+7 oy
552 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (782 puan) tarafından
Kızım öğlen uykusu ve gece erken yatınca baya seviniyorum kafam dinleniyor sessizliği seviyorum biraz. Yanlış anlaşılmasın çocuğu istemiyor musun felan diye. Sizler de boyle düşünüyor musunuz

29 Cevaplar

+4 oy
(13,857 puan) tarafından
yok niye ki yanlış anlaşılsın. iki nefes alalım. dün 3 saat uyudu ben evde ne yapacağımı şaşırdım. hiç bu kadar boş vaktim olmamıştı :) 
tarafından
Ahahahaa hislerime tercüman bende öyleyim kız
(7,340 puan) tarafından
Bazen benimki isim olursa hiç uyumaz, işim yokken uyur bende saf gibi dolanırım:)))))
(6,313 puan) tarafından
ben gozumu saatten alamiyorum ozellikle bebekken. heleki gece uyuyunca sabaha kadar normal insan gibi yasiycam diye kalbim pirpir kriz geciriyorum saniyordum heycandan carpintisan :) niye yanlis anlasilsin gayet insaaaaaaniiii:)
tarafından
Ahahahaha casperiye seni en iyi ben anlarım kuzum çocukların durmadımi küçükken benimkide iki küçük var innaki tuvalete gidemiyorum
(13,857 puan) tarafından
normalde 1 saat uyuyup uyanırdı. hiçbir şey yapamazdım. kalktım ortalığı topladım, yemek yaptım falan bakıyorum hala uyuyor çocuk :) ama tabi gece acısını çıkardı ve memede uyudu:)
-Reklam-
+2 oy
tarafından
Hihhhahahaha bende uyumak istiyorum ama noooooo tam çocuklar uyuyor ben acikiyorum 
(2,127 puan) tarafından
Ya evet dizi acip ekmek arası yiyorum tam biticek ekmeğim başlıyorlar ağlamaya tabak bardak ortada koşa koşa uyutmaya gidiyorum tkrr uyuduklarinda tkrr yemek yemeye devam hahshsjsh
+1 oy
(472 puan) tarafından
Yanlış anlaşılmaz tabikide seviniriz dinleniriz, anneler iyi olmalı ki çocuklarına iyi baksınlar valla öğlen uykusuna uyuduğnda odasıni oyuncaklarını topla yemeğini çorbasını yaparken uyanıyor benim oğlum hemen uyanır ya sallarm bidaha uyur sonra gene kalkar, akşam uykusunda anca dinlenirim bugün 3 kere uyandı uyudu tekrar, sabah anca kalkar yine uyanıyor gece ara sıra annelerde dinlenmeye hakkı var yoksa çocuklarımıza bakmayız cnm 
0 oy
(5,217 puan) tarafından
Ne alakası vsr canım istemekle bence her anne sevınır yarım saat bile olsa ınsan kafa dınlemek istiyor 
0 oy
(193 puan) tarafından
Valla canim benimki uyumamak için direniyor ama bizde yoruluyoruz kafa kaldırmıyor artık Rabbim çocuklarımızın acısını göstermesin ama zor hele 3 aylık bebede var
0 oy
tarafından
Sabah namazından beri ayakta ve babası evdeyken ağlayıp ağlayıp duruyor haşatım çıktı uyusun diye can atıyorum 
0 oy
(7,340 puan) tarafından

Bugün benim oğlan yatırdı beni öğle uykusuna tam tersi oldu bizde :D  yanıma yatırdımla bir oldu uyumam. Uyandigimda ikindin olmuş, benimki  oynuyordu hâlâ. 

