+1 oy
152 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (16 puan) tarafından
Arkadaşlar doktor bana idrar kaçırma için NEXETİN hap verdi kullandım ama yan etkileri çok ağır 2 kutu içtim ama bir fayda görmedim desem yeridir kullanıp fayda gören oldu mu aranızda ayrıca kegel egzersizlerini de çok sık yapamıyorum

5 Cevaplar

+1 oy
tarafından
İdrar kaçırması neden var canım 
(16 puan) tarafından
Fazla sarkma yok bu ilacı kullan dedi bnce bekleme bacım git kadın doğuma alttan muayene edip yolluyorlar
tarafından
Peki bişey diycem tuvalette eline gelen bişey varmı benimde ilk çocuğumda oldu ikincisinde daha beter oldu
(16 puan) tarafından
Vajinal boşlukta değil mi benimki daha o kadar çıkmamış dışarı seninki benimkinden fazla ilerlemiş :( evet dediğiniz gibi ikincisinde dahaa beter oluyor bnce beklemeden doktora gidin
tarafından
Aynen  canım korkumu yensem.gidicem de o korku gitmiyo
(16 puan) tarafından
Hayır ya korkacak bir şey yok ben daha önce çok kez alttan muayene oldum korkmayın
-Reklam-
+1 oy
(1,835 puan) tarafından
Benimde var idrar kaçırma dr bana ilaç vermisti ama ismini şu an hatırlamıyorum hiç bir işe yaramamisti simdi dahada ilerledi ama gitmeye korkuyorum ameliyat gerek der diye 
(16 puan) tarafından
Bari kegel egzersizleri yapın iyi gelir belki:(
(1,835 puan) tarafından
İlaçla birlikte yapmıştım ama pek fayda etmedi bende sanırım benimki baya ileride
+1 oy
(717 puan) tarafından
Ben de 4-5 farklı Dr bu durumda sebep gittim lâkin ameliyatlık bir durum olmadığının izahatini yaptılar. Nörolojik dedi. İlaç da kullanmıyorum dışarıya çıkacaksam asla su içmiyorum. Normal oruç dahi tutarken günde en az 15-20kere gidiyorum. Vücut ısım sürekli düşüyor buz gibiyim bu yüzden. Vitamin mineral hiç bir şey kalmıyor. Düşün bugün iki büyük bardak su içtim evdeyim diye sonra çocuğu aşağıya bisiklet bindirmeye indirdim yarım saat içinde üç kere eve çıktım bir kere de şar diye kaçırmak değil o bir iki damla olur ben tüm hepsini boşalttım. Bu derdi rabbim kimsenin başına vermesin.
(1,835 puan) tarafından
Bende gecen gün tuvaletini  yapıp çocuğu okuldan almaya giderken hapşırmamla baya bi aktı idrarım inşallah cesaret toplayıp gidecem bende
(717 puan) tarafından
Sizinki ameliyatlık hapşırma ile kacirma oluyorsa ameliyat ile çözüm sağlanır
(16 puan) tarafından
Amin ya valla perişan oldum ben de :(
+1 oy
(16 puan) tarafından
Postum üste çıksın 
+1 oy
(4,768 puan) tarafından
Bir aydır kullanıyorum daha önce sarkma ameliyatı oldum doktor şimdi de ilaç deneyelim olmassa ameliyata yonelelim dedi ama malesef 3 ay kullan demişti doktor sanırım yine ameliyat olacağım 
(16 puan) tarafından
Abla sen kaç yaşındasın bn daha 24 yaşındayım :(
Ayrıca sizinki ilk ameliyattan sonra neden geçmedi ki acaba dikkat etmeyip ağır mı kaldırdınız ne yaptınız
(4,768 puan) tarafından
38 yaşındayım cnm yok hayır ben ameliyattan sonra tekrar hamile kaldım ondan dedi doktorcum ama hamile kalmasaydim da zaten 5 yıl gider bu askılar demişti

İlgili sorular

406,238 soru

12,180,115 cevap

36,676 kullanıcı

...