0 oy
198 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,533 puan) tarafından

image

image

image

image

sabah dediki agzim aciyo baktim bu var aft sandim. Demin okuldan geldi anne baksana bilegime dedi. Anaa dedim yoksa

11 Cevaplar

0 oy
(1,645 puan) tarafından
Olabilir canım cok yayılmıs okullarda görümcemin çocuklarında da cıktı doktora gotursen iyi olur 
(12,533 puan) tarafından
Sabah goturucem canim hemen. Off valla dakka bir gol bir ya. Kardesi var bide insallah ona gecmez
(1,645 puan) tarafından
Geciyomus canım doktor görüm2me evdeki herkese gecer demiş
-Reklam-
0 oy
(5,165 puan) tarafından
Benziyor cnm 
0 oy
(587 puan) tarafından
Alerji olabilir . Benimde pensirine alerjim var ilk ağzımın içine vuruyor snr el v ayaklara geçmiş olsun 
0 oy
(7,435 puan) tarafından

Ama ağzındaki aft a benziyor aynı. 

Geçmiş olsun 

(12,533 puan) tarafından
Iste bende sabah aft sandim onu ama vucudundakilerde var. Internetten bakinca aynisi ordada var. El ayak agiz
(7,435 puan) tarafından
Başıma gelmediği için bilmiyorum. İnşallah tez vakitte gecer
0 oy
(29,049 puan) tarafından

Ağzındaki aft vucudundakilerde sıcaktan kasimis olmuş gibi

0 oy
(5,751 puan) tarafından
Salgın var canım benim bütün çocuklarım geçirdi bende dahil çok kötü kaşıntısı var. Geçmiş olsun mutlaka doktora götür krem yazıyor.
(5,751 puan) tarafından
Egzama dedi canım salgın varmış çocuklarım da okula gidiyor ilk zaten kızımda başladı baloncuk gibi küçük küçük götürdüm krem yazdı ama hepimize geçti. En azından saglik ocağına götür değilse bile alerji olabilir önlem alırsın.
(12,533 puan) tarafından
Yarin sabah goturcem canim. Simdi okuldan geldiki boyle olmus. Hemenmi kasinmaya baslamisti. Bziimkinde kasinti yok suan
(5,751 puan) tarafından
Yok kabarciklar fazlalastikca kaşıntıda başladı. Dikkat et eli ile patlatmasin daha çok yayılıyor. Dediğim gibi ihmal etme alerjide olabilir. Akşam kızım gelsin bakayım bidaha ona benim geçti izi kaldı sadece kızımda devam ediyor.
(12,533 puan) tarafından
Ayy valla okula gondermiyim sanirim bulasiciysa. Sabah hrmrn goturcem zaten
(5,751 puan) tarafından
Bende öyle dedim doktora bana dediki ne kadar göndermeyeceksiniz. İllaki yine bulaşacak.
0 oy
(800 puan) tarafından
Malesef el ayak hastalığı binm oğlum okuldan getrdi iki küçük kardeside oldu.bnde önce aft zannettim sonra boğaz agrisi ve benekler oluştu.bu hastalığın tedavisi yok.1 hafta içinde kendiliğinden geçiyor .
0 oy
(1,428 puan) tarafından
Evet canm muhtemelen yeni başlamış atesi cikicak büyük.ihtimal geçmiş olsun 
0 oy
(1,704 puan) tarafından
El ayak hastaligi canim gecmis olsun. Bogazina sarmamasi icin tavsiyem propolis sprey sıkın. Vucut geciyor ama agza vurunca cok zor oluyor.

Karadut özü yedirin aft icin. 
0 oy
(7,264 puan) tarafından

Bizim hoca bugün tatil etti sınıfı. Pazartesiye kadar :'( siz dedikce her yanım kaşınmaya başladı kızlar :blink:

0 oy
(516 puan) tarafından
Kendısı geçiyor bizde de oldu sadece krem  ve sprey kullandık geçti 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 41 göst.
13 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Tugcemila (50 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 91 göst.
22 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Papatyam15 (79 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 57 göst.
4 gün önce Diğer kategorisinde Ftm1907 (541 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 53 göst.

408,355 soru

12,268,288 cevap

37,528 kullanıcı

Kategoriler