0 oy
155 göst.
Diğer kategorisinde (1,051 puan) tarafından
Kızlar 24+2 hamileyim yavaş yavaş temizlik yapayım diyorum halılar kaldıracam   halılar silecem altlarını silecem mutfak dolapları duzebnlicem silecem perdeler yıkanacak koltuk temizlenecek SİZCE yavaş yavaş başlasam mi normal gunlerde silip supurmeyi yapıyorum toz alacam SİZCE yapsam mı  kapılar temizlenecek birde 

8 Cevaplar

0 oy
(2,756 puan) tarafından
Şimdiden yavaş düzene başla sonra ztn bebisin kıyafetlere girisiceksin 
(1,051 puan) tarafından
Bende oyle dusunuyor bazı arkadaşlar erken oldugunu soyluyor
(2,756 puan) tarafından
Doğumun ne zmn olacağı inan hiç belli olmuyor ben o zmnlar başladım iyki başladım 30 haftalikken yola çıktım kaynana yanına  36 haftalık doğum yaptım herseyim anca yetisti
(1,051 puan) tarafından
Bende diyorum ne olur ne olmaz yinede temiz olsun oyle vallah bende bir iyim bir hastayım yarında mutfak dolabı icini siler duzelt irin yaval yavaş yaparım.
(2,756 puan) tarafından
O yüzden yavaş yavaş iç düzenleme fln yap mesela hiç gitmeyeceğin yerlere şimdi gir sonra en çok dağılan alanı en sona bırak pratik olur işin herkes banada dedi acelecisin ama gerçekten iyki yapmışım rahatlıkla.bebegimle ilgilendim
-Reklam-
0 oy
(2,073 puan) tarafından
Eyer doğum temizliğinden bahsediyorsan çok erken bence ben 35 36 da yapmıştım ev temiz kalmıştı böylece 
(1,051 puan) tarafından
Hm anladım canım benimki bazen cok halsixleşiyorym ondan
0 oy
tarafından
Riskin yoksa vence erken daha yolun yarisindasin geri batacak cunku  cocugun esyalarini duzenle temizle onlarla ugras simdi 
(1,051 puan) tarafından
Cok sukur risk yok bu cuma hastaneye gideceğim inşallah
0 oy
(1,181 puan) tarafından
Ben 35 haftalığım. Haftaya temizlik yapmayı düşünüyorum. Kimseden yardım almak istemiyorum. Yardım aldıklarım hep sağda solda laf ediyorlar maalesef. Ama güvendiğiniz biri varsa size o yardımcı olsun. Haftanız biraz erken tehlikeli olabilir sizin için. 
(1,051 puan) tarafından
Bende kimseye guvenmiyorum kimse bana yapmasın bendede kimsenin beklentisi olmasın ust kata gorumcem var bekar oda ev işi hayvanlar var cagırsam gelir ama bosver yavas yavaş yapın sızde Allah yardım eder inşallah
0 oy
(20,057 puan) tarafından
Şu an yaptığın temizlik seni doğuma kadar götürmez daha çok erkendesin 
(1,051 puan) tarafından
Bugun misali odasını temizledim diger odalar kalsın dedım 30 haftada yaparım
0 oy
(1,681 puan) tarafından

Size tavsiyem  bence simdide  agir olanlari yapin

. Ornegin soguk bir il de yasiyorsaniz hem kiyafet dolaplarinizi temizleyin hemde kislik yazlik isini halledersiniz . Mutfak dolabiniz kirli ise onu halledin sonra agirlasinca onu rutin temizlersiniz. 
Ben suan 36 37 haftadayim mesela her isi sona biraktim cunku benim evimde yapilacak cok isim vardi bir de dogumda yeni temizlenmis olsun dedim. 11 gun sonra dogumum var suan sadece oglumun ve kiziimin odasi hazir. Kardesim ve annem mutfak dolabinu sildi. Ben kendim.firin ve buzdolabi temizleyecegim. Cuma koltuk yikamaci gelecek. Pazartesi oda boyanacak. Boyadan sonra detayli temizlik ve  perdeler kapilar  gardrop temizliginu bitirecegim. 
(1,051 puan) tarafından
İşin cokmyş canım en az bir anne yada bir kardes var benimki cok uzak bugun misafir odasını temizledim digerlerinide 30 hafta girsin başlarım mutfak dolabı silerim Rabbım yardımcın olsun inşallah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah
(1,681 puan) tarafından
Tesekkurler  cnm saglikla gelsin bebgin
0 oy
(2,941 puan) tarafından
Ben çok korktum valla yapmadım hiç temizlik falan. 
(1,051 puan) tarafından
Nede canım
0 oy
(2,229 puan) tarafından
38+1 bugün yarın doğum yapacağım sanki evim hiç temizlenmemis gibi evde çocuk olunca :D daha dün cam sildim mesela yatak odasını falan kaldırdım. Eşim de diyor biz toparlanana kadar kimse gelmesin 
(1,051 puan) tarafından
Benimki bitane kızım var kaynanam alt ust oturuyoruz mesela  asagı iner yukarı cıkar odai oda dolaşma huyu yok misafir odasında misafir. Gelirse oturuyoruz. Onun dışında mutfakta oturuyororuz genellikle bugun misafir odasını temizledim kapıyı kilitledim

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 83 göst.
0 oy
4 cevap 213 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Doga_DVM (5,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 475 göst.
21 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Doga_DVM (5,451 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 262 göst.
29 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,685 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,799 soru

23,670,520 cevap

309,549 kullanıcı

...