0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından
Deterjan olarakta ne kullanıyosunuz lekeler için ayrı bişey kullanıyomusunuz

2 Cevaplar

0 oy
(900 puan) tarafından
Ben renklilere peros renkli sıvı deterjan  

Siyahlara yine siyahlar için sıvı deterjan

Beyazlara Omo active toz deterjan kullanıyorum.

Makinamda hepsinin ayrı programi var zaten çamaşır türüne göre onda yıkıyorum birde beyazlar haricinde çamaşırlar yumusatici kullanmam
(188 puan) tarafından
Renkliler için renkli ayarımı beyazlar için beyaz ayarımı var acaba makinanda cnm
(900 puan) tarafından
Yani şöyle renkliler için mix program var 30 derece
Beyazlar ve pamuklulular prgrami var 60 derece
Koyu renkliler ve kot diye bir program var 30 derece ayrı ayrı var yani her çamaşır türüne göre bebek perde sentetik falan.bosch yeni seri bir makina
(188 puan) tarafından
Eski seri arçelik benim makinamda da var bu programlar ama genelde sentetik ve pamukluyı kullanıyorum canm lekeleri çıkarıyor mu peki
(900 puan) tarafından
Lekeler için koala vanish kullanıyorum direk lekeye döküyorum .ama bebeğim küçük şimdilik çok lekemiz yok bizim .
-Reklam-
0 oy
(2,204 puan) tarafından
Deterjan ismi aklımda değil ama kafama göre kullanıyorum programı. Bazen 30 derecede bazen 40 derecede yıkıyorum bazen 28 dk bazen 1 saat bazen 1 buçuk saatlik programa atarım ama en son bir durulama yapıyorum. Bide toz sabun da kullanıyorum bebeğim var diye 
(188 puan) tarafından
Lekeler için bişey kullanıyomusun yda yıkanırken lekeler çıkıyormu
(2,204 puan) tarafından
Her leke çıkmıyor. Özellikle bu durum bu aralar çok canımı sıkıyor çünkü kızım önlük bırakmıyor üzerinde, herşeyi lekeli kaldı. Leke çıkarıcı aldım bir işe yaramadı pek. Leke programı var onu hiç kullanmadım
(188 puan) tarafından
Ay benim makinamda lekeli bırakıyor bende anlamadım sen kızının üstlerini beyaz sabunla ov öyle at
(2,204 puan) tarafından
Yeşil kalıp sabun var olmaz mı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 78 göst.
0 oy
1 cevap 107 göst.
0 oy
22 cevap 638 göst.

401,186 soru

12,007,575 cevap

36,193 kullanıcı