0 oy
97 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (438 puan) tarafından

image

image

kkahvemi içtim sonra yemeğimi yaptım kızlar yanınada domatesli bulgur pilavı yaptım sabahta sütlaç yapmıştım ev işi de bitti yoruldum ama napalım bunlar da güzel rutinler Rabbim can saplığı versin gerisi önemli değil ;) sizler neler yaptınız kızlar 

3 Cevaplar

0 oy
(1,916 puan) tarafından
Maşallah maşallah çok hamaratsin bende ne olsun yeni kalkıp evi temizlicem dip bucak kaç gündür rahatsizdim akşam eşimin yanına gidip yemek yicez :) 
(438 puan) tarafından
Ooo yemek derdin yok ne güzel kolay gelsin valla ben dün dip köşe silme toz al sil yaptım bugün topla süpürge işlemi yaptım sadece o bile yetiyor gerçi:)
(1,916 puan) tarafından
Ohh miss gibi :))
-Reklam-
0 oy
(7,131 puan) tarafından
Bnede sabahtan evi topladım banyo tuvalet vs yıkadım öğlen sonu arkadaşları çağırip mercimek köftesi yaparız demiştim ama oğlum okula gitmedi öğretmen yokmuş şimdi kalktım bir yoğurt çorbası yaptım lahana sarması vardı onu koydum ocağa pişiyor 
(438 puan) tarafından
Oo ellerine sağlık canım afiyet olsun
0 oy
(899 puan) tarafından
Benim kocam bugün 4 12 O yüzden yemek derdim yok olmaz sadece kıymalı tarhana çorbası yapacağım kendimde omad besleniyorum 12'de yedim yarın 12'ye kadar daha bir şey yemek yok. Sabah alışveriş falan yaptık kahvaltımızı yaptık eşim işe gitti oğlum uyudu öğlen namazını kıldım balkonu yıkadım günlük tesbihatlarımı çektim teyzemle birazcık konuştum telefonda şimdi oğlum uyandı kucağımda kedi gibi kıvrılıyor. 

Birlikte otoparka ineceğiz bisiklet sürecek ben de öyle zikir falan çekerim nasibse.

Bu arada yemek şahane görüyor görünüyor ellerine sağlık afiyet olsun. 
(438 puan) tarafından
Ohh ne güzel Rabbim bana da nasip etsin tekrardan namaz kılmayı inşallahhhh iki tane canavar kızım var onlarla fırsat olmuyor ki tabi bu bir bahane değil Rabbim affetsin... Teşekkür ederim canım

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 244 göst.
+1 oy
14 cevap 336 göst.
+3 oy
6 cevap 154 göst.
0 oy
7 cevap 203 göst.

407,120 soru

12,219,162 cevap

36,811 kullanıcı