+1 oy
468 göst.
Aile kategorisinde (3,477 puan) tarafından

Kizlar sizler makyaj yapmayi seviyormusunuz ..ben cok severim :)

Sorum şu en pahali makyaj malzemenizin fiyati ve ismi?

Benim en pahali malzemem 700 lira ..ve fondoten

28 Cevaplar

+8 oy
(83 puan) tarafından
Bence buradakilere bakım makyaj sorusu sorma sadece yüzlerini yıkıyorlar hepsi doğalmıs canım bir kaç sefer bu tarz sorulara denk geldim hepsi aynı cevabı veriyor 
(11,071 puan) tarafından
Bende yapmıyorum açıkçası yapmaya mecalim yok iki çocuktan sonra yüzümü yıkasam dişimi fırçalasam kafi :)
(4,697 puan) tarafından
Hahah öyle bi yazmış ki makyaj yapmadığım için kötü hissettim kendimi
(3,477 puan) tarafından
Kizlar benmi olayi yalnış anlamışım anlamadim.. kadın kötü bir sey soylemis galiba burda sjsjsj bende dogru demisim ahahah..aslinda benim anladığım bizler burdaki hepimiz anne oldugumuz icin kendimize vakit ayiramiyoruz gibisinden .yalnis mi anlamisim biri beni aydinlata bilirmj
(537 puan) tarafından
Birprensannesi sende burada ki oluyorsun, kat kat boya badana mı yapmak gerekiyor ? Bende sevmem makyaj yapmayı ama fondötenmde vardır rimelim de.

Bakımlı olmayı makyaj yapmak sanıyorsun herhalde :)
(586 puan) tarafından
Ben de tesettürlüyüm lâkin evde makyajın anasını ağlatıyorum yani modumu yükseltmek için
-Reklam-
+1 oy
(696 puan) tarafından
Ben sevmiyorum ya sonra çıkarması çok yorucu bişey bana göre bide cildim çok hassas ne sürsem hemen kızarıyo deri döküyor hava değişiminde bile böyle olduğu için nemlendirici kullanıyorum hepsini denedim tek işe yarayan Bepanthol oldu en pahalı o benim için 700dü en son :))))))) bide güneş kremi var tabi en pahalı makyaj malzemem olur kendisi 1000 liraya almıştım
(3,477 puan) tarafından
1000 lora iyi he ucuz değil
(696 puan) tarafından
Hassas cildim baya mecbur doktorun önerdiğini kullanıyorum kraliyet ailesinin genleri sanki herşeyim masraf genlerimin cüzdanımdan haberi olmadan geldiği için ben çekiyorum bide bu cilde makyaj malzemeleri alsam bakarım herhaldeki ahahahan
+1 oy
(3,237 puan) tarafından
Vala canim teyzemin dükkanı vardı makyaj malzemeleri satıyordu kapattı dükkanı bütün malzemleri evde duruyordu newwell in malzemleri hepsini ben ve kuzenime verdi bu yüzden bedavaya geldi farlar fondötenler kapatıcılar eyliner maskara hepsi var Kontur falan. Ne ararsan var bu yüzden hiç bir şeye para vermiyorum ha versemde 700 çok fazla benim için 
(3,477 puan) tarafından
Ah o teyzeden bende de olsa
(3,237 puan) tarafından
Öyle tatlım bizimkiler bedava geldi
+1 oy
(6,042 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

image

Herseyim var ama kullanmıyorum günlük hayatta 

Fiyatinida hatırlamıyorum. Bnm fondöten de biraz pahaliydi. 

(3,477 puan) tarafından
En onemli seyden biri fondöten guzel olunca makyaj da iyi oluyor..
(6,042 puan) tarafından
Evet güzel kapatıyor bu . Azonce baktım buda 650 TL falan suan .
+1 oy
(1,408 puan) tarafından
700 çok ya ben bı tek güneş kremi 250 bide maskara 70 kullanıyorum o kadar 
(3,477 puan) tarafından
Bilmiyorum canım ben azerbaycandan aldim..belki türk lirqsina cevirdigin zaman cok oluyor..ama benim icin de orta pahali
+1 oy
(4,436 puan) tarafından
Cilt kremi severim, shiseido marka aldım 2 tane. Sanırım en pahalı bakım ürünlerim onlar. Biri 6bin civarı biri 4bin. Ama çok memnunum ve uzun süre gidiyor. 
(3,477 puan) tarafından
Benim de tercihim 10 tane ucuz ürüne para vermektense 1 tane pahalı ürün almak
(4,436 puan) tarafından
Verdim valla, severim cilt bakım ürünlerini. He ben duty freeden piyasaya göre az biraz ucuza aldım piyasada sanırım daha pahalı 300-500lira. Ama değdi bence.
(3,477 puan) tarafından
Kız 3000 5000 mi yoksa ucyuz besyuz mu
(4,436 puan) tarafından
Fiyatı 6bin ve 4 bin. Piyasada 400 lira falan daha pahalıya satıyorlar. Onu dedim.
(3,477 puan) tarafından
Hee şimdi anladim
+1 oy
(1,440 puan) tarafından

