0 oy
145 göst.
Diğer kategorisinde (3,813 puan) tarafından
5 senelik evliyim öyle dirdir yapan biri değilim ev ve yemek yapmakla geçti evligim iki çocuk var .eşim uzakda calisiyor.Ben şuan alıştım onun olmaması evi istediğim zmn topluyom yemek acelem yokk .beni aradığın da iki dk konuşuruz okadar oda günde bı kere arar .özledim onu bilmiyorum ..yine  beni hesveseler sariyor aklım karışıyor ..

6 Cevaplar

0 oy
(1,785 puan) tarafından
Yani tam olarak ne anlattığını anlamadım konudan konuya girmişsin.

Allah gönlüne göre versin cnm
(3,813 puan) tarafından
Himm karisikmi anlatmisim yine.
-Reklam-
0 oy
(20,203 puan) tarafından
Tam anlayamadm ama 
0 oy
(12,031 puan) tarafından
Bizimkide uzak mesafe ama her dakka konusuyoruz saatlerimiz tam tersine donmedigi surece. Naptiniz neettiniz nasilsiniz. Her aksam goruntulu arar mutlaka. Yazismiyomusunuz hic
(12,031 puan) tarafından
Yani c.ici olup sana yazmiyosa sikinti ama hic c.ici olmuyosa calisiyodur adam. Biz mesela yazin köye gittik kayinvalidemle kaldik nerdeyse 1 ay. Eltimle birlikte. 4de çocuk gelen giden bahce kislik hazirlik falan. Bazen saatlerce telefonu elime almadigim olmustu. Esim kac defa yasiyomusunuz diye kayinvalidemi aradi ben cevap vermeyince. Ama aksam konusursunuz en azindan
(12,031 puan) tarafından
Bu ayin 19unde 5 senemiz bitecek canim bizimde. 2de bende var çocuk
(3,813 puan) tarafından
Allah bağışlasın cnm ben onun olmamasına alismayi kafaya takıyorum şuan onsuz çocuklarla vakit çok geçiriyorum ev toplama yemek telaşı olmuyor oyuzden bı tuhaflik hissediyorum kendimde
(12,031 puan) tarafından
Yani illaki alisiyo insan. Bende gidince alisiyorum yemek derdim çok olmuyo ev daha az dagiliyo. Çocuklarla daha fazla vakit geciriyorum. Kendime daha fazla zaman ayiriyorum falan ama ozledigim gerceginide degistirmiyo. Gittigi gibi basliyo ozlem sonra biraz alisiyorum sonra ozlem basliyo biran once gelse diye. Esimde ayni sekilde. Şuan tam 4 haftasi kaldi gelmeye. Gun sayiyo adam hergun
(3,813 puan) tarafından
Allah kavustursun
0 oy
(3,712 puan) tarafından
Özlediyseniz siz arayın. Belki o da sizden bekliyordur. Kadınlarımız ne özlediğini ne ilişki istediğini dile getirmeyi bilmiyor, daha doğrusu bunu erkek yapmalı sanıyor. Eşim değil mi özlediysem darlarım, saatlerce konuşurum. Buradan size güzel öğütler zor gelir, bir de vesvese vs yazmışsınız en ufak kötü yorum eşinize daha da bilenmenize sebep olacak. Burada akıl aramak yerine eşinizle konuşup, özlediğinizi onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin. Eminim ki güzel olacak, erkeklerin de böyle şeyler duymaya hakkı var ☺️
(3,813 puan) tarafından
Ama şuan olmadığı için rahatım gitmeden önce biraz  darliyodu benii şimdi ev işinde rahatladim çocuk bı katkısı olmuyor ilgilenmesi yokktu
0 oy
(2,156 puan) tarafından
Yazışma yok doğru düzgün konuşma yok nasıl evlilik bu çok çok mu yoğun işi gözü seni görmüyor çok saçma 
(2,156 puan) tarafından
Yük taşıyorsa zaten mesajlaşmak olmaz da ne bilim görüntülü konuşmak yarım saat felan ayırmıyor mu
(3,813 puan) tarafından
Hayır pek konuskan değil zatenn evde aynı saatlerce balkonda telefon bakar
(2,156 puan) tarafından
Öyle olması gerektiği için evlenmiş gibisiniz valla
(3,813 puan) tarafından
Çok acele ettim evlenmek için ailem öğrenince bide hayatım pek değişiklik olmadı  yine ev işi ve üstüne çocuklar .
(3,813 puan) tarafından
Doğum günümde mesaj attı öyle atmak zorunda kaldi ama hiç hissedemedim duygusunuu bile aman vesvesemi sardı yine bilmiyorum ki
0 oy
(2,740 puan) tarafından
Kaç zamandır uzakta çalışıyor. Sürekli böylemi. Benimki arada gider pazartesi cuma döner pazarlama işi.. gündüz fazla konuşmayız yolda olunca ama akşam görüntü konuşur msjlaşıırız. 

Baya soğudunuz belliki siz .araya nekadar mesafe girer zaman uzarsa soğukluk okadar artar
(3,813 puan) tarafından
Şöyle soyleyim ilk iki sene evliligimde10 günde bı gidip gelme vardı bu sene ilk gidisi  vede ben alıştım şuan onun olmamasinaa
(2,740 puan) tarafından
Alışmakda iyi bişey değil aslında. Evlilik denilmez bunada . Çocuklar içinde babasız büyüyorlar resmen.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 30 göst.
0 oy
4 cevap 106 göst.
21 saat önce Diğer kategorisinde Panik.yokk (31 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 60 göst.
0 oy
6 cevap 98 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Miniminnaķ (3,220 puan) tarafından soruldu

403,371 soru