0 oy
125 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kizlar yaa disari çıkmıştım bebegimle ..etrafimdaki insanlari görüyorum kendimi begenmiyorum ya..evde kendime guzel gözüküyor um..ama disari ciktimmi fakli oluyor.. sizde de oluyor mu  bazen boyle seyler yoksa sorun bendemi merak ettim .amaç sohbet olsun

9 Cevaplar

0 oy
(2,152 puan) tarafından

Bnde de oluyo öyle bazen genelde :angel:

tarafından
Bende de bazen oluyo malesef
(2,152 puan) tarafından
:/  :/ özgüveni yükseltmek lazım:/ galiba
tarafından
Bencede
-Reklam-
0 oy
(112 puan) tarafından
Bende hep öyle giyimimi beğenmiyorum sonradan tesettüre girdim pek giyinmeyi bilmiyorum kendimi bazen kötü ve özgüvensiz hissediyorum 
tarafından
Giyimim kötü de degil ama disardakilerinkini de begeniyorum
(112 puan) tarafından
Benim kötü çok şükür hani durumumuzda çok iyi ama olmuyor kendime göre giyim bulamıyorum
0 oy
(963 puan) tarafından
Yok hiç olmuyor yani kendime bakım gösterip çıktığım zaman değilde hamileyken bende oluyir genellikle göbekli bı şekilde dışarı çıkınca kendimi begenmiyorum fazla onun dışında bı sıkıntı olmuyor 
tarafından
Bende de hep olmuyo ama arada bir oluyor
(963 puan) tarafından
Benim hep hamilelikte olur dogumdsn sonra kendimi beğenirim çıktığımda özen gosteriyorum ama hamilelikte göbekten dolayı öz güven yerlerde sjsjsj
0 oy
tarafından

Yeni doğum yaptıysan öyle görmen çok normal ben kendimi hep söylerim :D tüm tavuğa benzetiyordum hiçbir şeyim olmuyordu falan özgüvensizdim 

tarafından
Evet 50 günlük bebegim ..ay inşallah duzelir ya sonra
tarafından
Ayy daha çok yeni hiç moralini bozma hiç çok normal böyle düşünmen :) düzeliyor düzeliyor
0 oy
(957 puan) tarafından
Biliyomusun hiçte böyle hissetmiyorum insanlara bakmıyorum bile en güzel en şık kıyafetlerimi giyinirim biraz öz güven meslesi bu yavaş keyif ala ala vitrinlere girer bakarım saatlerce mağazaları gezerim şuan park ta otuyorum kendime güzel bir çay tost ısmarladım kafamı kaldırıp sağa sola dahi bakmadım kims3 umrum değil ☺️:))
tarafından
Bende bebekten once oyleydim..bu gün bir garip oldu ya
(957 puan) tarafından
Şuan 2. Çocuğuma gebeyim ☺️
0 oy
tarafından
Yoo etrafima bakmiyorum pek :) 
tarafından
Kız nasil bakmiyom
tarafından
Valla kimse dikkatimi cekmez kim ne giymis ne surmus hic ilgilenmem isim olur isimi halleder gelirim eve zaten
0 oy
(2,129 puan) tarafından
Ya bendede oluyo evlenmeden önce herkes bana bakar begenirdi şimdi ben öyleyim 2 çocuğum oldu kilom çok fazla :( ve ben herkese bakıyorum artik
0 oy
(7,867 puan) tarafından
Yaşadığın şehire bağlı bacim

Bizim burası kıytırık biraz . 
0 oy
(2,353 puan) tarafından
Hiç orali bile olmuyorum ferace altına pijama giyiyorum sjsjs rahatligim önemli benim gerisi boş sjsj

Bu arada birsey diyecem sen tesettürlü musun 
(2,353 puan) tarafından
Bilmiyorum ama sanki tesettürlü gibi geldin bana yanlış anlama
tarafından
İnşallah olucam bir gun..niye yalnış anliyim kız
(2,353 puan) tarafından
Ne bileyim kiz öyle bi tepki verdin ben yanlış birsey sordum sandım inşallah cnm :)
tarafından
Kız yok tepkim normaldi .. kötü bir sey sormamissin ki kötü tepki vereyim ❤️
(2,353 puan) tarafından
❤️❤️❤️

İlgili sorular

+1 oy
36 cevap 666 göst.
0 oy
33 cevap 1,069 göst.
23 Eylül 2024 Moda kategorisinde Minikkuss (143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
32 cevap 865 göst.