0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (248 puan) tarafından
Kızlar 2 tane çocuğum var biri 9 aylık biri 3 yaşında uykuya geçerken çok terliyorlar niye böyle oluyor anlamıyorum bildiğiniz su gibi oluyor sırtlari falan yaşayan var sebebi ne acaba 

5 Cevaplar

0 oy
(20,602 puan) tarafından
D vitamini eksikliği vardır canım
(248 puan) tarafından
Aaaa öyle mi bunu beklemiyordum
(20,602 puan) tarafından
Sağlık ocağına götür doktor yazar hemen al canım
(248 puan) tarafından
Yok zaten kullanıyoruz da ben yani d vitamini eksikliğinden olabileceğini ilk defa duydum o yüzden şaşırdım
(20,602 puan) tarafından
Oluyo valla bizimkilerde öyleydi doktor demişti
-Reklam-
0 oy
(5,592 puan) tarafından
Canim evin kac derece ,uyuturken nasil giydiriyosun ? 

Muhtemel cok giydiriyosundur.
(248 puan) tarafından
Yok evim normal ince penye giydiriyorum sadece yinede terliyorlar . Yazın sadece tişörtle klimanın önünde bile terliyorlar . Kışında aynı sadece Uykuya Geçerken çok oluyor
0 oy
(11,580 puan) tarafından
Çok mu giydiriyorsun canım
(248 puan) tarafından
Yok evim normal ince penye giydiriyorum sadece yinede terliyorlar . Yazın sadece tişörtle klimanın önünde bile terliyorlar . Kışında aynı sadece Uykuya Geçerken çok oluyor
0 oy
(2,940 puan) tarafından
Benim kızımda öyle. Gece uyurken ilk t shirt ile yatırıyorum. Yarım saat sonra değiştiriyorum ince uzun kol giydiriyorum. Su gibi oluyor ilk yattığı kıyafet. Sonrasında o kadar terlemiyor. D vitamini demiş arkadas ama ben daha yeni tahlil yaptırdım değerlerimiz de güzel. Yapısal bence. 
(248 puan) tarafından
İşte bu yüzden de hasta oluyorlar ikiside bronşit
(2,940 puan) tarafından
Hadi ya :/ Valla ben hep dediğim gibi yapiyorum yarım saatte atiyor teri değiştiriyorum. Ama bebekken uyku sorunu olduğundan kıyafet değiştiremiyordum Bez koyuyordum onu değiştirmek daha rahat oluyordu sende öylr yapsan
(248 puan) tarafından
Ayenn kızımda sıkıntı yaşamıyorum değiştirebiliyorim ama oğlum küçük olduğu için uyku sorunu çekiyor
0 oy
(4,225 puan) tarafından
Burun tıkanıklığı, büyük geniz eti ,büyük bademcik ,alerjisi (astım,rinit) olan çocuklarda solunum sıkıntısından dolayı sırt baş boyun ense terlemesi olur.

Ortam sicakligi normal kıyafetler oda sıcaklığına göre seçilmiş pamukluysa (nevresimlerde pamuklu olmali) ve ihtiyaçları olan su ihtiyaçlarıni karşılıyorlarsa buna rağmen oluyorsa hastalık durumları yoksa yukaridakiler terleme sebebi olabilir.
(248 puan) tarafından
Bu saydıklarınin hepsine baktık daha geçen KBB de kamerayla burunlarina baktı doktor birşey görünmüyor dedi

İlgili sorular

+1 oy
7 cevap 175 göst.
27 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Seherl (890 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 169 göst.
7 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Eminebbk (114 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 155 göst.
29 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 149 göst.
2 Şubat 2023 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,786 puan) tarafından soruldu

411,023 soru

12,371,481 cevap

42,432 kullanıcı

Kategoriler

...