Göz kalemi dışında makyaj malzemem yok o da hacdan gelmişti:D

Tesettürlüyüm.. makyaj yapmam hiç. Bileyim de yok zaten 

(3,477 puan) tarafından
Bileyin nerde ki kız
(1,440 puan) tarafından
Tövbe estağfurullah...
Yanlış yazmışım bacım . Bir şeyim yok yazacaktım. Yanlış yazmışım. Makyaja dair bir şeyim yok demek istedim yani
(3,477 puan) tarafından
Ahhahah biliyordum kiz yalnis olduğunu
(1,440 puan) tarafından
:):):)))
+1 oy
(11,043 puan) tarafından
Almadım hiç ;))) bı parfüm aldım ona da 200 vermiştim galiba hâlâ duruyor evde kullandığım için sadece 

Kız ne bakimsizim heee hiç makyaj malzemem Yok düşününce ;)
(3,477 puan) tarafından
Kız bakımsiz niye oluyon..dogal guzelsindir makyaja iihtiyacin yoktur
(11,043 puan) tarafından
Aslında var da eş faktörü;)))) gerçi o istese de yapmam ya
+1 oy
(15 puan) tarafından
Benim hiç makyaj malzemem yok ya :) hep düğünde aldiklarimiz çoğu hiç kullanilmamis duruyo...
(3,477 puan) tarafından
Sevmiyorsun o zaman :)
+1 oy
(2,294 puan) tarafından
900 liraya aldığım ruj, gerçi kaç kere sürdün dersen 1 ya da 2 ama olsun sonuçta o artık benim. Birde cidden neden böyle soruların altına ben kullanmıyorum diyen bir kesim geliyor. Zaten kadın kullanıp alanları sormuş sonuçta
(3,477 puan) tarafından
Kız neden sürmüyorsun o kadar para vermissin
(2,294 puan) tarafından
Likit ruj, günlük hayatta rimel ve nemlendirici sürüyorum. O ruju sürünce kötü oluyor. Kapatıcı falan sürmeden
+1 oy
(2,981 puan) tarafından

Gülümsemem en pahalı makyaj malzemesi olarak :P

(3,477 puan) tarafından
Ahh içimi ısıtti yorum
(2,981 puan) tarafından
❤️demi ya.
+1 oy
(1,784 puan) tarafından

Fondöten 500 TL 

Ruj 120 TL 

Maskara 220 TL almisfim şuan aldığım en pahalısı fondöten diyebilirim :D

(3,477 puan) tarafından
En onemlisi de o
+1 oy
(266 puan) tarafından
Makyaj malzemesi olarak yok da yüz bakımı olarak serum ve güneş kremi  var 350-400 dü sanırım.
(3,477 puan) tarafından
Bu yüz bakımına bende baslamaliyim
+1 oy
tarafından

Benimkiler çekmecede curumekle meşguller de zamanında sağlam para basardim. 300-500ler O zamanın parasıyla. Şimdi ne kadar olmuşlardır bilmiyorum valla :D bebeden kendimi bulamıyorum beni su mağaradan bi çıkarın jsjsj özüme dönmek istiyorum 

(3,477 puan) tarafından
Kız gonder bana sjsjsj
tarafından
Sen Ankarada misin
(3,477 puan) tarafından
Kız şaka yapyom rusyadayim ben..
tarafından
Yaaa onun için dememiştim canım 06 görünce epeydir sorayım dedim bu soruda nasip oldu. Napıyosun sen oralarda .d
(3,477 puan) tarafından
Heee..evlenip buraya geldim canim esimin işi burda
+1 oy
(1,063 puan) tarafından
Vallh öncede de evde yapmazdım özel bı günde çok az fondöten kullanırım göz kalemim hep var pek aşina değilim diğer ürünlere işte en son gitgimde o sora sora ne neye yarıyor öyle almıştım öyle bilgim yok en son fondöten göz kalemi krem falan 400 almıştım geçen sene bu aralar kendime vaktim yok yüzümü yıkayıp dişlerimi fırçalama bile yorgunum cildim kuru krem tek kulanyom gece bide duştan sonra bebiş durunca ancak yemek karın doyurayim diyom 
+1 oy
(586 puan) tarafından
Kirpik kıvırıcı istiyorum ben yâ 
+1 oy
(1,422 puan) tarafından
Makyaj malzeme var hepsi ucuz sjsjsj en pahalısi 250 tl fondöten:) 
+1 oy
(26 puan) tarafından

Rimel  ve 450 tl:(

0 oy
(204 puan) tarafından
Makyaj malzemesi değilde parfüm benimki Yves Rocher comme une evidence ba yı lı yo rummm

1600 TL falandı en son
(3,477 puan) tarafından
En onemli sey parfum ona ne kadar lara versem hic uzulmem ..cunki kokusu guzel pahalinin
0 oy
(7,473 puan) tarafından

3 yıldır hiç almadım bekarken 250 liraya fondöten almıştım onu hatırlıyorum ama hiç kullanmam genelde güneş kremi sur tmm düğün de bile yapmam yaparsam da serum fondöten onuda 50 liraya marketten almıştım kapaticiligi normal renk esitleyici daha çok Farmasi den maskaralar almıştım kurudu hepsi çöp aman kim ugrascak makyajla kafasindayim :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 144 göst.
17 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Melek06 (869 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 229 göst.
+1 oy
7 cevap 119 göst.
1 gün önce Diğer kategorisinde deve_tabani (18 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 308 göst.
2 Kasım 2024 Aile kategorisinde BenAnneOldum (768 puan) tarafından soruldu