+3 oy
625 göst.
Diğer kategorisinde (13,844 puan) tarafından

Evlenmek diyormuşum :D oda varda oldu bir kere dönüşü yok bu aralar en büyük pişmanlığım yemek yaparken çocuğa ilaçlarını verirken ve kendim de hastayım biraz dinlenmek için TV açıyorum YouTube falan açıyorum çok dikkatli izliyor ve ben bu durumdan aşırı pişmanlık duyuyorum çocuğumla ilgilenmiyorum diye bir an önce çeki düzen vermem lazim kendime :(:pinch:

28 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay o bendede var cocukla ilgilenmiyomusum gibi geliyo ev isi yemek temizlik cocugun ihtiyaclari dersler derken ilgisiz miyim diye dusunuyorum 
(13,844 puan) tarafından
Analık zor:)
-Reklam-
+1 oy
(10,643 puan) tarafından
Bu kdr fedakarlık yaptığım için çok pişmanım 
(13,844 puan) tarafından
:) ♥♥♥⭐
+1 oy
(2,955 puan) tarafından
1 buçuk sene kaynanamgille yaşamayı kabul ettiğim için eşşekler gibi pişmanım. Bence uzakta olsa iyi olacakken kötü oluyorsun beraber yaşayarak
(13,844 puan) tarafından
Hiç etmedim 2 sene yalnız kaldım eşimin işinden dolayı kizdilar ama umrumda değil
+1 oy
(14,235 puan) tarafından
Kendimden ödün verip eşim için değişmek.
(13,844 puan) tarafından
Asla yapamam ben
(14,235 puan) tarafından
Yapmam dediğim ne varsa yaptım büyük konusmusum
(13,844 puan) tarafından
Kendimden ödün verdiğim illa ki oluyor gecim zor ihtiyaçlarımdan genelde oluyor bu ama değişmem neysem o
(14,235 puan) tarafından
Huy olarak değil canım benim değişim  :D
Mesela koye geleceğim dediğinde taviz verip kabul ettim. Kapanacaksin diye bana trip yaptığında o istedi diye kapandım.
Ha kapandığım için pişman mıyım hayir ama başta baskı olması beni zorladı.
Daha ödün verseydim şuan çarşı pazarda bile şalvar giyiyordum mesela ondan asla ödün vermedim  :)
+1 oy
(3,128 puan) tarafından
Bı ay oldu tasinali aşırı pişman oldum bu evi tutuguma kızımın okuluna uzak kızıma kıyamıyorum servise vermek istemiyorum ben giturmwk istiyorum en büyük pismanligim bu 

Ha bide nankör insanlar için cabaladigim için çok pişmanım askoo
(13,844 puan) tarafından
Akillandik artık bacı kimseye iltimas yok :)
+1 oy
(1,013 puan) tarafından
Annem çok üzülüyor diye ayrılma kararından vazgecmem
(13,844 puan) tarafından
Ee sonuç peki ?
(1,013 puan) tarafından
Ayrılmadım ama çok zor günler yaşadım yaşıyorum kimsenin umurunda degiliz.annemse elini eteğini iyice çekti kizkardesimle keyif sürüyor.iki güzel akıllı saglikkli çocuğum var şükürler olsun ama aile arıyor insan kimseui değil kendini düşüneceksin en başta.yoksa kimseye bı faydan olmuyor.kimse seni istemiyor.belki ayrılsam daha zor günler yasiycaktim bilemiyorum annemle aynı evin içinde yaşamak daha zor anne olduğu için hep haklı olmuş olacak ama zulm edecek.hasta olsa benden bilecekti.allah büyük  ona emanetiz
+1 oy
(2,172 puan) tarafından
En çokda gençligimi yakdığima pismanım.Bekarken aileye yardım ed calıs çabala ama başın dara dusdugunde sadece sabret kızım dediklerinde kendimi niye bu kadar yırtmışım gençmisim bende keşke keyif yapsaymişim diyorum
(13,844 puan) tarafından
:( :( :(
+1 oy
(3,922 puan) tarafından
Amerikaya taşınmak, ailemi çok özledim 
(13,844 puan) tarafından
Bende çok özledim:(

İlgili sorular

+1 oy
25 cevap 485 göst.
0 oy
7 cevap 384 göst.