0 oy
662 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Kizlar sizler makyaj yapmayi seviyormusunuz ..ben cok severim :)

Sorum şu en pahali makyaj malzemenizin fiyati ve ismi?

Benim en pahali malzemem 700 lira ..ve fondoten

28 Cevaplar

+7 oy
(82 puan) tarafından
Bence buradakilere bakım makyaj sorusu sorma sadece yüzlerini yıkıyorlar hepsi doğalmıs canım bir kaç sefer bu tarz sorulara denk geldim hepsi aynı cevabı veriyor 
(11,680 puan) tarafından
Bende yapmıyorum açıkçası yapmaya mecalim yok iki çocuktan sonra yüzümü yıkasam dişimi fırçalasam kafi :)
(5,232 puan) tarafından
Hahah öyle bi yazmış ki makyaj yapmadığım için kötü hissettim kendimi
tarafından
Kizlar benmi olayi yalnış anlamışım anlamadim.. kadın kötü bir sey soylemis galiba burda sjsjsj bende dogru demisim ahahah..aslinda benim anladığım bizler burdaki hepimiz anne oldugumuz icin kendimize vakit ayiramiyoruz gibisinden .yalnis mi anlamisim biri beni aydinlata bilirmj
(1,016 puan) tarafından
Birprensannesi sende burada ki oluyorsun, kat kat boya badana mı yapmak gerekiyor ? Bende sevmem makyaj yapmayı ama fondötenmde vardır rimelim de.

Bakımlı olmayı makyaj yapmak sanıyorsun herhalde :)
tarafından
Ben de tesettürlüyüm lâkin evde makyajın anasını ağlatıyorum yani modumu yükseltmek için
-Reklam-
0 oy
(769 puan) tarafından
Ben sevmiyorum ya sonra çıkarması çok yorucu bişey bana göre bide cildim çok hassas ne sürsem hemen kızarıyo deri döküyor hava değişiminde bile böyle olduğu için nemlendirici kullanıyorum hepsini denedim tek işe yarayan Bepanthol oldu en pahalı o benim için 700dü en son :))))))) bide güneş kremi var tabi en pahalı makyaj malzemem olur kendisi 1000 liraya almıştım
tarafından
1000 lora iyi he ucuz değil
(769 puan) tarafından
Hassas cildim baya mecbur doktorun önerdiğini kullanıyorum kraliyet ailesinin genleri sanki herşeyim masraf genlerimin cüzdanımdan haberi olmadan geldiği için ben çekiyorum bide bu cilde makyaj malzemeleri alsam bakarım herhaldeki ahahahan
0 oy
(4,024 puan) tarafından
Vala canim teyzemin dükkanı vardı makyaj malzemeleri satıyordu kapattı dükkanı bütün malzemleri evde duruyordu newwell in malzemleri hepsini ben ve kuzenime verdi bu yüzden bedavaya geldi farlar fondötenler kapatıcılar eyliner maskara hepsi var Kontur falan. Ne ararsan var bu yüzden hiç bir şeye para vermiyorum ha versemde 700 çok fazla benim için 
tarafından
Ah o teyzeden bende de olsa
(4,024 puan) tarafından
Öyle tatlım bizimkiler bedava geldi
0 oy
tarafından

image

Herseyim var ama kullanmıyorum günlük hayatta 

Fiyatinida hatırlamıyorum. Bnm fondöten de biraz pahaliydi. 

tarafından
En onemli seyden biri fondöten guzel olunca makyaj da iyi oluyor..
tarafından
Evet güzel kapatıyor bu . Azonce baktım buda 650 TL falan suan .
0 oy
(2,501 puan) tarafından
700 çok ya ben bı tek güneş kremi 250 bide maskara 70 kullanıyorum o kadar 
tarafından
Bilmiyorum canım ben azerbaycandan aldim..belki türk lirqsina cevirdigin zaman cok oluyor..ama benim icin de orta pahali
0 oy
(4,554 puan) tarafından
Cilt kremi severim, shiseido marka aldım 2 tane. Sanırım en pahalı bakım ürünlerim onlar. Biri 6bin civarı biri 4bin. Ama çok memnunum ve uzun süre gidiyor. 
tarafından
Benim de tercihim 10 tane ucuz ürüne para vermektense 1 tane pahalı ürün almak
(4,554 puan) tarafından
Verdim valla, severim cilt bakım ürünlerini. He ben duty freeden piyasaya göre az biraz ucuza aldım piyasada sanırım daha pahalı 300-500lira. Ama değdi bence.
tarafından
Kız 3000 5000 mi yoksa ucyuz besyuz mu
(4,554 puan) tarafından
Fiyatı 6bin ve 4 bin. Piyasada 400 lira falan daha pahalıya satıyorlar. Onu dedim.
tarafından
Hee şimdi anladim
0 oy
(373 puan) tarafından
Makyaj malzemesi değilde parfüm benimki Yves Rocher comme une evidence ba yı lı yo rummm

