0 oy
116 göst.
Diğer kategorisinde (225 puan) tarafından
Slm kizlar bugun 34+4 oldum zaman hem cok cabuk geçiyor hemde hic gecmiyor gibi geliyor bana son 38 gun kaldi normal doğum olacagi icin bellide olmaz ne zaman gelir 10 ekimde doktora gittim doktor 20 gunun kalmis dedi 37 haftada gelebilir dedi bende normal doğum oluyor zaten dedim ne zaman gelirse dedim hayir bu erken gelecek dedi ama herhangi bir risk yok dedi yürüyüş egzersiz yapayim dedm hayir dedi bu hafta kontrolumuz var bakalim ne diyecek sizin kav gününüz kaldi kac haftalik oldunuz

8 Cevaplar

0 oy
(225 puan) tarafından
Post yukarı 
-Reklam-
0 oy
(3,529 puan) tarafından
Valla benim doktorumun dedigi gün geldi tamda aslinda..ama ben erken gelir saniyordum yalanci sancilarim erken baslamisti....

Bebek ne zaman isterse o zaman geliyor:)
(225 puan) tarafından
Benim kizlarim biri 38+5 geldi küçüğü 39+2de bakalim bu ne zaman gelirse
0 oy
tarafından
29+1 olduk, 76 gün kalmış. Geri sayım yapmamaya çalışıyorum, oğlum 33.haftada erken doğduğu için ne olur ne olmaz diye...

Rabbim hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı ve islam ahlakı üzere büyütebilmeyi nasip etsin.
tarafından
Canım senin diğer çocuk şuan kaç aylık yürümeye başladı mı
tarafından
Preeklampsi, yüksek tansiyon ve rahmin bebeği atık görmesi sonucu vücut kendini korumaya aldığı için suyum erken geldi. 32+2 gibi hastaneye yatışım yapıldı. 5 gün ciğer geliştirici ve antibiyotik desteğinden sonra baktılar protein kaçağı var, kör olmama ramak kala 33te de normal doğumla doğum yaptım. 1 hafta kuvözde kaldı.

10 aylık olmasına 4 gün var. Vaktinde doğsaydı 8 buçuk aylık olacaktı. Yürümüyor henüz kendi çapında sürünmeye çalışıyor garibim. Bir de becerebilse sksjsjsjdj
(225 puan) tarafından
Allah bagislasin cnm
tarafından
Ay doğum olana kadar inşallah yürüse bari ya çok zorlanacaksın, Allah kolaylık versin inşallah canım ❤️
tarafından
Rabbim büyüktür ya dağına göre kar verir, inşallah hayırla afiyetle sağlıkla sıhhatle yürür ben de doğururum❤️
0 oy
(448 puan) tarafından
34+3 doktora gittim bende ıkı hafta sonraya kontrol verdi Sezeryan benimki bklm saglıkla kucağına al
(225 puan) tarafından
Saglikla kucagimiza alalim inşallah
0 oy
(845 puan) tarafından
36 günüm kaldı. İlk gebeliğim. Bakalım ne zaman doğum olacak sabırsızlıkla bekliyoruz. 
(225 puan) tarafından
Hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah canım
(845 puan) tarafından
Hepimiz sağ salim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşAllah
(225 puan) tarafından
Amin inşallah cnm
0 oy
(838 puan) tarafından
Sezerıyan olduğu ıcın 45 günün var bıtmıyor bı turlu
(225 puan) tarafından
Gercekten geçmiyor
(838 puan) tarafından
Yok kız vllhı aynı
0 oy
(46 puan) tarafından
Belki bebisin kanala girmistir ondan canım gelebilir diyor ama kimse ne zmn gelrcegini bilemez  sezeryan haric normal doguracksan sancını bekle derim suni sanciyi tavsiye etmiyorum:)
(225 puan) tarafından
Bilmiyorum cnm zaten ozele kontorle gidiyorum dogumumu devlette yapacam sancimi beklerim ilk kizimda nisanim geldi gittim 3 saatte dogdu ikinci kizimda suyum geldi gittim 4 saatte dogdu insallah buda suyum gelir giderim çünkü sanci gelse anlar miyim bilmiyorum
0 oy
(18,548 puan) tarafından
Rabbim hayırlı doğum nasıp etsin cnm
(225 puan) tarafından
Amin inşallah cnm

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 150 göst.
+1 oy
33 cevap 307 göst.
15 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Gizem eylul (225 puan) tarafından soruldu
0 oy