0 oy
76 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bizim besin alerjisi riski vardı. Kakada kan vardı bir kez. Tahlilerimiz temiz alerji doktoru, gastroenteroloji doktoru, çocuk ve acil doktoru değerlendirmelerine göre bebeğin hâli keyfi yerinde sorun yok o konuda. Kan da bir kez oldu. Süt Diyet önerdiler ama yapmadımm aksine bebeğim 6 aylık olmak üzere, ek gıdaya başladım. Ve yoğurtla başladım bugün 7. Gün severek yiyor 3 gün kuraliyla. Kabak yoğurt havuç verdim kakası normal. Ama af edersiniz vajina yanakları üzerinde kızarıklık oldu.  Popo kısmında bişey yok. Alerji mi tetiklemis olabilir yoksa ek gidada artık bebeğin çiş kakası asitlenince yakmış mi olabilir acaba. Günlük su da veriyorum herhalde biraz az verdim. Sulugumuz gelecek onla daha ölçülü vereceğim. Tecrübelerinizi aktarır mısınız kızlar bu dönemde böyle pişik normal mi 

1 cevap

0 oy
tarafından
Alerji yapmaz canim ama madem süt ürünlerine karşı hassaslığı var süt ve süt ürünlerini 9. Ayda falan vermeye başla ya da az az yedir günlük fazla yüklenme tetikleyebilir. Cisinden dolayı pişik olmustur krem kullan 
tarafından
Aslında süt ürünlerine hassaslığı yok. Bu kakada kan çıkınca acaba besin alerjisimi diye değerlendirdiler ama bir sfer oldu. Hani akerji durumlardinda ilk süt alerjisine bakarlarmis. Deneme yanılma yap dedi doktorlar ama işte ben direk bebeğe veriyorum 5. Günde oldu bide pişik. İlk günlerde olmadı. Sanki süt ürünleriyle alakalı değil gibi. Benimde aklıma çiş asidinden dolayı geliyor
tarafından
O zaman sen deneye deneye yap annesi alerji yapmaz pişik.
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 174 göst.
24 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tugcevepars (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
+1 oy
3 cevap 380 göst.
0 oy
6 cevap 336 göst.
28 Haziran 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Huniliprenses (12,022 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,895 soru

24,392,838 cevap

349,435 kullanıcı

...