+1 oy
266 göst.
Diğer kategorisinde (571 puan) tarafından

image

nasil olms kızlar poğaçam

9 Cevaplar

+2 oy
(20,135 puan) tarafından
Posttaki en beceriksiz kişi benim herhalde bana gayet güzel geldi şekil vermiş misin vermişsin. Gayette güzel olmuş hepsi bir boy olmak zorunda değil bence 
(4,592 puan) tarafından
Artı mı verdim ++
(571 puan) tarafından
İki çocukla zor bunu yaptım cnm kısıtlı zmanim vardı 2 saate anca bu kadar çıktı da bir çok beğenmemiş şeklini vs
(20,135 puan) tarafından
Bende çok güzel yapamam çokta güzel olsun diye uğraşmam gelen misafir şeklini beğenmeyipte yemeyecekse çokta umrumda olmaz :)
(4,592 puan) tarafından
Pastane mi işletiyorsun sanki. Gayet güzeller ayrıca, bana getirirsen yerim seve seve :)
(571 puan) tarafından
Saglsn cnm benm morel verdiniz bügun gittim hamur yoğurma makinası aldm yoguramiyorum bileklerimde sinir sıkışması oluyor yapamyrm daha rahat olur hamur işleri seviyorum yapmayi
-Reklam-
+1 oy
(5,500 puan) tarafından
Ellerine sağlık :D nerede görsem tanırım bu poğaça hamur işi yapmayı sevmeyen kadın poğaçası nereden biliyorsun diye sorma biliyorum:D
tarafından
Poat sahibi degilim ben sora bilirmiyim☺️
(146,367 puan) tarafından
cunku catalla bastirmis☺️
tarafından
Ahahah mantikli
tarafından
Çok mantıklı yorum :D
(5,500 puan) tarafından
Hshahaha bende hiç sevmem şekli hep böyle olur
0 oy
(5,130 puan) tarafından
Tadını bilmem ama görünüşü acemi işi gibi geldi hamur işini becermeyen bir insan olarak söylüyorum benim ki de büyüklü küçüklü  şekli düzgün durmuyor nedense :) 10 çeşit yemek yap de yapayım hamur işi deyince yok yok almayim
0 oy
(759 puan) tarafından
Gozleme olacakmış poğaça olmus
0 oy
(2,098 puan) tarafından
Canım çekti valla afiyet olsun canım
0 oy
tarafından
Ellerine kollarına sağlık canım çok güzel olmuş 
0 oy
(1,922 puan) tarafından

Youtubeye yaz puf puf poğaça tarifi diye ben ordan aldım tarifi inanırmısın birebir tutuyor asla bayatlamıyor ve puf puf oluyor haftada 3 defa istiyor eşim artık bıktım poğaça yapmaktan :D

0 oy
(1,439 puan) tarafından
Olmamış :)pofuduk çekici durmuyor
0 oy
(10,713 puan) tarafından
Tadına bakamadigim için nasıl olmuş bilemiyorum:)) ellerine sağlık 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 783 göst.
17 Eylül 2022 Diğer kategorisinde Ecrin12 (436 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,423 soru