0 oy
436 göst.
Diğer kategorisinde (495 puan) tarafından
6500 TL para vardı ben alışverişe gittim 

BİM market 950 TL tuttu 

Aldıklarım 

Cokokrem 

2 ekmek 

Toz deterjan 

Sıvı yağ 

Salça 

Bebek bezi 

Islak mendil 

Oda kokusu 

Yoğurt 

4 paket makarna 

Nugget 

600 sebzelere gitti hipermarket 

Domates 

Kabak 

Karnıbahar 

Patates 
Taze fasulye 
Salatlık 

Soğan

Biber 

Ciğer 

Bebek maması 

AldıM

1200 TL ye elektrikli soba aldım 

Eşine sigara vs ıvır zıvır da gitti 400-500 

Ev köyde olduğu için  taksiyle döndüm 300 TL 

Kredi kartı ekstresi ödedim 500 

Derken 4000 TL küsur para gitti 1995 TL kaldı eşimde neden bu kadar gitti ne aldın da sanki vs dedi ama ihtiyaç fazlası almadım herşey pahalı benim ne suçum var ama kendimi kötü hissettim şofben alacaktım alamadım bağlatma parası vs de var çünkü bizim şofbenin motoru yanmış sıcak su gelmiyor onu halledemedim diye de üzüldüm ettim. Sizin market alışverişine ne kadar gidiyor 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından
Artık çok normal vala islak mendili internetten toplu al daha ucuza almış olursun benım kız küçükken ben öyle yapardım 
-Reklam-
0 oy
(936 puan) tarafından
Benm market alışverişim sebzeler haric bakliyat kahvltiklar 2000 üstü tutuyor sebzede 1.500 civarı tutuyor herkes ateş pahası zaten bende kkasabada oturuyrm A101 den yapiyrm sebzeyide eşim alıyor  ciğer tavuk felan desen 600 e yakın onada gidiyor yani bide sen  elektrikli soba felan almissn eşinin ıvır sivirina kredi kartı ekstresi felan diyrsun baya normal canm geçen şohben bzimde başımıza geldi 1.800 e aldk daha yeni
0 oy
(262 puan) tarafından
Valla cnm cumartesi yaptık sebze meyve temizlik malzemesi kahvaltılık abur cubur tavuk kiyma 9750 tuttu bizimde  bide toptancidan yaptık yani 
0 oy
(1,017 puan) tarafından
Her şey çok pahali ama bir cogunu intermetten alarak tasarruf yapabilirsiniz bebek bezi mama islak mendil deterjan sivi yag kampanyaları takip edin çok uyguna alabilirsiniz. 
(495 puan) tarafından
Köy yeri olduğu için kapıya market hizmeti bulunduğum evin konumuna yok maalesef çok ücra bir yerde acil birşey ihtiyaç duyuyorum misal ama merkeze inmek zorundayım o zaman uygulama üzerinden alamıyorum maalesef
(1,017 puan) tarafından
Marketten bahsetmiyorum mesela daha yeni tanesi 3.40 tl olan bebek bezini hepsiburadadan kampanyayla 2.60 TL aldım aynı şekilde islak mendili vs kampanya takip ederek alıyorum. Annem geçen sene trendyolda kampanya vardı 2 koli salça aldı hala kullaniyor yine deterjanı hep internetten alırız. Acil bir şey olursa tabi ki alınır ama öyle köylerin kasabalarin merkezleri de çok pahali oluyor. Mesela 1200 elektrik sobası aldım demişsiniz 300e 500e bile var internette
0 oy
(5,749 puan) tarafından
ole diyen esin varsa eve bir igne bile alma. kendisi alsin beraber gidin o versin parayi. tamirdi oydu buydu kendi odeyip halletsin ogrensin. hatta senin yerinde olsam bime degil migrosa carrefora macro centera falan kazik markete goturrururm

esimi . anyayi konyayai gorsun  nereye ne kadar harsaniomus. bilac ay oyle yaparim.
0 oy
(1,205 puan) tarafından
Market alışverişin yne iyi gtmis vala 
0 oy
(16,880 puan) tarafından
Alışveriş fişlerini eline verseydin ben bir çikolata iki dondurma aldım 80 TL hayat çok pahalı 200 TL piyasadaki en büyük para ama bozuk para kazara markete gir çık yapsan 1000 gidiyor 
(495 puan) tarafından
Dekontlari gösterip hesapladım zaten mobilden
0 oy
(523 puan) tarafından
Ben her hafta pazara çıkıyorum bazende eşim çıkıyor ama haftalık 2 bin gidiyor illa gider yok manav eşyaları yok makarna gibi kuru gid cocuga üç beş kek bisküvi derken arada tavuk balık değişik olsun diye o yüzden iki bin gidiyor her hafta genelde
(495 puan) tarafından
Pazar burda Perşembe günü merkezde yani bende merkeze uzak olunca bebekle de gitmek çok zor oluyor ondan marketten almak durumunda kalıyorum
(523 puan) tarafından
Bende köyde duruyorum market filan hak getire iki bakkal var onda da her biisey bulunmuyor
0 oy
(3,361 puan) tarafından
Kız sen yine iyi harcamissin benim eşimde veriyor bana 6000 TL bende bak şimdi 

