+1 oy
300 göst.
Diğer kategorisinde (6,385 puan) tarafından
Ayy kizlar tanidiginiz unlu diye sormuslar aklima ne geldi bir unlunun esi yada cocugu olmak nasil bir duygu acaba her an her hareketiniz magazine malzeme olabilir cafede rahat rahat arkadaslarinizla gorusememek ne bilim rahat tatil yapamamak ama onun disinda her turlu imkana sahip olmak nasil birsey acaba

7 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Kız buradan olmayan birine bu Duyguyu sormakda ne bileyim:)))
(6,385 puan) tarafından
Kendine yerlerine koy kiz şahsen ben olmak istemezdim her harekete dikkat etmek her lafi carptiriyorlar magazinciler
-Reklam-
+1 oy
(4,281 puan) tarafından
Bence çok kötü biseydir 

Sonuçta özel hayat diye bisey kalmaz 

Rahat rahat gezip tozamasin 

Sürekli hakkında yalan haberler çıkar 

Bilmiyorum istemezdim sahsen
(6,385 puan) tarafından
Bende istemezdim sahsen
+1 oy
tarafından
Bence hic iyi dehil yaa.. hayatını insanlara gore sekillendirmek
(6,385 puan) tarafından
Tabi ki dusunsen avm gidiyorsun o gun makyaj falan yapmamisn en berbat halinle cikmissin şak fotografin cekiliyor aksama habersin
+1 oy
tarafından
Benim kocam 6-7 dizilerde rol almış  lâkin çok daha ünlü olabilmesi için adam ona yatma teklifi etmiş oda red etmiş elhamdülillâh o yüzden ünlü değil. Vücut geliştirme 3.lüğü ve 5.ciliği var.
tarafından
Evet ünlülerin çoğunluğu maalesef eşcinsel Allâh ıslah etsin
(2,787 puan) tarafından
Yok artık:O
tarafından
İnanki isimlerini hatırlamıyorum söylemişti de ilgi alanım olmadığı hiç açıp izlemedim instagraminda kendi sahneleri vardı ilk tanıştığımız zamanlarda tabi evlenince 5senedir ne o ne ben Instagram kullanmadık sildik hesaplarımızı onun hesabı çok güzeldi cıvıl cıvıl her resmin altında güzel anlamli sözler dağ bayır silme demiştim dinlemedi :D
tarafından
Ay istemem böyle ünlü olmayı böyle gayet iyiyiz
(6,385 puan) tarafından
Ne bicim insanlar varmis gerci hollywood da patladi ya justin bieber falan tecavuz edilmis
0 oy
(2,787 puan) tarafından
Iyki değilim :)))
(3,676 puan) tarafından
Kız kimin eşisin :D
(2,787 puan) tarafından
Niye kiz sjjsjsjs
(3,676 puan) tarafından
Haa iyi değilim diye kodum ünlü eşi sandım seni :) ben iyi değilmişim ahahah
(2,787 puan) tarafından
Ahhahhhahahahha
(6,385 puan) tarafından
Zor onlarin hayatida
0 oy
(29,747 puan) tarafından

Heralde hergun bir endise ile bugün magazin bizim hakkımızda ne diyecektir endişesi vardır da orası kesin :)

(6,385 puan) tarafından
Kesinlikle  attigin adim malzeme onlara
0 oy
(2,311 puan) tarafından

Ünlü eşi olmak nasıl bir duygu dedinde aklıma geldi yahu :) anne tarafından birinin ajansı varmıs bebekken beni istemişler babam vermemiş. İyikide vermemiş. Valla ne olurdu halim bilmem :D onun haricinde bilmiyorum güzel ve zorludur herhalde.

(6,385 puan) tarafından
Kiz belki cok unlü olurdun :)
(2,311 puan) tarafından
Ünlü olmasına olurdum ama dünyadan çok Allaha bağlıyım. Şuan ozaman belkide dünyaya daha çok bağlı olacaktım oyüzden iyiki diyorum.
(6,385 puan) tarafından
Şaka yapiyorum zor is unlu olmak fazla para nerdeyse hepsini bozdu zaten bosver
(2,311 puan) tarafından
Aynen malesef oyle

İlgili sorular

0 oy
29 cevap 808 göst.
8 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,631 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 785 göst.
26 Şubat 2020 Diğer kategorisinde ❤️berk bebek❤️ (1,163 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 957 göst.
26 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Gonul yaram (1,118 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 184 göst.
16 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Sirin__ (264 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,720 soru

23,780,915 cevap

316,406 kullanıcı

...