0 oy
164 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Bekarlik dönemi ve evlilik döneminde manevi olarak babamın halasının oğlu ( ben amca diyordum Rabbim mekanini cennet etsin) ve eşi yardimci oldu. Evliligimin 2 sene sonrasında amcami kaybettim öz amcalarimdan kıymetli ve değerliydi gözümde ancak şimdi bakıyorum da eşi çok değişti öncesinde çok üstüme dusen bebeğim oldu onu bile kendi çocuğu gibi seven kadın en son gelişinde büyük hayal kırıklığı yaşattı bana ben bebeğim olmasına ragmen o gelecek diye gece yemek hazırlığı vs yaptım tatlisinda yemeğine boregine kadar erken gelip bir buçuk saat oturup gitti o kadar şaşırdım ki ve bebeğimi çok seven bir kadın çok gelmese bile geldiği zaman oğluma bir kıyafet bile getirmediği o kadar göze çarptı ki anlatamam o kadar kınalı ve sinirliyim ki bilemezsiniz düşüncesiz bir insan ve memfaatci bir insan bizden çıktıktan sonra beni arıyor e ben şu kadar alıyorum benim çocuğum servise verildi kizkardesimin oğlu yaptı işte eşimi kaybedince daha çok üstüme düştüler vs anlamadığım şekilde bana kendini ispatlama çabaları amacın ne yani evime geldin yemegimi doğru düzgün yemeden gittin ki ben yemek de verdim giderken onların nasibi diye hediye verdim vs bebeğime karşı bile yabancı davranması yapmacık sevmesi çok üzdü beni gerçekten bir daha asla evime gelmesini kesinlikle istemiyorum ezan da şahittir yani siz yerimde olsanız ne yapardınız merkalardayim ne yapayım ben şimdi bu yapılanın üzerine

4 Cevaplar

+3 oy
tarafından
Çok özür dileyerek söylüyorum ama inşallah benim etrafımda sizin gibi biri yoktur. Bu beklentiyi de aşmış, kafanızda mecbur kılmışsınız.

Öncelikle öz amcanız değil, her ne kadar amcam dediğiniz babanızın hala oğlu (haram ve namahrem olsa bile) yakın olsanız da hanımı için siz dıdısının dıdısısınız. Size, sizinle, sizin adınıza veya hatrınıza hiçbir şey yapmak zorunda değil. Siz o kadın için kaynanasının abisinin kızısınız. Uzaklığı hesap edin diye diyorum.

Kinlenmek, kızmak veya içerlemek gibi bir hakkınız asla yokken bu hali kendinize hak görmüş, üstüne bir de arkasından kötü konuşuyorsunuz.

Vefasızlık mıydı sizi öfkelendiren? En âlâsını siz yapıyorsunuz şu an bu düşüncelerle.

Sizin kocanız değil, o hanımefendinin kocası vefat etti. Dilerse tüm ailesiyle bağı da kesebilir. Kim ne diyebilir?

Bazen insan haddini bilmeli, kim hakkında ne düşünmesi gerektiğini veya kimin hayatına ne kadar dahil olabileceğinin sınırını iyi öğrenmeli.

Kusura bakmayın veya bakın, üzülerek söylüyorum ki sizi böyle bir durumda çok çocuksu gördüm. Belki ben okuduğumu anlamadım ya da siz bir şeyleri eksik yazdınız. Yazdıklarınızdan çıkarımım budur.
(2 puan) tarafından
Bence siz okuduğunuzu pek anlayamadiniz ve beni tanımadığınız için anlatılanlardan beni çok kötü sanıyorsunuz ama hiç alakasi yok bu yorumunuzu görmemiz okuduklarimi hiç okumamış olarak kabul ediyorum teşekkürler
tarafından
Sizi de o kadını da tanımıyorum, siz buraya hayatınızı baştan sona yazsanız bile tanımamız mümkün değil. Buraya sizin yazdıklarınızı baz alarak yorum yapıyoruz, yazdıklarınızsa hiç normal değil.
Size kocanızdan başka kimse hiçbir şey yapmak zorunda değil bakın Allahın hükmünden bahsediyorum. Öz be öz babanız bile kocanızdan sonradır. Kaldı ki babanızın halasının oğlunun karısı nerede?
Yine de nasıl görmek isterseniz öyle görün. Hayat sizin hayatınız.
(2 puan) tarafından
Ben bu söylediklerinize katılmıyorum lütfen daha fazla gereksiz yorum yapmayın uzamasin yani
-Reklam-
+1 oy
(4,401 puan) tarafından
İste on kere sırtında tasirsin bi kere indirsin senden kötüsü olmaz. Sen görüşme zaten o kadınla.
(2 puan) tarafından
Vallahi billahi öyle yeminle ya birde dalga geçiyor kızı "sen bize aşık mısın" diyor eşimde yanımda şaşırdım üsluba bak ergen neyse ama daha kesinlikle evime çağırmayi dusunmuyorum büyük yemin verdim
0 oy
(749 puan) tarafından
Enteresan amacan varken çok iyi vefat etti ve değişti 2 seçenek var amcan varken rol yapıyordu 2.si de bir şeye darildi gucendi bı inat peşinde bu kadar samimi iseniz ben olsam sorardım ne oldu bir seyemi darıldın falan diye 
(2 puan) tarafından
Ne istiyor biliyor musun istediği saatte gelmek istiyor ancak durumlar öyle olmuyor ben evli bir insanım bazen evde duramayabiliyorum hep emrivaki yapıyor o günde aynı şekilde yaptı kayınvalidem bile emrivaki tarzı davranış sergiledi ama öyle olmuyor o günde kv min misafiri vardı ve benim görümcem gelmişti onun yanına olmazdı yani
(18,227 puan) tarafından
Yani ya gerçekten sevmiyormuş amca önemsiyor diye rol yapıyormuş ya da amcanın kaybında yeterince yanında görmemiş.  Üçüncü bir ihtimal gelmedi aklıma ama ben daha çok post sahibi neden beklenti içine girmiş onu anlamadim. Yani hediye bile getirmedi vs her zaman yapmış da bu seferde eksik kalsın demiş olabilir eşimi kaybettim onu mu düşünücem demiş olabilir benim daha çok ihtiyacım var demiş olabilir neden bu öfke yapılan bir kötülük yok çünkü
0 oy
(15,745 puan) tarafından
Sürekli başkalarından bekleyince böyle bir hayal kırıklığı yaşaman normal. Belkide kadının imkani yok bişey alamadı. En çok sinirlendiğin şey bir kiyafet bile almaması olmuş. Peki sen onun için de ne yaptın şimdiye kadar. 
(2 puan) tarafından
Sen giyip geldikleri kıyafeti bir görsen benim eşimin ailesi öne neler verdi ne kıyafetler verdi yardım etti biz öyle hep destek olduk yooo alakası yok sen iyice okumadın diye düşünüyorum bebeğim var benim ve ben gece 2 ye kadar yemek hazırlığı yaptım bunu soyledifin zaman baskasiyla beni kıyasladı ben çok konuşup sana ifade vermek zorunda değilim detaylı okumuyorsun bence yüzeysel bakma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 102 göst.
14 Ekim 2024 Aile & Aşk kategorisinde Buket166 (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 218 göst.
14 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,484 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 495 göst.
0 oy
10 cevap 462 göst.
5 Aralık 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu