0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,365 puan) tarafından
Kızlar nerdeyse 1 seneye yakın psikolojik tedavi görüyorum. İlk ilacım lustraldi 50 mg la başladık 100 le devam ettik. Sonra 2 aydır ilacımı kullanmadım ameliyat vs oldum derken kontrollerine gidemedim. Bu esnada ilacımı bırakmış oldum ve ruh halim berbat duruma girdi. Ruh halimden ziyade öfke kontrol tahammülsüzlük ve sürekli stres halimdeyim. Bende yakınımda bı psikiyatriye gittim devlet hastanesi. Bana citoles die bı ilaç verdi. 10 mg. Şimdi bu iki ilaç arasında dağlar kadar mg faeki var. İlaçlar farklı ama hemen hemen ikiside yani ozellikte. Bu citolesin faydasını görür muyum acaba. 

2 Cevaplar

0 oy
(12,947 puan) tarafından
Annem yillardir 10 mg kullaniyo benim 13 sene fqlan oldu baslayali. Hep ayni mg. Seni çok yuksekten baslatmamismi
(1,365 puan) tarafından
Canim ben 100 mg Lustral kullanıyordum zaten. İlacımı değiştirdi citoles e geçtik. Oda 10 mg . Eski ilacım 100 du bu 10 olunca etki görür muyum bilemedim. Ama Dr dedi bı yandan da citolesin 10 mg i lustralin 100 mg ina eşdeğer diyen bu arada annen neden kullaniyo
-Reklam-
0 oy
(1,014 puan) tarafından
Söylemek istemeye bilirsin tabi ama neden kullanıyorsun ilaçları ?
(1,365 puan) tarafından
Sürekli bı depresyon modundsydim canim. Sürekli iç huzursuzlugu kafamda susmayan seslerm hiç biseyden zevk alamama. Yaptığım her işin bana külfet gelmesi. Enerji düşüklüğü . Modun xok düşüyor. Sürekli bı kendi kendine konuşmalar. Ruh halinin degismesi. Bı gün iyiysem yarın mutlaka kötü hissediyorum. Sürekli bı tahammülsüzlük sinir stres. Beni öyle yoruyor ki. Mental olarak iç savastaydim diyebilirim. 2 aydır kullanmadım ilacı gene eski hallerime döndüm ve çocuğum etkileniyor bu durumdan. Sakın ilim fiyorum yok anlık bı patlama yaşıyorum sözel olarak kızıyorum ve anında pişmanlık duyuyorum. Bu sebepten gittim canim
(1,014 puan) tarafından
Beni anlatmışsın sanki gitmeye cesaret edemiyorum.
İlacın ne gibi bı yan etkileri var? Tedavi süresi çok mu uzun ?
Sicile işliyor mu ilerde meslek sahibi olmak istediğinde bı sıkıntı olur mu mesala biliyomusun
(1,365 puan) tarafından
Tedavi kişiye bağlı canim.  Benim kullandığım ilaçlar karda bı yan etki olmadı. Sicile işleme konusunda bu bilgim yok. Ama çoğu insan psikiyatri tedavisi görüyor zaten. Bence gitmeye cesaret edemedim deme. Git.  Ben ilacı bırakınca anladım ki ilaç bana iyi gelmiş. Ama merak ettiğim şu ki sürekli ilaç mi kullanacagim.

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
27 Aralık 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yaprak mert (44 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 158 göst.
10 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Ayferdnz16 (369 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 118 göst.
9 Eylül 2023 Diğer kategorisinde nur1203 (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 107 göst.
10 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Fatmanurun Annesi (508 puan) tarafından soruldu

411,878 soru

12,399,273 cevap

44,349 kullanıcı

Kategoriler

...