0 oy
765 göst.
Diğer kategorisinde (26 puan) tarafından
Binden alışveriş yaptım çarşıda baya uzak elinde çorap kalmış öylece marketten çıktık bebek arabasındaydi şuan vicdan azabından duramiom hırsız gibi olduk yarın götürüp ödemesini yapicam ama suanlik orda çalışanlara sıkıntı olmaz demi

21 Cevaplar

+1 oy
(9,956 puan) tarafından
Bir ara eşim bir koli süt aldı 1 litrelik olanlar yarı fiyatindan daha az vermişti kasiyer. eşimde vermiş parasini eve gelmiş. Eşime diyorum mümkün değil o fiyata alamazsin. Fiside atmış dedi gidip soracam oda şüpheye düştü vicdan yaptı yarın oldu gidip sordu adam evet abi yanlış söylemişim fiyatı bu kdrdu demiş eşim kalan parayida vermişti. Birde çocuğa almıştık sütü boğazından haram gecmesun dedim o gece icirmedim 
(7,547 puan) tarafından
İyi yapmışsın
(9,956 puan) tarafından
Ben çok korkarım haram lokmadan
-Reklam-
0 oy
(29,059 puan) tarafından

Durumu izah edersin birşey olmaz çocuk bu görmemişsin yani

(26 puan) tarafından
Öyle oldu ama sorun yasamasinlar
0 oy
tarafından
Benim bildigim kadariyla hergun aksam kasa hesaplaniyo acik cikarsa o kasadan kim sorumluysa onun cebinden odeniyo imkanin varsa goturver derim 
(3,320 puan) tarafından
Corapla açık çıkmasının ne alakasi var ki onu anlamadim
Kasadaki açık parayla alakali
Ürün sayımı farklı bisey
Yarın götürür öder parasini olur biter
tarafından
Kizlar ben yanilmisim yani cokta seyyapmaniza gerek yok ben kasasan gecti sandim
(959 puan) tarafından
He ya savunma mekanizması kurmuşuz resmen:)))))
tarafından
Ay hic boyle bisey icin linc yiyecegim aklima gelmezdi :)
(959 puan) tarafından
Ahahah :))))
0 oy
(1,366 puan) tarafından
Hiçbir sorun olmaz sadece sayım zamani olur o da öyle her gün olmaz yarın goturebilirsin ya da ödemesini yapabilirsin 
0 oy
(1,867 puan) tarafından
Akşam sayım yapılırsa eksik çıkarsa kasiyerden keserler parasını...

Bazen 5 kuruş 10 kuruş kalınca dolduruyorlar yerini ama yarın gider izah edersin.. bilerek yaptığın bir şey değil çünkü. Hangimizin başına gelmiyor ki
(26 puan) tarafından
Teşekkür ederim ya hırsız gibi olduk kafama o takıldı
(61 puan) tarafından
Ama kasadan gecmemiş ki canım. Gecse ve ödemese parasını haklısım da
(1,867 puan) tarafından
Canım sayım yapırken bunlara da bakılıyor. Ürün eksik kaç tane satıldı kaç tanesinin parası alındı. Bu yüzden sayım yapılıyor işte eksik gedik var mı diye
(1,867 puan) tarafından
Elif tabi ki hırsızlık yapmış olmadınız. Geri vereceksin zaten Allah nasip ederse eğer. Dert etme
0 oy
(584 puan) tarafından
Eltimin kızıda çarşıda gezerken ayakkabının tekini almıştı eltimde gidip hiç peşine düşmedi dedi nerden bulacağız hangi yerden almış
(26 puan) tarafından
Valla vicdandan duramazdim ben valla :)
(51,386 puan) tarafından
yol boyu gider bulurdum rahatlığa bak
(702 puan) tarafından
Tek tek sorardım ben
0 oy
(3,391 puan) tarafından
Büyük bir alışveriş merkezinden aldıysan ufak bir çorabın açığını çok sorgulamazlar ama genelde belli bir sürede onların sayımları oluyor o zaman çıkar açık çünkü kasadan geçerken okutmaları gerekiyor ya. Yarın gider gelirsin problem olacağını düşünüyorum
(7,547 puan) tarafından
Bimden yazmış
0 oy
(15,644 puan) tarafından
Bence şubeyi arayip söyle. Internetten bulursun numarasını. Yarında götürüp verirsin parasını. 
0 oy
(900 puan) tarafından
kasadan geçip ödeme yapmadıysan kasiyere sıkıntı olur akşama ama çorap kasadan da hiç geçmediyse yarına kadar bişey olmaz. çünkü mal sayımını belirli zamanlarda yapıyorlar o zamana kadar kimse farketmez. yarın ödemeye gidince anlatırsınız zaten bişey olmaz
0 oy
(568 puan) tarafından
Reyonu saymıyorlardır kasayı sayıyorlardır. Bi sorun olmaz yarın gider ödersin. Kasayı dıt dıt diye geçip ama parasını hatalı alırlarsa onlarda öyle açık çıkar. Reyonu saymazlar. Hatta farketmezler bile
0 oy
(19,569 puan) tarafından
Sayım yapilana kadar sorun olmaz bence. 
0 oy
(271 puan) tarafından
Kasadan geçmediği sürece açık çıkmaz merak etme kasiyer sorun yaşamaz. Ama yarın mutlaka git ya geri ver ya ödemesini yap. Emin ol sen gibi çok kişinin başına geliyo bu tarz şeyler. Eski market çalışanı olarak söylüyorum 
(26 puan) tarafından
Kimse sıkıntı yaşamasinda bizim yüzümüzden yarın ilk isim
0 oy
tarafından
Her aksam kasa sayıliyor ürünler sayılmiyor yarin goturup durumu izah edersiniz odersiniz sıkıntı olmaz ama fiste yazan tutardan eksik odendigi zaman kasiyerden cıkiyor sizde oyle bi durum olmadigi icin sorun yok 
0 oy
(6,678 puan) tarafından
Bi ara benim oğlumunda elinde sakız kalmış almış ama ben görmedim eve gelince gördüm. 