1000 TL ekmek toplu alıyorum 

Kalan 5 binin 1200 u market 

500 TL tavuk aldım 150 TL lik kıyma aldım bide sucuk aldım 

300 TL telefon faturam 

500 TL taksitim 

1000 TL kart borcum 

Şuan param yok parayı alalı 4 gün oldu eşim diyor daha yeni aldın dedim yetmiyor ki ne yapayım fiyatlar uçuk 

Yetmiyor bizim suçumuz değil 
(495 puan) tarafından
Aynen öyle
Ekmek bayatlamiyir mi toplu olunca markete uzak evim ekmek için eşimi bekliyorum bazen sıkıntı oluyor bana da dolabın derin dondurucu da bozuk ekmek içi felan yiyor bebek baya ekmek gidiyor nasıl taze tutuyorsun sen
(3,361 puan) tarafından
Canım ekmeği toplu almıyorum parasını toplu ödüyorum bana fiş veriyor verdiği fişi goturup her gün istediğin kadar ekmeği alıp geliyorum yani taze ekmek alıyorum parasını toplu ödüyorum aylık
0 oy
(2,774 puan) tarafından
Pazar çok yiyor ya sebzeler. Domates,salatalık, biber almayı bıraktık mevsim geçtiği için. Ama genel olarak 600-1000 arası tutuyor. Haftalık
0 oy
(3,890 puan) tarafından
Valla bir magazaya girip cikiyorum aldigim dogru durust hic bir sey yok 1000 tele en azı cikiyor canim ..cok zor artik
(495 puan) tarafından
Ben mağazadan giyinemiykrum vallahi artık ya bit pazarı yada dolap gardrop uygulaması
(3,890 puan) tarafından
Kız ben giyim demiyorum ki yiyicekler diyorum..ama cok dogru artik giyum de cok pahali
0 oy
(10,685 puan) tarafından
Biz 3 kisiyiz bizim aylik alisverisimiz sizinkin pahali tutuyo biz atalim krndimizi camdan kendine canim cekti deyip bi cikolata almamissin 
(495 puan) tarafından
Yok aldım da onu da ıvır zıvır parasının içinde hesap ettim
(10,685 puan) tarafından
E nolmus yani onu da yemeyelim niye yasiyoruz peki zaten bi cok sey artik lux oldu cok bisey harxamamissin ki
0 oy
(1,623 puan) tarafından
Eşim izindeyken rahat bi 1 ayda 15 bin lira tutuyo fişleri biriktirdik gitmeden 1 gün önce hesapladık ne kadar harcamısız diye hesap 15 küsür çıkınca sasırmadık değil 
0 oy
(12,670 puan) tarafından
E daha ne yapcan dünyayı almışsın iyi bile tutmuş 
0 oy
(576 puan) tarafından
Sebze meyve martekkte 2 katı manavdan alsaydın keşke o kadar gitmezdi 
0 oy
(3,057 puan) tarafından
Uzun zmandu yeşillik almiyorm oglm kısır istedi az yesil soğan ,ufacık bir Marol, 1 demet maydanoz ,1 kiloda armut aldım seviyorlar 3 de ekmek 240 TL verdim 
(495 puan) tarafından
Baya tutmuş vallahi
0 oy
(2,688 puan) tarafından
Valla normal canım 

Biz aylık iki kere çıkıyoruz markete bi de internetten de sipariş veriyorum 

Hersey çok pahalı onu al bunu al derken illaki harcanıyor 
(495 puan) tarafından
Öyle vallahi
0 oy
(2,236 puan) tarafından
Biz bugün oyle pek bişey almadık 2000 verdik çok çok pahalı artık 

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 531 göst.
22 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Elif3405 (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 325 göst.
4 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Mavi-beyaz (2,258 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 971 göst.
31 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Eliffff05 (208 puan) tarafından soruldu
+1 oy
59 cevap 2,549 göst.
18 Kasım 2022 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu

404,874 soru

12,128,608 cevap

36,492 kullanıcı