0 oy
152 göst.
Diğer kategorisinde (944 puan) tarafından

Kızlar, biz bir yere yatılı misafir olduk. Detay vermeyim kim diye :)) hadi neyse vereyim kaynanama gittik. Annemide götürdüm yanımda 5 yıllık evliyiz düğün sonrası annem ilk kez gitti. Kaynanam doğumda olay çıkarmıştı ilk post o benim isteyen okuyabilir :)

Bana karşı zaten soğuk kaynanam ama anneme de çok sıcak değildi. Annemle gitmeme bozuldu kıskandı biraz. Buna laf sokmalı story atayım dedim elinizde olanı gönderin lütfen 

3 Cevaplar

0 oy
(7,243 puan) tarafından
Hayrımı isteyen hayra ersin,şerrimi isteyen şerre denk gelsin,ne dilediysen bana içinden, Allah sana da aynısını versin.. Hayırlı Cumalar:D 

Kız o ne öyle yazı paylaşmak falan hayırdır anne bi sıkıntın mı var diye sor bence:D
(3,498 puan) tarafından
Salı günü cuma namazı kılan ulvi :D aklıma geldi
(7,243 puan) tarafından
Ahahaa :D ironi yapayım diye şey ettim:Dd
(944 puan) tarafından
Efulim konuşmuyorum ki öyle sorayım :))
(7,243 puan) tarafından
Konuşmuyorsan daha niye laf gönderiyorsun canım. Anneni kıskanacaksa o da onun problemi:)
(944 puan) tarafından
Bir daha gitmek bile istemiyorum. 10 ay oldu doğum yapalı ilk kez gittim. Annemi de götürdüm bebeğe baksın diye, onlara güvenip tuvalete bile gidilmez
-Reklam-
0 oy
(3,498 puan) tarafından

image

Bence mikemmel :) sal bacı o an konuşmak lazımdı 
(944 puan) tarafından
Haklısın canım :))
0 oy
tarafından
Laf sokmana story üzerinden gerek varmi bilemedim canim..ben senin yerinde olsam yuzune soylerdim saka karisik neden kiskandinmi annemi ona da soguk davrandin diye
(944 puan) tarafından
Ben çok konuşmuyorum artık. Orada da pek muhatap almadım. Yapılan davranış çirkindi, bir şey desem kavgaya hazır halde. Doğumda zaten rezillik çıkardı. Kadın cidden yol yordam bilmeyen cahil biri
tarafından
Kaynananın halinden sen anlarsin canim..dogru olani sen bilirsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 140 göst.
0 oy
5 cevap 218 göst.
+2 oy
3 cevap 154 göst.
0 oy
18 cevap 386 göst.
20 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu