0 oy
172 göst.
Diğer kategorisinde (980 puan) tarafından
Evi süpürim kızım uyurken dedim halilari herseyi kaldırdım silktim sonra annem bi yemek hazırlamış yedim şimdi o halimden eser yok zaten süpürge açsam kızım uyanır uyanmasını bekliyorum işime de geliyor yattım valla bu ne be bütün yük niye bizde hiç bitmeyen bi dava bu ev

6 Cevaplar

+1 oy
(6,097 puan) tarafından

Ben o yüzden hiç baslamiyorum bebekle :D kaynanam sagolsun

(980 puan) tarafından
Bazı kaynanalar iyiki var bazıları da keşke hiç olmasa :/
-Reklam-
0 oy
(2,944 puan) tarafından
Temizlik yapacağım günler asla ağzıma lokma koymuyorum. Yoksa kolumu kaldirasim gelmiyor. 
(980 puan) tarafından
Ay ben de ya ama bu sefer annem hazırladığı için mecbur yedim
0 oy
(680 puan) tarafından
Dün kardeşime verdim oğlumu çıkın dışarı evi kaldircam dedim derin temizliğe girdim yemin ederim şimdi gel bak dersin niye böyle dağınık. Artık bende kendimi çok yormicam bune ya boşa sanki 
(980 puan) tarafından
Vallahi boşa
0 oy
(5,101 puan) tarafından
Bende kaldirdim evi oturdum cay iciyorum :) mama sandelyesini kaldirdim oglanin oyuncaklarini toparladim minderi soktum kilifi yikancak oglum leke yapmış hep vileda yapmam lazım toz almam lazım cam silmem lazım annem.ben yaparim dedi camlari annemi beklersem kış gününe kalır kendim yapicam kapilari silicem evde ivir zivirlar varmis ben istifci olmusum bir.suru koli.cikti birsey koyariz diye tutmusum hep onları atıcam ve eczaneden krem almam lazım ama onu yarına birakicak gibiyim 
0 oy
(1,478 puan) tarafından
Bende yemek yiyince kalkamiyorum iş yapamiyorum o yüzden aç yaparım ve daha temiz yaparım:)
0 oy
(3,621 puan) tarafından
Yaa bende aynen öyleyim..cok şükür yalniz degilmisim..usengeclik bendeki .ama bir yapmaya baslasam da iş bitiremiyorun həvəs geliyir

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 291 göst.
9 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 233 göst.
23 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Nurya (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 722 göst.
22 Mayıs 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 130 göst.