0 oy
71 göst.
Diğer kategorisinde (3,352 puan) tarafından
Kızlar mideme sürekli bıçak saplar gibi ağrılı kramp giriyor ve çok ama çok affedersiniz ishal olmuşum ama nasıl desem su gibi akıyor. Yarım saatte bir tuvalete gidiyorum hiçbir şey yok ama karnım falan ağrımıyor sadece midem ağrıyor sırtıma atıyor midemin ağrısı. İnternetten baktım bağırsak enfeksiyonu yazıyor ama az önce eşime telefonda konuştum mecbur söyledim ben de 3 gündür öyleyim dedi o da utanmış bana söyleyememiş

3 Cevaplar

0 oy
(6,045 puan) tarafından
Patates haslamasi ye
(3,352 puan) tarafından
Evet onu yapayım şimdi. Ama enfeksiyonsa patates de fayda etmez gibi
(6,045 puan) tarafından
Doktora gidersin ilerlemesin
-Reklam-
0 oy
(3,477 puan) tarafından
2nizdede varsa acaba yediginiz bir seydenmi oldu canim..bir doktor varsa qra sor istersen..bagisikligi zayiflatiyor ishal 
(3,352 puan) tarafından
Evet ikimizde de varmış şimdi öğrendim. Ağzımın içi sanki ağrı kesici gibi bir acılık var ve daha kahvaltı yapmadım iştahım hiç yok
0 oy
(10,470 puan) tarafından
Aksam birlikte acile gidin da bi serum taksinlar sivi kaybiniz cok fazladir simdi o ishali de kesiyo hemen antibiyotik yazar o da enfeksiyonu keser Allah'ın izniyle 
(3,352 puan) tarafından
Evet canım iki üç gündür ikimizde de var ama ikimiz de birbirimize söylemedik. Demek ki ya yediğimiz bir şeyden ya içtiğimiz sudan kaynaklı. Mesela bu saat oldu daha kahvaltı yapmadım iştah sıfır bir ağzının içi acı
(10,470 puan) tarafından
Kiz Allah korusun virus mirus kapmis olmayin ben korona oldugumda ayni anlattigin gibiydim
(3,352 puan) tarafından
Bilmiyorum ki ben de anlamadım

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 73 göst.
25 Ekim 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 481 göst.
20 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 108 göst.
0 oy