+1 oy
199 göst.
Diğer kategorisinde (4,672 puan) tarafından

Hayırlı geceler kızlar 

3 ay önce açık miyom ameliyatı oldum bilenler bilir çok zorlu şeyler geçirdim anormal pıhtılı kanama falan yaşadım 25 gün türlü ilaç kullandım 16 adet miyom cikardi doktor rahimin ortasında en büyüğü ve yapışık tutunmus şekildeydi o yüzden yaram çoktu ve binde bir olan bı şey olup kanama oldu yara dokusu iyileşmedj Yasmin kullandım günde 3 tane 1 hafta ancak öyle durdu eğer yara kapanmazsa tekrar operasyon olacagim yarın sabah gitcem işte tekrar bakilcak alttan bakcak sanırım eğer yara tam olarak iyilesmediyse yakılacak yaram.

Nolur duanız da bana da yer verin bu gece <3

Teşekkür ederim ♥️ 

6 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım dualarım seninle ❤️
(4,672 puan) tarafından
Çok sağol canım ♥️
-Reklam-
+1 oy
(2,944 puan) tarafından
Canım benim çok geçmiş olsun. Ben de geçen hafta kist aldırdım ama kapalı oldu operasyon. Yine de onun bile ağrısı sızısı var. Allah şifa versin inşallah gerek kalmaz ameliyata
(4,672 puan) tarafından
Benim açıktı çünkü biri büyük 6 cm ve yapışıkti çocuk da istediğimiz için açık olduk mecbur hepsini temizliyjm dedi .ben 3 aydır hiç iyi şeyler yaşamadım psikolojim bozuldu.

Çok çok sağol ♥️
+1 oy
(501 puan) tarafından
Hayırlı haberlerle alırsın inşallah Allah acil şifalar versin güzel haberler alman dileğiyle Allah tüm şifa bekleyen hastalarımıza şifa nasip etsin insallah
(4,672 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥️
+1 oy
(2,370 puan) tarafından
İnşallah iyileşmiştir canım Rabbim korktuğuna uğratmasın şifa versin 
(4,672 puan) tarafından
Amin canım inşallah ♥️
+1 oy
(333 puan) tarafından
Cok çok geçmiş olsun inshallah hemen ileşirsin inshallah da gerek kalmaz ameliyata miyom aynı sezeryan gibimi oliyor canimerak ettim
(4,672 puan) tarafından
Evet canım aynı onun gibi oluyor
(4,672 puan) tarafından
Sağol inşaallah
+1 oy
(1,742 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım inşallah hiç bir sorun olmadan geçer gider ❤️
(4,672 puan) tarafından
İnşallah ♥️

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 153 göst.
0 oy
37 cevap 931 göst.
13 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 557 göst.
12 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif12 (395 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 547 göst.
21 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sugra (1,209 puan) tarafından soruldu

412,352 soru

12,413,234 cevap

44,926 kullanıcı

Kategoriler

...