0 oy
167 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (270 puan) tarafından
Birkaç gün önce dikey Süpürge aldım a101'den ancak ürünü iade etmek istiyorum. Ama a101 almıyor ürünün ambalajı aldığı için. İade için ne yapmam gerekiyor? 

6 Cevaplar

+2 oy
(1,876 puan) tarafından
Eski a101 mağaza müdürü olarak yazıyorum. Almıyolar diye bişey yok pahalı ürün iadesi biran sıkımtı oluyor sadece o kadar. Koşulsuz şartsız iade hakkın var! Garanti belgesi imzalanmadıysa.. tüketici haklarına değil a101 in camında bi iletişim no var orayı arıyorsun fişin üstünde mağaza bilgisi var onun adını söyle müşteri hizmetlerne sana geri dönğş yaparlar. Ambalaj açıldı ne alaka müşteri bin kez açıp açıp bakıyor her ürünü öyle bişey yok. Biraz dişini göster seve seve alıcaklar sen şikayet etmeden bi kez daha konuş mağaza  bölge sorumlunuzu arar mısınız kendim konuşcam de. 
-Reklam-
0 oy
(270 puan) tarafından
İyi günler herkes
0 oy
(2,125 puan) tarafından
Bozuk mu cnm ondan mı 
(270 puan) tarafından
Aslında şöyle hem anneme hem bana almıştım. Benimkinde şarj gösterge panelinde ki doluluk oranı değişiyor sürekli. 60'ken 90. 90'ken 30 oluyor falan. Bu yüzden iade yapmak istedim.

Annemin ki ise bozuk değil ama ben emiş gücünü beğenmediğim icin iade yapmak istedim
(2,125 puan) tarafından
Bendeki supurgeden cnm o ama ben memnun kaldım şükür çamaşır odasına da astık jarz dolum yerini orda sürekli jarzda kullanicagim zaman cikariyorum yetiyo da artiyo bana jarzi
0 oy
(7,264 puan) tarafından

Ne demek almaz :angel: fişini kaybetmediysen alırlar geri. 

(12,533 puan) tarafından
Kullanilmadiysa tabi
(270 puan) tarafından
Fişi kaybetmedim ama almadılar maalesef... Tüketici haklarına başvursam iade olur mu acaba?
(270 puan) tarafından
Denemek amacıyla odayı süpürdüm bu kullanımdan sayılıyor mu
(12,533 puan) tarafından
Kiz sayilmazmi :D bu daha satisa nasil sunacaklar onu sen kullanmissin baskasi alirmi. Ama bi sikintisi olur o başka
0 oy
(448 puan) tarafından
Ürünün garantisi var o yüzden almazlar
0 oy
(953 puan) tarafından
Alacaklarını zannetmiyorum bu yüzden zincir marketten elektrikli eşya almıyorum 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 139 göst.
15 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Yasmengungor (1,291 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 86 göst.
0 oy
0 cevap 14 göst.
26 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Mucizemm233 (877 puan) tarafından soruldu

408,338 soru

12,267,594 cevap

37,511 kullanıcı