0 oy
67 göst.
Diğer kategorisinde (259 puan) tarafından
     2 Ay asisi oldu oğlum şuan 6 aylık kolu sürekli böyle oluyor. Resmen oyuldu ebe normal diyor. Büyük oğlumda yaşamadım.boyle bisey. Resmen kan akıyor irin akiyor burdan snra oyuk oluyor böyle. Başına gelen veya bilgisi olan var mı ebe hemşire birisi varsa yardımcı olabilir mi 

3 Cevaplar

0 oy
(19,102 puan) tarafından
Normal canım aşı tutmuş demekki

Bnm.her iki kızımda öyleydi
(259 puan) tarafından
Foto yükleyemedim.  Ee bu aşı tuttuysa büyük oglumunki tutmadı mı yani onda  hicbirsey olmadı. Ay çok korkunç gorunuyor keske gösterebilsem  size resmen oyuk kolu okocaman delik var ya
(19,102 puan) tarafından
Biliom cnm nasıl olduğunu bizde geçtik o yoldan

Belki büyüğünki çok olmamıştır öyle kötü ama kızarma falan olmuştur
Gerçi olmamsda olabilir bilemedim ')))

Sıkma hiç canım aksın o irin temizlensin
-Reklam-
0 oy
(827 puan) tarafından
Hiç yaşamadım iki çocuğumda da bilemiyorum hemşire neden normal görmüş ki o şekilde kanamasini filan bir yere mi degdirmis kanamıs çünkü benim çocuğuma iğne yaptıklarında hemşire uyarmıştı sivilce sanıpta kimse sıkmasın demişti dikkat edin filan demişti 
0 oy
(2,952 puan) tarafından
Normal. Verem aşısı genelde 4 ay sonrası iltihaplı yara olur 1 yaşa kadar devam edebilir. Kendiniz patlatmayın bi süre öyle olacak daha sonra yaraya dönecek ve geçecek
(2,952 puan) tarafından
Kendisi dönerken filan sürtüp patlıyordur kanıyordur. Benim küçükte öyle oldu hep
(259 puan) tarafından
Evet tam hareketlendi bide sürekli böyle olmaya basladi
(2,952 puan) tarafından
Bi sğre sonra geçiyor benim küçük oğlumunda öyleydi. 8 aylık olmak üzere hafif bi yara sadece
(259 puan) tarafından
Malesef bugun doktora götürdüm ve çocuğumun kolu enfeksiyon olmus artik. O kdr derin ki delik ilaç tedavisine başladılar iltihavi kurutup dikecekler yavrumun kolunu. 3 kere gittim o saglik ocağına normal midir diye her seferinde geri yolladılar beni diyecek çok şey varda neyse
(2,952 puan) tarafından
Benim oğlumda da öyle oluyordu demek ki szinki daha derin. Benimkini normal doktor da görmüştü ama. Muayene götürüyorum arada
(259 puan) tarafından
Çok kötü ya kas dokusu görünüyor delikten dediler

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 382 göst.
25 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prens annesii (1,719 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 75 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cns (514 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 120 göst.
21 Mart 2023 Diğer kategorisinde Pamuk prenses (1,014 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 214 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde & efulimmmm & (6,985 puan) tarafından soruldu

406,149 soru

12,176,674 cevap

36,659 kullanıcı