0 oy
184 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (28 puan) tarafından
Kızlar bir akrabamız kızina salonda nişan yapti annemi cagirdi ama beni cagirmadi annemde nisana gidince beni cagirmamis olmasini yuzune vurmus pek kimseyi cagirmadim demis ama pisman oldugu belliymis neyse aramizda hicbir kirginlik yok benden yasca buyuk annem yasinda zaten sadece onun eltisiyle ben küsüm eltisi teyzem oluyor altli ustlu oturuyolar kadın anneme benim icin dugune gelicek dimi diyormus annemde bilmem demis henuz davetiye dagitilmadi ama beni cagiracak buna eminim siz olsaniz gidermiydiniz ben gitmek istemiyorum cunku kendimi dıslanmis hissettim ve cok kırıldım.

8 Cevaplar

0 oy
(2,943 puan) tarafından

Ben giderdim, kasıt yoksa hiç takılmam. Düğün olsun bana yeter :D

(28 puan) tarafından
Herkesi cagırdı nisana butun akrabalar gitti bir ben gitmedim cunku cagirmadi
(2,943 puan) tarafından
Kasıt yoksa git, büyüklük kalsın sende
(28 puan) tarafından
Hediyesini annemle gonderirim diye dusunuyorum bir kere dışlandim ya o bana yetti
-Reklam-
0 oy
(2,276 puan) tarafından
Giderim ben annemde varsa hele çağırmasını bile beklemem.
(28 puan) tarafından
Ben evliyim ama evim ayri cocuklarim var annem beni neden cagirmadigini sordugunda bile cok kalabalik cagirmadim demis yani ah unuttum falan demekte yok bilincli cagirmadi oysa koca salonmus nisanin yapildigi yer ben sadece benim dislanmis olmama takiliyorum komsulari herkes varmis nisanda
(2,276 puan) tarafından
Biz de öyle değildir. Ben de evliyim . Annemgili cagirdilarsa kızlara da söyle derler o kadar. Ama senin annene onu da dememiş galiba.
0 oy
tarafından
Yani annem cagirildiysa giderim ki bizim burda iki iki davetiye verilmez ki mesela isim soyisim maile yazarlar herkese geçer o davetiye ayrım olmaz yinede bilmiyorum canım 
(28 puan) tarafından
Bizim burda her kata ayri davetiye yazilir canim benim evim bile farkli yerde hani dese ki kızınada sen soyle onuda anlarim
0 oy
(27 puan) tarafından
Bence gitmelisin hem yuzune  karsi  bakarsin belki sebebi baskadir ogrenmis olursun
(28 puan) tarafından
Bana gitmek yuzsuzluk gibi geliyor nedense cunku nisan zamani 1 hafta kafama taktim basima agrilar girdi neden ben naptim ki diye dusunmekten bilmiyorum ben mi abartiyorum ama ozellikle eltisinden yana olup bana tavir almasi sucsuz yere bana gucunun yetmesi uzucuydu
0 oy
(532 puan) tarafından
Ben gitmezdim galiba
0 oy
(957 puan) tarafından
Ben olsam gitmem belki Nisan'da annen yüzüne vurduğu için düğüne çağırma gereksiniminde bulundu olabilir 
(28 puan) tarafından
Yani belki yuzune vurmasa dugunede cagirmayacaktiı haklisiniz
(957 puan) tarafından
Aynen canım anneni çağırmasını bilen kızı olarak seni de çağırirdi sonuç olarak yer tutulmuş evde aile arasında yapilmamjs ki yer olmasın yüzüne vurduğu için utancından çağırmış gibime geldi
0 oy
(4,512 puan) tarafından
Kesinlikle gitmezdim.
(28 puan) tarafından
Evet bende gitmek istemiyorum annemde birsey olmaz gel diyor ama insan bir kere kırılınca dışlaninca anlami kalmiyor
(4,512 puan) tarafından
Bisey olur neden olmasin. Ben kendime saygimdan gitmem
0 oy
tarafından

Kesinlikle gitmezdim

(28 puan) tarafından
Aynen hediyesini gondericem yinede
tarafından
Ben onuda göndermem canım ama sen bilirsin
(28 puan) tarafından
Belki utanir insanlık anlasın diye dusundum canım
tarafından