1600 TL falandı en son
tarafından
En onemli sey parfum ona ne kadar lara versem hic uzulmem ..cunki kokusu guzel pahalinin
0 oy
(13,168 puan) tarafından

3 yıldır hiç almadım bekarken 250 liraya fondöten almıştım onu hatırlıyorum ama hiç kullanmam genelde güneş kremi sur tmm düğün de bile yapmam yaparsam da serum fondöten onuda 50 liraya marketten almıştım kapaticiligi normal renk esitleyici daha çok Farmasi den maskaralar almıştım kurudu hepsi çöp aman kim ugrascak makyajla kafasindayim :D

0 oy
(1,986 puan) tarafından

Göz kalemi dışında makyaj malzemem yok o da hacdan gelmişti:D

Tesettürlüyüm.. makyaj yapmam hiç. Bileyim de yok zaten 

tarafından
Bileyin nerde ki kız
(1,986 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah...
Yanlış yazmışım bacım . Bir şeyim yok yazacaktım. Yanlış yazmışım. Makyaja dair bir şeyim yok demek istedim yani
tarafından
Ahhahah biliyordum kiz yalnis olduğunu
(1,986 puan) tarafından
:):):)))
0 oy
(11,221 puan) tarafından
Almadım hiç ;))) bı parfüm aldım ona da 200 vermiştim galiba hâlâ duruyor evde kullandığım için sadece 

Kız ne bakimsizim heee hiç makyaj malzemem Yok düşününce ;)
tarafından
Kız bakımsiz niye oluyon..dogal guzelsindir makyaja iihtiyacin yoktur
(11,221 puan) tarafından
Aslında var da eş faktörü;)))) gerçi o istese de yapmam ya
0 oy
(55 puan) tarafından
Benim hiç makyaj malzemem yok ya :) hep düğünde aldiklarimiz çoğu hiç kullanilmamis duruyo...
tarafından
Sevmiyorsun o zaman :)
0 oy
(2,821 puan) tarafından
900 liraya aldığım ruj, gerçi kaç kere sürdün dersen 1 ya da 2 ama olsun sonuçta o artık benim. Birde cidden neden böyle soruların altına ben kullanmıyorum diyen bir kesim geliyor. Zaten kadın kullanıp alanları sormuş sonuçta
tarafından
Kız neden sürmüyorsun o kadar para vermissin
(2,821 puan) tarafından
Likit ruj, günlük hayatta rimel ve nemlendirici sürüyorum. O ruju sürünce kötü oluyor. Kapatıcı falan sürmeden
0 oy
(3,104 puan) tarafından

Gülümsemem en pahalı makyaj malzemesi olarak :P

tarafından
Ahh içimi ısıtti yorum
(3,104 puan) tarafından
❤️demi ya.
0 oy
(2,095 puan) tarafından

Fondöten 500 TL 

Ruj 120 TL 

Maskara 220 TL almisfim şuan aldığım en pahalısı fondöten diyebilirim :D

tarafından
En onemlisi de o
0 oy
(6,353 puan) tarafından
Sadece yazın güneş kremi almıştım 250 en çok verdiğim bu oldu.. Makyaj kullanmıyorum sadece göz kalemi o kadar 
0 oy
(2,406 puan) tarafından
En pahalı malzemem fondöten 90 tl :) indirim beklerim ben hep almak için 
0 oy
tarafından
Benim çok var fiyatlarını hatırlamıyorum en son 1500 TL’ye parfüm aldıydım 
0 oy
(3,370 puan) tarafından

Makyaj malzemem hiç yok.. ama cilt ürünüm çok serumlar peeling ler leke kremi nemlendirici maskeler :D bazıları organik el yapımı pahalılar baya

tarafından
Galiba cilt bakimi yapmayan kadin benim sadce ..hic yapmam yaa..ama makyaj yaparim tam tersi
(3,370 puan) tarafından
https://www.instagram.com/shemall_cream/
Burdan alırım bazılarını
Homm bitkisel den alırım bazılarıda
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Parfüm fondöten rimel hepsi kaliteli ama günlük hayatta hergun fondöten kullanmam, yüzüme güzel baktığım fondotenle pek kapatma gereği duymuyorum :)
tarafından
Yüzüme hic cilt bakimi yapmiyorum ya ben
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Benimde fondöten en pahalı 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 153 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (866 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 141 göst.
+1 oy