Sonraki güne kadar yedim kendimi

Eşim sonraki gün sabah direk şoka gidip ödemesini yaptı. 

Yarın gidersin bişey olmaz
(51,386 puan) tarafından
bizde kek almistik bir tane eksik geçmişler 65 kuruştu hemen goturdum
0 oy
(2,219 puan) tarafından
Bende aksma 8 bucuktu bime gittim aldığım şeyleri kasadan geçirdim fln biliyorum ne kadar tuttuğunu sonra düşük fiyat diyince nasıl dedim ben yanlış hesap yaptım dedim çıktım benim matematik biraz sıkıntı bayada kişi vardı ugrasmadim fişi alıp çıktım eve geldim fişe bakayım bende mi yanlış var dedim bi baktım ki kasa albümü geçirmiş ama okumamış onun parasını almamış hiç poşetini açmadım eşime söyledim sabah erkenden gidip söyledi ödeyip geri getirdi sizde öyle yapın hak geçmesin 
0 oy
(51,386 puan) tarafından
stok sayiminda eksik cikarsa onlardan keserler bu aksam sayim olmaz herhalde rahat ol yarin mutlaka gidip verirsin zaten yada esin goturur
0 oy
(4,155 puan) tarafından
Yarın gidip geri verirsin yada satın alırsın sıkıntı olmaz çünkü mal sayımı her gün olmuyor eksikliğinin farkına varılmaz 

Geçen hafta bende bebek arabası ile 101 e girdim iki ayran aldım bebek arabası üstüne kattım o sıra başka şeylerde aldım ellerim doldu neyse kasadan geçtik çıktım fişe bakıyorum diyorum ki bir şey eksik eve geldim oğlan bebek arabasının üstünü açtı bir baktım ayranlar koşa koşa gittim çalışan tanıdık sayılır 1 senedir aynı yerden alışveriş yapıyorum abi abla sakin ol birşey olmaz bilerek yapmadın falan dediler ben çıkana kadar 40 kere özür dilemişimdir ama
0 oy
(265 puan) tarafından
Olabiliyor cnm bende geçenlerde alışveriş yaptkm karabiber aldım gecirmemisim bebek arabasinda kalmış onun icine koyuom  eve gelince poşette dglse arabada gördüm somra gidip dedim öyle böyle verdim parasini
0 oy
(13,604 puan) tarafından
Yarın götürür söylersin canım bisi olmaz hepimizin başına geliyor böyle şeyler kasa açığı olur diyen olmuş. Kasa açığı eğer barkodunu okutur parasını odemezsen olur diğer türlü farkına varmazlar anca sayım olması lazım magazada
0 oy
(702 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bi ara alış veriş yaparken kasiyer bi paketi geçirmemiş eve gelince fark ettim ertesi günü sabırsızca gittim onlardan kesilir açık cıkar diye kasiyer kızda cumadan cumaya kasa açıyoruz demişti için rahat olsun fark etmemişlerdir bile bu arada bimden almıştım bende

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 258 göst.
0 oy
5 cevap 219 göst.
0 oy
9 cevap 795 göst.
30 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 752 göst.
31 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,458 puan) tarafından soruldu

408,647 soru

12,280,277 cevap

37,871 kullanıcı

Kategoriler

...