0 oy
178 göst.
Diğer kategorisinde (7 puan) tarafından
Canım çok sıkılıyor moralim bozuk :(

5 Cevaplar

0 oy
(6,668 puan) tarafından

Yenisin galiba hosgeldin. 

Hayırdır neoldu

(7 puan) tarafından
2prensannesi eşim korunuyordu ben değil eğer bana sorduysan
(1,589 puan) tarafından
Meralcim canım evlat senin eş senin boşver milleti lafını ver sustur ne takıyosun
(6,668 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun.  Kim ne derse desin takılma.  Pespese çocuk yapın birlikte büyürler diyorlar elalem.
(7 puan) tarafından
Kaynanam devamlı pespese yap diyordu bi seyi 40 kere söylediler oldu yani ben suanki Bebeğimi geçen sene doğum günümde söyledim herkese sürprizi ben yaptım esim dogumdan sonra belki 40i geçmiştir devamlı bu sene de benim doğum günümde supriz yap hamileyim diye dedi dedi dedi bu ayın 24ü doğum günü var ve ben adet olamadigimi söyleyince direk bunu dedi gene bana doğum günü sürprizi yeni bebetoo holey falan
(6,668 puan) tarafından
Doktora git gel bakalım.  Sonrasını düşünürsünüz
-Reklam-
0 oy
(1,862 puan) tarafından
Benm de öyle nedensiz yere canım sıkkın 
0 oy
(5,704 puan) tarafından
Allah içindeki sıkıntıları gidersin inşallah.
0 oy
(787 puan) tarafından
Moral bozmak sadece Zaman kaybı :)
0 oy
tarafından
Ben seni diğer sayfadan da biliyorum ondan sordum. Aynı zamanda geçti hamileligimiz. Kendimi seni yerine koyuyorum da zor bir durum. İnsan henüz yeni birseylere alışmışken yeni sorumluluklar almak zor geliyor. E tabi bide işin günah boyutu var :(
(7 puan) tarafından
Evet vicdanım çok zorluyor beni merhametliyim üzülüyorum aldirsam sonradan pişman olur muyum diyorum korkuyorum nasıl olacak ne yapacağım bebeğimin kilo konusunda maşallahı var surekli kucakta hiç inmiyor devamlı gezecek evin içinde mama yiyor masrafimiz fazla herseyi düşünüyorum ileriye dönük işin içinden çıkamıyorum

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
21 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Vusale26 (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 262 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Semrak (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 542 göst.
0 oy
6 cevap 319 göst.
3 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Zelihaanne (1,565 puan) tarafından soruldu