0 oy
(6,922 puan) tarafından

Valla yapabilsem sevinçten takla atacağım:D3 çocuk annesi olarak aşırı iyi geliyor bana

0 oy
tarafından
Öğlen uykusu yok amaaksam 8 de uyuyor sabah 8 de kalkıyor arada dışa falan çıkınca uyur seviniyorum ama benim için önemli olan aksam
0 oy
(1,722 puan) tarafından
Kafam dinleniyor diye sevinirken gece geç yatacagi aklima geliyor . Dinlenmek hepimizin hakkı evlatlarimizi hakkiyla buyutmeye calisan anneleriz. Suclu hissetme
(555 puan) tarafından
Ayy ayni bende biraz fazla uyusun gece gec uyuyucak diyorum uyandiriyim artik diyorum uinede istemsiz sessiz davraniyorum
0 oy
(20,664 puan) tarafından
Canım ne alaka istememek ama gerçekten davlumbaz kapanmış gibi oluyo helede 3 tane erkek bebe evin altı üstüne geliyor 
0 oy
tarafından

Valla bundan da duyar kasan olacaksa pes derim. Bugün 3 saat uyudu oh bir yattım bir yattım mis gibi dana gibi yattım yani :D kalktı yemek yaptım yedik içtik mis uyumayınca çok stresli oluyorum çünkü dinlenme sürem yok beynim zonkluyor 

0 oy
(2,127 puan) tarafından

Prfl resmindeki kızı görünce çocukluğumda ki izlediğim sihirli koltuk çizgi filmi geldi aklıma hep koltuktan eşya çıkardı ne lazım olsa ahhshahs evet ya seviniyorum bu arada uyuduklarinda :))

image

(2,559 puan) tarafından
Benimde onun gibi koltuğum olur mu diye hayal ederdim sjsjsjs
(782 puan) tarafından
Evet sen diyince bende anımsadım öyle birşey vardi
(2,127 puan) tarafından
Bende hahahah
(555 puan) tarafından
Bende taklidini yapardim sanki esya cikicak gibi sanardim
0 oy
tarafından

Bende öyleydim. Sabah erken kalkıyordu. 4 yaşına kadar öğlen uykusuna yatırdım her gün. Başımı dinliyordum

0 oy
(1,731 puan) tarafından

Sevinmez olur muyuz dünyalar bizim oluyor :D du.. artık yapmıyorlar büyüdüler.. Ben de bi tane daha doğurdum onu unutuyorum öğlen akşam yatsı :D çok seviyorum bebelerimi ama bizim de kendimize vakit ayırmaya ihtiyacımız var. Hatta hangi işi halletsem diye düşünüyorum bebem uyurken. Sonra yemek yemeyi tercih ediyorum iyice göbek yaptım :D

0 oy
tarafından

Anahah uyusun diye can atan uyuduğunda özleyen kişidir ANNEEEEEE <3

0 oy
(13,893 puan) tarafından

Tabiki 2 saat uyumuyor ay o bile yetiyor sonrası deprem gibi car car hiç susmuyor  :D

0 oy
(2,559 puan) tarafından
Bende mutlu oluyorum hem kendisi için daha iyi oluyor uyumayinca evde savaş cikiyo huysuz oluyo uyuyunca hersey tikirinda gidiyo bende insanım benimde dinlenmeye ihtiyacım var sonuçta 
0 oy
(2,860 puan) tarafından
3.5 yaşında ki kziim öğle uykusuna yatmak istedi mi sinir krizleri geçiriyorum..gece uyumayacak diye 3 aylık kızım zaten uyuyor 
0 oy
(188 puan) tarafından
Benim kız 3 bucuk yaşında öğlenleri değilde saat 3 4 arası uyumak istiyor uyutmuyorım. Uyusam gece geç yatacak e küçük de var kardeşi o erken uyuyor onu uyandıracak. Gündüzleri hiç uyutmuyorım artık akşam saat 9 oldumu ikiside uyuyor gece bana kalıyor anca böyle dinlenebiliyorum 

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 55 göst.
0 oy
2 cevap 73 göst.
4 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Hale01 (1,984 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 103 göst.
0 oy
7 cevap 148 göst.
30 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (281 puan) tarafından soruldu

412,323 soru