0 oy
140 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (324 puan) tarafından
Ben triot hastasıyım değerler çok yüksek çıktı şuan 100 dozluk kullanıyorum cuma günü utrasyonum var nodüler büyümüşmü die yeni fark etimde boğazımda elime kitle geliyor acaba nodülmüdür elime gelen özelikle sağ tarafta elime büyük bir kitle geliyor

3 Cevaplar

0 oy
(1,704 puan) tarafından
Sesinde bi degisiklik var mi
(324 puan) tarafından
Evet sesim boğulu çıkıyor sanki agliyormusum gibi
(1,704 puan) tarafından
O zaman mutlaka takipte ol canim . En cok sesten belli eder
(324 puan) tarafından
Cuma günü utrasyonum var bakalım ne diycek
-Reklam-
0 oy
(17,914 puan) tarafından
Bende de var o nodüllerden ama dışardan belirgin bir şey yok doktor alakası yok dedi ama bende sürekli gıcık ve boğulma hissi oluyor öksürüp nefes alamıyorum 
(17,914 puan) tarafından
Öksürük tutuyor sanki nefesimin çıkmasına bir şey engel oluyor gibi
(324 puan) tarafından
Evet öyle oluyo
(3,187 puan) tarafından
Bir ilaç kullanıyor musunuz? Annemde de çıktı bazen boğazında baskı öksürük ve ses kısıklığı yaşıyor. İlaç falan vermemiş sadece iki ayda bir kontrole çağırmış
(17,914 puan) tarafından
Ben euthyrox 100 mg kullanıyorum
(324 puan) tarafından
İlaç vermemisse düşüktür o zaman bende 100lük kulaniyom
0 oy
(3,255 puan) tarafından
Ultrasonda çıkar zaten canım 

Ona göre doktor biyopsi yapar
(324 puan) tarafından
Biyopsi nasıl zormu
(3,255 puan) tarafından
Anneme yaptilar canım görmedim anlattıgina göre
Biyopsiyi gerçekleştirecek olan hekim, tiroid nodülünden hücreleri çekmek için kan alımında kullanılan iğneden daha küçük ve ince bir iğne ile ultrason rehberliğinde nodülün içine girer. Örnekleme alındıktan sonra iğne nodülden çıkarılır. Ek numune alınması gerektiği durumlarda yeni bir iğne kullanılır.

Bu şekilde yapmışlar yutkunmamasi gerekiyormustu annem unutmuş bi anda yutkununca doktor kızmış hadi iğne saplansa diye
(324 puan) tarafından
Zor ya off

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 25 göst.
0 oy
1 cevap 58 göst.
6 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Minnos61 (123 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 68 göst.
23 Mart 2022 Diğer kategorisinde RoDestDaaa Kuzumm (324 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 115 göst.
2 Kasım 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde _erkenci_kus (473 puan) tarafından soruldu

408,430 soru

12,270,948 cevap

37,588 kullanıcı

Kategoriler

...