0 oy
97 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (463 puan) tarafından
Ibrabim saracoglu maden suyu süt yapar diyor 

Gunluk 3 tane icsem sıknti olurmu acaba 

5 Cevaplar

+1 oy
(39 puan) tarafından
Ben de etki etmedi üç tane de fazla olmaz mı 1 tane iç bence 
(463 puan) tarafından
Aa benimde sütum AZ kizim uyumuyor ondan bende uyumuyom süt cogal miyor
(39 puan) tarafından
Uyumadığın için sütün az olur canımm.. Sen dinlen bol bol su iç olur inşallah
-Reklam-
0 oy
(4,881 puan) tarafından
Tansiyon dengesini bozar çok tüketmek :) en fazla 2 diyorlar.
0 oy
(698 puan) tarafından
Dikkat et tansiyon yükseltiyor! benimkini çok yükseltiyor mesela normalde düşük tansiyonluyum ama içince 14 e çıkıyor
0 oy
(13,841 puan) tarafından
etki etti mi bilmiyorum ama içiyordum ben. mineralli su sonuçta zararı yok. 
0 oy
(4,499 puan) tarafından
Su sut yapar bu sut yapar. Hayir emzirmedikce sut yapmaz hicbisey. Emzirmezsen sutun artmaz. Meme uyarilacak, beyne mesaj gidecek sut uret diye. Beyinde memeye komut verecek ve sut hormonu ile birlikte sut bezleri sut uretecek. Sutun olayi bu. Bunun icinde sık sık emzireceksin.Her huzursuzlugunda her mizirdandiginda meme vereceksin. 1 saat once emzirdim vermiyim demeyeceksin.
(39 puan) tarafından
Cok doğru söyledin.. ben ilk oğlumda off yine mi emecek diye düşünürdüm ve neler yaptıysam sütüm çok olmadı ...
İkinci oğlumda da emzirmek için saat dakika beklemedim göğsüme yaslaya yaslaya seve seve emziriyorum cok şükür sütüm de iyi..
(463 puan) tarafından
Canim ne zaman istese veriyom bazen bir saat memede kaliyor  emzik gibi kullaniyor beni ama bitince bir damla bile gelmiyor sût
(4,499 puan) tarafından
Bebekler emzik bilmez. Seni emmek ister sadece. Sut olmasa o zaten yaygarayi basar. Ayrica cektikce sut gelir sen merak etme.
(463 puan) tarafından
Insallah öyledir üzuluyom bebegime ac kalicak diye
(4,499 puan) tarafından
Ac kalmaz merak etme bebegin kac aylik bilmiyorum ama emzirdikce hep sutun olur. Inan bana

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 298 göst.
12 Ekim 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 959 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde Aygün24 (1,340 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 511 göst.
1 Kasım 2019 Diğer kategorisinde Edanur'un annesi♡♡ (1,628 puan) tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 230 göst.
25 Ocak 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Birkucukbebis (323 puan) tarafından soruldu

412,239 soru

12,409,750 cevap

44,785 kullanıcı

Kategoriler

...