0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde (48 puan) tarafından
Merhaba hanımlar 

Çok doluyum kimseye açamıyorum annemi daha fazla üzmek istemiyorum ama ben daha fazla dayanamıyorum eşim kurban bayramından beri sanal kumara dustu yatırdığı ve kazandığı paraların haddi hesabı yok sürekli telefon elinde sürekli sanal kumarda artık evimde huzurum kalmadı önceden gün içinde eve gelip giderdi şimdi sabah işe gidiyor akşam karanlık çökünce geliyor gün ciinde eve uğramıyor çocuklarla ilgilenmiyor bu arada iki çocuğum var baba desen değil koca desen değil ne yapacağımı şaşırdım kaldım artık sürekli kavga gürültü telefonunu elime alddigim anda kıyamet kopuyor bu akşam yine tartıştık parka gitmiştik ben kucugumle masadaydim buyugumle eşim park tarafında yine telefonla uğraşmaktan çocuğu gözden kaçırmış büyük dediğim de 2 yaşında yani ya aklım çıktı ya çocuk caddeye firlasaydi dayanamadım tartıştık telefonunu parçalayıp çöpe attı artık dayanamıyorum boşanmak istiyorum ama yapamıyorum çünkü beklediğim.bazi şeyler var kendi açımdan ama böyle de yapamıyorum işte hiç birşey hissetmiyorum nefret bile ne yapicam ben ya 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
ailesine söyledin mi
(48 puan) tarafından
Evet defalarca kez babasına annesine söyledim çocuklarımı alıp gittim tamam bı daha oynamayacam diyor ama o kadar basiretsiz geliyor ki bana ki öyle yine oynuyor
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canim bosanamiyorsan bosana bilecek zamana kadar sabr etmelisin başka çaren Yok gibi..kumara hir bulaşan insan malesef ki kolay kolay cikamiyor..lanet bir sey ..hangi sözle teselli edeyim bilmiyorum seni ..sen takmamaya caliş cocuklarinla ilgilen ..kendi psikolojini bozma..bosana bildigin zamanda boşan canim.. inşallah her şey güzel olur 
(48 puan) tarafından
Boşanmayı gerçekten istiyorum çünkü bana bı hayat sunmuyor kumardan önce maç oynuyordu defalarca kavga ettik şimdi hem maç oynuyor hemde o para tuzağı oyunları oynuyor hayat yok anlayacagin
0 oy
(1,008 puan) tarafından
Haramdan huzur gelmez kocanda maşallah Allah bağışlasın çocuklarını iki çocuk babası kumar nedir rabbim uzak eylesin öyle şeylerden bizleri ve çevremizdeki leri canım annen ne diyor bu duruma çünkü aldığı aylık ne kdr onu da harama yatırıyor evinin rızkını 
(48 puan) tarafından
Eşim aylikci olarak çalışmıyor para bı War bı yok ticaret yapıyor diyelim bugüne kadar bizi maddi olarak birşeye muhtaç etmedi olmasa bulur buluşturur borç eder getirir ama benim meselem bu değil hayvanlar bile çocuklarını acta açıkta bırakmıyor ben yuvam güzel olsun eşim bizimle ilgilensin sevgi dolu olalım istiyordum ama bırakın sevgiyi saygımız bile yitirdi kendini

İlgili sorular

+1 oy
22 cevap 1,014 göst.
0 oy
4 cevap 336 göst.
30 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Hayalimsen34 (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 508 göst.
7 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Gamze1azra (84 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,560 soru

24,402,369 cevap