0 oy
849 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından
Merhaba . 

Oğlum anaokuluna gidiyor bugün oğlumu almaya gittiğimde öğretmen bı hisimla yanıma geldi elinde de başka bı öğrenci, oğlunuz öğrencinin üzerini çizmiş onunla konuşun dedi . Sonrasında oglunuzun kağıdını karalamis oda onun üzerini çizmiş ben uyardım ama gülüyor ben uyarirken dedi.  Sonra oğlumda o anda ağlayarak bana bağırdı dedi ağlamaya başladı :( bende gülme sebebinin o an çaresiz kalmasıyla alakalı olabileceğini söyledim , olabilir dedi.  Sonrasında yanimda sert bı şekilde oğlumu uyardı ama ben kalakaldım hiç beklemedigim bi anda geldi başıma böyle birşey . Bide başka öğrenci ve veliler vardı rencide oldum baya sesimi çıkarmadım. Oğlum da çok içine kapanık bı çocuk aşırı çekingen sosyal bı çocuk değil sırf bu yüzden verdim anaokuluna biraz açılır sosyallesir özgüveni yerine gelir diye.  Eve geldiğimde babası da bende konuştuk asıl olay arkadaşı onun yaptığı etkinliği karaliyor sonrasında oğlumda arkadaşının kağıdını karalamak isterken üstü çiziliyor sonrasında arkadaşı öğretmene şikayet ediyor öğretmen de avazı ciktigi kadar bağırıyor ve oğlumun yaptığı etkinliği buruşturup çöpe atıyor :( böyle bı tepki karşısında oğlum ya ağlar caresizse de ağlamamak için güler çoğu anne anlamıştır beni o gülmenin sebebini . Tam o esnada ben almaya gidiyorum ve bizi herkesin yanında rencide ediyor.  Ben yarın öğretmenle konuşmayı düşünüyorum ama ne diyeyim tutumum nasıl olmali size de danışmak istedim :(

41 Cevaplar

0 oy
(4,546 puan) tarafından
Direkt idareye cik durumu anlat sonra da ogretmenin cagrilmasini iste orada nasil kuzu oluyor bak bakalım 
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
40 cevap 1,166 göst.
19 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Nur ela (3,794 puan) tarafından soruldu
+1 oy
16 cevap 698 göst.
13 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 835 göst.
12 Eylül 2021 Diğer kategorisinde kimsebilmesin (104 puan) tarafından soruldu
0 oy