0 oy
127 göst.
Diğer kategorisinde (44 puan) tarafından
Kızlar benim koltuk altlarım yüksek tozlanıyor birseyler gidiyor altına her gün silmem gerekiyor yalnız önce süpürüp sonra silemiyorum malum 2 yaşında oğlum var ve tüm oyuncakları koltuk altında şimdi sorum su sizce mopa kuru bez takıp herseyi çıkardıktan sonra mı ıslak bez ile altları silsem yoksa direk ıslak mopla çekip silmiş mi olsam bu sefer tozlar yere yapışır mı  fikir verirseniz mutlu olurum

5 Cevaplar

+1 oy
(3,618 puan) tarafından

Koltuk altını direkt vücut bölgesi olarak düşündüm ve ne mopu Allah aşkına dedim :D

(44 puan) tarafından
Çocuk uyumuş gece 4 buçukda başımda ağrıyor daha ayılamıştım şu halde bile beni güldürdünüz ya Allah da sizi güldürsün
tarafından
Yaa bende ayni okudum
(44 puan) tarafından
Yorumlardan anladığım kadarı ile yapay zekanın şeysine azizliğine uğradım ben
(705 puan) tarafından
Ay bende öyle anladım valla
-Reklam-
0 oy
(1,305 puan) tarafından
Ben böyle işlerim için Silva kullanıyorum çokda memnunum
(44 puan) tarafından
Nasıl yanı direk ıslak mı siliyorsunuz
0 oy
tarafından
Kiz islak sinir mi yere yapissa sukret oyuncaklara yapisir cocuk agzina falsn goturur benim koltuklarda yuksek dedigin gibi oyuncak toz hersey oluyo cocugu uyuttukcs oyuncaklari çıkarıyorum temizlik yapiyosan islak bezle gunluk gecistireceksem ilak mendille dolaniyorum cok bile valla 
(44 puan) tarafından
Ay her gün her gün evi süpür birde şu 2 haftadır makinem bozuk yaptırmadım da sürekli el ile sil süpür canım çıktı zor oluyor halıyı ayrı süpür koltuk altını bezle çıkar tekrar ıslak tak çocukla Allah başka dert vermesin
tarafından
Ben hergun temizlik yapmiyorum yapamam da valla
0 oy
(183 puan) tarafından
Ben önce çektirip sonra ıslak siliyorm. Çektirirken oyuncaklarda cikiyor. Direk kuru silsen tozar sanki . Direk ıslak silsen de sanki tozlar iyi silinmezwe yarısı orada kalabilir 
0 oy
tarafından
Yaa 2 saatdir iyrenerek okuyorum sjsjsj..sonra anladim o koltuk bu koltuk degil
(44 puan) tarafından
Ay Allah aşkına koltuk altında mopun ne işi var güldürdün beni
tarafından
Kız ben azerbaycanliyim bizde koltuk sadece bildigim koltuga deniliyor ..mopun da ne olsugunu bilmedigim için..koltuk icin kullanilar bir sey sandim
(44 puan) tarafından
Şey canım mop dediğimiz pas pas yerleri sildiğimiz öle düşün oturduğumuz koltuk altı hergün oğlumun oyuncakları ile doluyorda onu ne ile sileyim diye sormak istemiştim kuru ile silsem oyuncakları çıkarsam sonra ıslak ile silmek lazım fln
tarafından
Anladım canim..olay benim kaafamda nerelere gelmis sen dusun artık:))))

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 261 göst.
21 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Onlygirl (343 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 188 göst.
22 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Babybabyhappiness (932 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 177 göst.
20 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,528 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,439,291 soru

23,663,064 cevap

309,090 kullanıcı

...