram kullanıyorduk 1 yıl önce kendisi kullanmayalim diye kapattı şimdide kendi ayrı kullanıyor uzun zamandır ve asla şifresini vermıyor. Banada kullandırtmıyor instagram da benle ait bir fotosu bile yok evli veya bekar olduğu bile anlaşılmıyor kaç kere dedim tarih at. Akşam biriyle mesajlaşıyodu bende yanından geçtim hemen ekranı kapattı sonra normal erkek arkadaşımla konuşuyorum diyor. Ben artık güvenmiyorum, elimde kanıt yok ama hissediyorum. Sizce haklımıyım? 

8 Cevaplar

+3 oy
(1,787 puan) tarafından
Kadın ne hissediyorsa gerçektir net...!
tarafından
Evet haklıyım bence hissediyorum ama nasıl yakalıcam bilmiyorum... Çok kafam karışık
(158 puan) tarafından
Kız benim hislerim hiç gerçek değil
(1,787 puan) tarafından
Valahi bilmiyorum ben ne seziyorosam hep doğru çıkar bir insana güvenemiyorsam o insanda illaki bişey çıkar
-Reklam-
+1 oy
(4,052 puan) tarafından

Okurken ben bile şüphe duydum bacı normal değil davranışları 

tarafından
Aynen öyleee
+1 oy
(20,308 puan) tarafından
Tüm hareketleri şüphe uyandırıyor bekle ve sabret izlemeye devam et canım
(20,308 puan) tarafından
Evden neden çıktın canım
(4,052 puan) tarafından
Kuzum ev sahibinin oğlu evlenecekmis tadilat yapip gelini oturtacaklar bizde çıkmak istiyorduk hemen çıktık çok fazla kavga dövüş oluyor du rahatsız oluyordum
(20,308 puan) tarafından
Evet ya mahallen aynı bizim mahalle gibiydi darısı bana inşallah
(4,052 puan) tarafından
İnşallah cnm rabbim gönlüne göre versin inşallah
(20,308 puan) tarafından
Sağol kuşum ♥️
+1 oy
(75 puan) tarafından
Günahını almak istemem ama kadınların hisleri doğru çıkıyor 
tarafından
Maalesef bende haklı çıkacağımı düşünüyorum ..
+1 oy
tarafından
Bu telefon meselesi yüzünden geçenlerde eşimin başından aşağı soda döktüm şişeyi kafasına geçirmeme ramak kalmıştı çok şüphe uyandırıcı şeyler bunlar gerçekten böyle değildi tabi bizim sorunlarımız konuştuk hallettik ama sen takip et 
tarafından
Telefon şifresini vermemesini de geçtim ama elime bir kere olsun vermedi telefonunu bu zamana kadar benim telefonum hep Ortalıkta oğlum alır Video izler Ama onun telefonunu oğlum eline bile alamaz mesela vermez
tarafından
Çok haklısın o zaman düşüncelerinde
+1 oy
(2,905 puan) tarafından
SonunA kadar haklısın canim
+1 oy
(2,623 puan) tarafından
Eğer öyle bir halt yemişse çıkar  ortaya telin şifresini bilmiyor musun
tarafından
Bilmiyorum. Bu zamana kadar yine dert etmiyodum da bu ara çok taktım yaptiği hareketlerden dolayı yarın keskin bir dille konuşacam anlamazsa gerçekten biticek gibi. Ben böyle şüphelerle yaşayamam
(2,623 puan) tarafından
Umarım işler kötüye gitmez sizin için ama benim en saçma gördüğüm eşlerin telin şifresini birbirinden gizlemeleri bide tutturmuşlar yok kendi özelim onun özeli böyle saçma bişey yok eşlerin birbirlerinden başka özeli olamaz net
tarafından
Telefon şifresini hadi vermıyor ama elime telefonu bir kez olsun vermez yinede hiç elime alıp bişeyler bakmamışımdır öyle. İnstagram kullanıp benimle yine şifresini vermemesi.
(2,623 puan) tarafından
Kusura bakma kardeşim ama hepsi şüpheli bir durum
0 oy
(1,425 puan) tarafından
Geçmiş olsun canmm..
tarafından
Okadar netsin yani?
(1,425 puan) tarafından
Rabbım yasatmasin ,yillar yillar önce bende yaşadım bu yazdıklarını ben kurtuldum pislikten ,ikinci evliliğim yaptım ama tranva çok
(1,425 puan) tarafından
Rabbım yasatmasin ,yillar yillar önce bende yaşadım bu yazdıklarını ben kurtuldum pislikten ,ikinci evliliğim yaptım ama tranva çok  ve duvarına baktım da
tarafından
Kaç yıl evli kaldınız çocuk yokmuydu
(837 puan) tarafından
Ay ne kdr boş bı yorum ya gecmıs olsun ne ya
(1,425 puan) tarafından
Boşsa sen nie gelip yorum yaptin
(1,425 puan) tarafından
Vardı gamzeli vardı Rabbım yasatmasin sana
(837 puan) tarafından
İşte yazmıssın ya gecmıs olsun o yüzden geldım dedım dur bende bı yorum yapam ssns
tarafından
Amin canım peki cocuğunu alabildinmi yanına, bazen bende çıkıp gitmek istiyorum ama çocuk var işte bana diyorki çocuğu senden alırım vermem sürekli böyle konuşuyor cesaret edemiyorum
(1,425 puan) tarafından
Aldım tabiki devlet anneye veriyor ama hemen boşanmaya getirme işi belki günahını alioz iyice takip et zaten Rabbım çıkartır karsina
(1,425 puan) tarafından
Ozaman hoş geldin sende ben kötülük istmem
(837 puan) tarafından
Ben kötülük ıstıyon demedim ama ne bılım hema yazmıssın gecmıs olsun bı dıyeydın morel vereydın o yızden gecmıs olsun yazmıssın sahsen  ben bıle kötü, oldu m arkadaş nasıl olmasın
(1,425 puan) tarafından
Bazen doğrular açıktır ama olgunlaştırır canim gözünü acssin benim gibi olmasın diye dedim
(837 puan) tarafından
Haklısın cnm sanada geçmiş olsun;)
(1,425 puan) tarafından
Ohooo çoktan geçti işte, şükür şuan iyiyim.
(837 puan) tarafından
İyi çok şükür rabbım ıyılık versın her daım
(1,425 puan) tarafından
Amin cümlesine insallah

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 393 göst.
17 Mayıs 2023 Aile kategorisinde Muhammed Karan (5 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 1,076 göst.
0 oy
16 cevap 836 göst.